Weekend în Familie la Bucureşti. Evenimente pentru Copii şi Părinţi în 6-7 mai

București

Ne pregătim pentru un sfârşit de săptămână cu vreme plăcută de primăvară, cu ceva şanse de ploaie sâmbătă şi câteva ore de soare pe care cu siguranţă nu le vom rata!

Ne vedem la ateliere, spectacole şi festivaluri. Dacă nu pleci din Bucureşti urmăreşte-ne pe Facebook şi află despre cele mai noi evenimente de weekend pentru copii şi părinţi.

Weekend în Familie la Bucureşti. Evenimente pentru Copii şi Părinţi în 6-7 mai
meteoblue.com

 SÂMBĂTĂ 

6 MAI 2017

Weekend în Familie la Bucureşti în 6-7 Mai 

ATELIERE

 • Clubul Copiilor Isteti a deschis un nou modul „Curcubeul Emotiilor”. Mai sunt locuri libere la atelierele de dezvoltare a inteligentei emotionale, unde își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învață să le și gestioneze.
 • GrittyHub, clubul copiilor cu pasiuni pe bune, ne aşteaptă la ateliere demo gratuite! Clubul are PORŢILE DESCHISE în toate weekendurile din LUNA MAI și invită copiii de 6-12 ani curioși să exploreze atelierele. Locația se află în zona Cotroceni.

 TEATRU

 • Câte minuni sunt în jurul nostru: seminţe, pene, cutii, culori, lucruri mari şi lucruri mici, uşoare şi grele, o lume magică ce se aşterne în jurul nostru şi aşteaptă să fie cucerită de mânuţe mici şi de minţi isteţe. Teatrul din Podul Meu revine sâmbătă la Asociaţia Miruna cu Sus Jos, un spectacol de teatru pentru copii de 1-3 ani.
 • Teatrul Coquette programează o nouă reprezentaţie a spectacolului pentru copii Vulpea si Corbul, inspirat de indragita fabula cu acelasi nume scrisa de La Fontaine si adaptat pe intelesul si pe placul copiilor. Muzica, dansul, mastile venetiene si umorul vor face deliciul spectatorilor de toate varstele!

 SPECTACOLE

 • Tăpuşele ne invită la Un paianjen foarte ocupat, inspirat după povestea lui Eric Carle, un spectacol-atelier recomandat copiilor de 1-4 ani.

 FESTIVAL DE FILM

 • Începând cu ora 11:00 mergem la “Scurtmetraje animate pentru copii“ în cadrul Festivalului Filmului European. Filme si proiectii in cinematografe si sali cu acces gratuit. De la 13:00 puteţi urmări “Poveştile străbunicului”.

 ZIUA ASTRONOMIEI

 • Sărbătorim Ziua Astronomiei împreună cu Dumitru Prunariu, singurul cosmonaut român. Vezi ce te așteaptă la Astrofest 2017.

Vezi şi: 5 Desene Animate Îndrăgite cu Mihaela. Animaţie Românească din Anii ’70 

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 6 MAI


 RECOMANDARE 

◉ CURS DE TEATRU

 • Copii de azi sunt dornici de joacă, fără să mai aibă posibilitatea de a se desfășura în compania celor de vârsta lor, cum au avut-o alte generații. Indiferent dacă este mai timid, sau îi place să fie în centrul atenției, copilul are nevoie de a se exprima prin joacă și jocuri. Teatrul Coquette vine în întâmpinarea copiilor talentați cu un curs de teatru pentru copii de 6-11 ani, ce va avea loc in perioada 6 mai – 8 iulie timp de 10 saptamani.

Vezi şi: Aventurile Pinguinului Lolo. Desene Animate Online Ruso-Japonez


 DUMINICĂ 

7 MAI 2017
Weekend în Familie la Bucureşti în 6-7 Mai

SPECTACOLE

 • Teatropolis Junior vine la Clubul Miruna cu un nou spectacol pentru copii si parinti: Sarea în Bucate. A fost odată ca niciodată…o poveste cu toate ingredientele! Bune toate… de gustat, de savurat, de ales, dar mai ales, de urmat, bineînțeles. Pentru că morala este la loc de cinste, noi o cinstim cum știm mai bine: cu veselie.

 FESTIVAL DE FILM

 • Institutul Cultural Român aduce între 4 și 11 mai filme de tot felul, dezbateri și secțiuni speciale la Festivalul Filmului European. Nu rata filme si proiectii in cinematografe si sali cu acces gratuit.

 TEATRU

 • Câte minuni sunt în jurul nostru: seminţe, pene, cutii, culori, lucruri mari şi lucruri mici, uşoare şi grele, o lume magică ce se aşterne în jurul nostru şi aşteaptă să fie cucerită de mânuţe mici şi de minţi isteţe. Teatrul din Podul Meu revine sâmbătă la Casuta Aventurilor cu Sus Jos, un spectacol de teatru pentru copii de 1-3 ani.

 WORKSHOP PĂRINŢI 

 • Fie că ai mai mulţi copii, fie că eşti în aşteptarea celui de-al doilea copil, subiectul acestui workshop ar trebui să te intereseze. Gestionarea relaţiilor dintre fraţi, un workshop FasTrackParents în grup restrâns de participanţi, o dezbatere vie şi aplicată pe situaţiile specifice ale fiecărui participant într-o atmosferă relaxantă, un cadru informal şi prietenos, la o limonadă sau un ceai.

 FESTIVALURI

 • Vezi cele mai importante festivaluri şi târguri care se desfăşoară în Bucureşti în perioada următoare: Pet Expo, Festivalul Filmului European, Burgerfest şi altele!

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 7 MAI

Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să consulţi pachetele noastre de promovare sau să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU