Weekend de Iarnă în Familie 10-11 Decembrie | Activităţi Cu Copilul în Bucureşti

Ne bucurăm de un nou weekend de iarnă în familie, vezi recomandările noastre de activităţi cu copilul în Bucureşti în 10-11 Decembrie.

Suntem în plină perioadă de sărbători, cei mici sunt entuziasmaţi şi aşteaptă să primească în această perioadă mai multă atenţie din partea noastră. Planificăm de aceea mai multe activităţi împreună cu ei, cu prietenii lor, mai multe evenimente de vacanţă. Ne pregătim de weekend şi te invităm să planifici şi tu ieşirile în familie. Organizatorii de evenimente te invită la o mulţime de spectacole, ateliere şi festivaluri de sezon.

Vremea se va încălzi uşor în weekend şi te invităm să planifici o ieşire în parc, întrucât vom avea parte de mult soare. Studiile cercetătorilor au arătat că expunerea la soare duce la o producţie mai bună de anticorpi şi creşte imunitatea organismului. Dacă planuiţi să plecaţi din Bucureşti vezi şi recomandările noastre de excursii de weekend.

Cu siguranţă vor fi la mare căutare şi patinoarele în aer liber din Bucureşti, vezi lista noastră completă şi actualizată.

Activităţi Cu Copilul în Bucureşti vremea in weekend
meteoblue.com

_________

SÂMBĂTĂ
10 DECEMBRIE 2016

Activităţi Cu Copilul în Bucureşti

 ATELIERE

 • Tăpuşele ne invită pe la un atelier de creaţie pentru copii de 0-3 ani, care ne invata sa pretuim natura. Te aşteptăm să te învăţăm cum poţi avea un brad de sărbători, fără ca acesta să fie tăiat.
 • Clubul Copiilor Isteți vă invită la al cincilea modul al atelierelor “Experimente cu reacție și distracție”. Un curcubeu în urma ploii ne aduce întotdeauna zâmbetul pe buze! Oare câte zâmbete vor strânge curcubeiele făcute de copii? “Apa care se teleporteaza” sau “apa calatoare” sună a magie, însă la experimentele noastre veți vedea că totul este știință!
 • EVENIMENT CARITABIL: Andreea-Carmen Radu, consilier în educație alimentară pentru copii și Ambasador al proiectului Food Revolution inițiat de către Jamie Oliver te invita pe 10 decembrie, la Atelier de gătit sănătos în familie.

 SPECTACOLE

 • Invitam pe toti cei interesati sa vina cu cei mici la o sedinta de salinoterapie si un spectacol de circ sustinut de Circul As in cadrul Salina by ABC! Vom fi incantati de numere de jonglerii comice, dresura de animale pe durata unei ore. În acest timp ionii de sare va vor ajuta sa va imbunatatiti respiratia si vor actiona pozitiv asupra imunitatii.
 • Teatrul din Podul Meu si Clubul Miruna va asteapta de la orele 11:00 la spectacolul pentru copii de 3-7 ani „Aventuri în grădina de legume”. Un prilej minunat de a-i împrieteni pe copii cu fructele și legumele!
 • În repertoriul Teatrului Coquette a intrat un nou spectacol interactiv pentru copii plin de umor: Prâslea cel Voinic şi merele de aur, o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu.
 • MiniArtShow by Ioana Ginghină v-a pregătit un nou musical, Alice in Christmas Wonderland. Un spectacol inspirat din Alice în Tara Minunilor învăluit în magia Crăciunului.
 • La Opera Comică pentru Copii la Salonul Mozart puteţi vedea Îngerii lui Crăciun, un spectacol pentru copii de peste 5 ani. La Sala Mare spectacolul de balet pentru copii de peste 3 ani Spărgătorul de nuci, de Piotr Ilici Ceaikovski. Vezi detaliile aici.

FESTIVALURI & TÂRGURI

 • A început Bucharest Christmas Market, cel mai mare târg de Crăciun din București în 2016. În weekend târgul va fi deschis şi îşi aşteaptă vizitatorii.

Vezi lista completa de evenimente de sâmbătă 10 decembrie.


___________

DUMINICĂ
11 DECEMBRIE 2016

Activităţi Cu Copilul în Bucureşti

 ATELIERE

 SPECTACOLE

 • MiniArtShow by Ioana Ginghină v-a pregătit un nou musical, Alice in Christmas Wonderland inspirat din Alice în Tara Minunilor, învăluit în magia Crăciunului.
 • La Opera Comică pentru Copii la Salonul Mozart puteţi vedea Îngerii lui Crăciun, un spectacol pentru copii de peste 5 ani, iar la Sala Mare spectacolul de balet pentru copii de peste 3 ani Spărgătorul de nuci, de Piotr Ilici Ceaikovski. Vezi detaliile aici.

FESTIVALURI & TÂRGURI

Vezi lista completa de evenimente de duminică 11 decembrie.


Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul tău să apară în acest gen de articol? Scrie-ne şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. 

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU