Weekend de Vară în Familie la București | 22-23 Iunie

Vezi evenimentele pentru copii și părinți în weekendul 22-23 Iunie la Bucureşti: festivaluri, ateliere, spectacole și alte evenimente speciale! Zilele de caniculă de la final de săptămână vin și de această dată cu șanse bune de precipitații și furtuni de seară.

Voi ce faceți în weekend? Te provocăm să alegi cea mai atrăgătoare activitate din multitudinea oferită de organizatori la București: facem înghețată la minut, mergem la vânătoare de comori arhitecturale, îl însoțim pe Apolodor în aventura sa, sărbătorim Sânzienele în Parcul Grădina Icoanei sau ne îmbrăcăm în ie în Parcul Izvor, mergem la bălăceală alături de Jack Sparrow pentru a căuta comoara plină de premii, descoperim instrumente precum djembe, dumbek, tamburină sau maracas. Sunt doar câteva din recomandările weekendului de vară 22-23 iunie.

Weekend plăcut!

vremea weekend 22-23 iunie 2019

SÂMBĂTĂ

22 IUNIE 2019

ATELIERE

1 Te provocam sa descoperi inghetata la minutSanatoasa, pentru ca este doar din fructe. Proaspata pentru ca o preparam pe loc. Delicioasa pentru ca o fac micutii pas cu pas. Gustoasa pentru ca o servim in echipa, cu dragoste, alaturi de vorbe dulci. Cea mai sanatoasa, rapida si delicioasa inghetata, asteapta sa fie pregatita si servita in familie, sambata seara, la Mami, vreau inghețată!, un atelier de inghețată naturală la ShoShon.

2Într-o zi cu soare și voie bună, copiii sunt invitați să facă echipă cu părinții lor și împreună să descopere și să fotografieze mici și mari comori arhitecturale din cartierul Cotroceni la Vânătoarea de comori arhitecturale pentru copii! –

3Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 22 iunie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Haideți să ne lăsăm fascinați de magia gheții carbonice și să creăm baloane uriașe, pe care le transformăm în fum! Cine nu dorește să-și prepare propriile băuturi magice? Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro. Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

TEATRU

4 Spectacolul ”Apolodor” este realizat după textul poetului, prozatorului și dramaturgului Gellu Naum și ilustrează povestea un pinguin de la circ, căruia i se face dor de ,,frații săi din Labrador”, și pornește în aventura vieții lui spre casa natală. Supus unui drum greu, trecând prin multe primejdii și situații limită care țin publicul spectator în suspans, Apolodor reușește să ajungă la familia sa. Ce se întâmplă după ce ajunge în ținuturile înghețate și cum continuă aventura simpaticului pinguin, veți afla la Teatrul Țăndărică.


 TABĂRĂ DE VARĂ

Tabăra de Călărie Studyinno 
@ Pensiunea Irgo si Ferma de Cai Islandezi Izvoare

 21-27 IULIE 

Tabara de Calarie Studyinno GOKID - 2019 gokidDacă copilul tău este înnebunit după cai, dar este deja mai în vârstă de 10 ani și își dorește o aventură călare mai intensă, îți recomandăm Tabăra de călărie intensivă Studyinno de la Ferma de Cai Islandezi Izvoare. Te așteaptă 3 ore de călărie zilnic pe cei mai prietenosi cai, multe programe distractive, instructaj de călărie și posibilitatea de a vorbi germană cât încape!

Vom vedea cum se îngrijește un cal, ce presupune să fii călăreț și vom avea ocazia să învățăm să stăpânim calul în 4 stiluri de mers (pas, trap săltat, trap așezat și galop). De asemenea vom avea posibilitatea să ne testăm curajul și să ne îmbunătățim rezistența prin călărie, drumeții și alte activități sportive.

DETALII


 

TÂRGURI ȘI FESTIVALURI

 5

Sărbătoarea de Sânziene, sau Drăgaica, se spune din moși-strămoși că e una magică, iar acesta e motivul pentru care Grădina cu Artiști o va sărbători din nou pe 22 – 23 iunie în Grădina Icoanei. Nopți în care toate minunile sunt posibile și cerul se deschide și de două ori mai multe zile în care zânele dansează și sărbătoresc  soarele, dragostea și pofta de viață.

 6În miez de vară, în preajma Sânzienelor, peste 40 de colecționari din toată țara vin la Târgul de antichități de la Muzeul Național al Țăranului Român, cu lucruri frumoase, nelipsite înainte vreme din gospodăria țărănească sau de la oraș. Între 21 și 23 iunie 2019, de la orele 10 dimineața și până la 6 seara, puteți admira și târgui fel de fel de obiecte vechi.

 7 Creart vă invită în weekend-ul 21 – 23 iunie, în Parcul Izvor, la zona de folclor reinterpretat – IEsc din cadrul Festivalului Internațional de Folclor FIF – Muzici și Tradiții în București 2019! 🌺 Ajuns anul acesta la cea de-a V-a ediție, IEsc celebrează unul dintre cele mai semnificative simboluri românești – IA – această suberbă piesă din portul popular care a devenit brand de țară și o permanentă sursă de inspirație în diverse domenii.

 8 La Muzeul Satului urmează un weekend de incursiune culturală și senzorială în universul exotic al Thailandei: Thai Festival 2019, organizat anual de Ambasada Regatului Thailandei în România. Cu dansuri și muzică tradiționale, expoziție de fotografii, costume și țesături, demonstrații de Muay Thai, ateliere de împletituri din hârtie, pictură pe umbrele. Și cu mâncare autentic siameză!

BĂLĂCEALĂ

 9

Jack Sparrow vine alaturi de echipajul său la Magic Place Aqua Park 😀 În weekendul 22 – 23 iunie, cei mai cunoscuți pirați vin pentru a căuta comoara plină de premii, așadar așteptăm toți copiii să vină să îi ajute. Ce zici, ne bazăm pe piticul tău?

FILME ÎN AER LIBER

10 Împarte muzica bună 🎸 și filmele la TIFF Unlimited 🎥 cu prietenii, sub clar de lună! 🌝 La Verde Stop Arena experiența Festivalului Internațional de Film Transilvania în București se continuă în perioada 21-23 iulie. Echipament necesar pentru orice participant: pături, energie și voie bună!

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 22 IUNIE


 RECOMANDARE | 29 – 30 IUNIE

Bounty Fair, eveniment de shopping creativ , invită copiii #laumbratârgului, în zona de creație dedicată lor

În weekendul 29-30 iunie generoasa grădină a Casei Universitarilor găzduiește din nou Bounty Fair pentru cea de-a 42-a sa ediție. Același eveniment creativ, aceeași grozavă locație dar de data aceasta într-o formulă aproape nouă, cu oameni și idei noi care pun la cale o idilică întâlnire între creatorii și iubitorii de frumos, #laumbratârgului.

DETALII

10+ Școli de Vară
pentru o Vacanță Reușită la București în 2019

scoli de Vara pentru o Vacanta Reusita Bucuresti 2019 1200X628 GOKID

VEZI LISTA


DUMINICĂ

23 IUNIE 2019

ATELIERE

11 Taramul ciocolatei se deschide! Deschidem portile minunatei lumi a ciocolatei sa ne jucam, sa gustam, sa topim, sa modelam ciocolata si sa aflam povestea ei fascinanta! Pentru ca ziua copilului trebuie sa fie cu adevarat speciala, avem o surpriza! Chocolat este un atelier de ciocolata pentru copii si adulti, in care reunim familia, gustam bucuria si suntem cu totii copii.

12

Cei mici vor avea ocazia să se distreze și să se familiarizeze cu tobele și instrumentele de percuție la Atelierul de percuție pentru copii. Totodată, ei vor învăța ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. La sfârșitul atelierului, toți copiii vor învăța despre tipurile de instrumente (djembe din Africa, dumbek,tamburină, maracas, castaniete, clopoței magici și multe altele).

TÂRGURI ȘI FESTIVALURI

13 Cea de-a patra editie a Iarmarocului Zen isi deschide portile duminică la Nod makerspace cu activitati pentru intreaga familie: outdoor si indoor, spatii de joaca, ateliere pentru cei mici, oferte de sezon de la cei 40+ furnizori de produse pentru copii si parinti, healthy food & drinks si multa voie buna.

  • În miez de vară, în preajma Sânzienelor, peste 40 de colecționari din toată țara vin la Târgul de antichități de la Muzeul Național al Țăranului Român, cu lucruri frumoase, nelipsite înainte vreme din gospodăria țărănească sau de la oraș. Între 21 și 23 iunie 2019, de la orele 10 dimineața și până la 6 seara, puteți admira și târgui fel de fel de obiecte vechi.
  • La Muzeul Satului urmează un weekend de incursiune culturală și senzorială în universul exotic al Thailandei: Thai Festival 2019, organizat anual de Ambasada Regatului Thailandei în România. Cu dansuri și muzică tradiționale, expoziție de fotografii, costume și țesături, demonstrații de Muay Thai, ateliere de împletituri din hârtie, pictură pe umbrele. Și cu mâncare autentic siameză!

PROGRAM EDUCATIV

14 Ce este spațiul? Cum ocupă arta spațiul? La ce ajută o ramă ca să faci artă? Cât timp încape într-o lucrare de artă? Câtă artă cuprinde același spațiu? Ce este spațiul imposibil? Acestea sunt unele dintre provocările pe care Asociaţia Da’DeCe le lansează copiilor în Expoziția « Specii de Spații », deschisă la Muzeul Naţional de Artă al României, ca parte a Programelor educative pentru familii: Care-i faza cu arta contemporană?


ȘCOLI DE VARĂ

Dimineți de Vacanță Bilingve 
@ Lexigo Language Boutique

 7-10 ANI   |   1-26 IULIE

Dimineti de Vacanta Bilingve la Lexigo Language Boutique 2019La Lexigo Language Boutique diminețile de vacanță sunt bilingve! Copiii curioși și jucăuși de 7-10 ani sunt așteptați cu un program care combină limba engleză cu una din limbile franceză, japoneză sau chiar rusă! Cum se procedează? Fiecare dintre cele 2 limbi are alocată câte o oră și jumătate din care o oră pentru jocuri și activități și o jumătate de oră pentru lecturarea unei povești. Cu pauze, evident! 🙂

Centrul se găsește în zona Ateneului Român iar prețul este de 400 lei pe săptămână.

DETALII

Cursuri Intensive de Vară
la English Kids Academy și English Teens Academy

 24 IUNIE – 6 SEPTEMBRIE

Cursuri intensive de vara la English Kids Academy si English Teens Academy gokidLa English Kids Academy si English Teens Academy copiii învață #maimultdecatengleza, prin activitățile și temele alese cu grijă pentru cursurile intensive din această vară, își vor dezvolta abilități utile pentru viitorul lor: stimularea permanentă a creativității, lucrul în echipă și încrederea în sine.

Când alegi un centru de limbi străine, alege mai mult. Rezervă un loc la modulele de una sau două săptămâni de curs intensiv care se vor desfașura pe toată perioada verii în centrele noastre. O mulțime de activități și teme distractive, dar și recapitulative îi vor aștepta pe cei mici și mai mari.

DETALII

Școala de Vară SoulKids
Lecții de viață esențiale pentru copii 

 6-12 ANI   |   17 IUNIE – 19 IULIE 

scoala de vara soulkids copii sala gokidProgramul SoulKids a fost creat in Singapore si poti profita de el în perioada școlilor de vară!

Un program unic, și cu mare impact, care ajută copilul să dezvolte încredere în sine, îl incurajează să găsească ceea ce îl face pe el special și să nu se compare cu alții, să fie perseverent, să gândească pozitiv, să fie deschis la a încerca lucruri și experiențe noi, să pășească în afara zonei lui de confort și să lucreze în echipă.

DETALII


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU