Weekend de Activităţi în Bucureşti. Ce Facem cu Copilul în 21-23 Octombrie

Se apropie sfârşitul de săptămână şi planificăm un weekend de activităţi cu copilul în Bucureşti 21-23 octombrie. Ca de obicei nu lipsesc ateliere, spectacole si festivaluri pentru copii şi părinţi.


Aruncă o privire şi peste festivalurile parent-friendly programate în perioada următoare în Bucureşti. Vezi şi ce locaţii kid-friendly au mai aparut în Bucureşti sau în ţară.

Vremea se menţine rece însă ploile par să ne ocolească, dacă prognoza nu se schimbă până în weekend s-ar putea să ieşim şi la aer.

Weekend de Activităţi în Bucureşti 21-23 Octombrie
meteoblue.com

 _________

VINERI
21 OCTOMBRIE 2016

Weekend de Activităţi cu Copilul în Bucureşti 21-23 octombrie

 

 SEMINAR GRATUIT PENTRU PĂRINŢI

  • Naşte Natural vă invită la un seminar gratuit pentru viitori părinţi, proiect care încurajează viitoarele mame să se informeze despre naşterea naturală. Şcoala Părinţilor Responsabili va beneficia de sfaturi oferite de cel mai bine pregătiţi specialişti în domeniu.

 ATELIER

  • Ne pregatim de Halloween la Clay Play Ceramica! Nu ratati cele mai frumoase decoratiuni de Halloween facute chiar de voi! Avem tot felul de materiale pentru cele mai frumoase decoratiuni pentru cea mai reusita petrecere de Halloween! Noi aducem fantomite, pisicute si dovlecei din lut tocmai bune de pictat, hartie sa confectionam ghirlande, baloane sa cream dovleci uriasi si cate si mai cate!

 SPECTACOL

Vezi lista completa de evenimente de vineri 21 octombrie.

 ____________

SÂMBĂTĂ
22 OCTOMBRIE 2016

Weekend de Activităţi cu Copilul în Bucureşti 21-23 octombrie

 

 ATELIERE

 SPECTACOLE

  • Teatrul din Podul Meu revine la Casuţa Aventurilor si la Pronatalita cu un spectacol de teatru pentru copii 1 an -3 ani.
    • Casuţa Aventurilor: sâmbătă 22 octombrie ora 11
    • Pronatalita: duminică 23 octombrie ora 11
  • MiniArtShow ne asteapta la Vrajitorul din Oz, o viziune diferita a povestii Minunatul Vrajitor din Oz, in care personajele scapa de etichetarea de a fi bune sau rele. Un spectacol magic, plin de peripetii, vraji, personaje ciudate, care ii va tine pe cei mici cu sufletul la gura.

FESTIVALURI & TÂRGURI

Vezi lista completa de evenimente de sâmbătă 22 octombrie.

 

 ____________

DUMINICĂ
23 OCTOMBRIE 2016

Weekend de Activităţi cu Copilul în Bucureşti 21-23 octombrie

 

 SPECTACOLE

  • Magicianul Valentino vine la Salina by ABC cu un spectacol interactiv pentru toată familia, un spectacol de magie pentru părinți și copii în salină. Vei rămâne surprins să fii chiar tu magician și să vezi cum magia se întâmplă chiar în mâinile tale.

FESTIVALURI

Vezi lista completa de evenimente de duminică 23 octombrie.


 RECOMANDARE

  • Se spune că cel mai important lucru pentru a stârni apetitul pentru învățare al copiilor este curiozitatea. Dacă fiul sau fiica ta are vârsta cuprinsă între 9 și 14 ani, 19 octombrie este o zi în care îi putem alimenta împreună curiozitatea. Vino în ROBOTOLANDIA! Oferă-i copilului tău șansa de a-și descoperi pasiunea pentru IT!

Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul tău să apară în acest gen de articol? Scrie-ne şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. 

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU