Weekend fierbinte cu festivaluri si evenimente copii 18-19 iunie

Se anunta un weekend fierbinte atat la propriu cat si la figurat! Vezi cele mai importante recomandari de spectacole, festivaluri si evenimente copii 18-19 iunie in Bucuresti.

 

Vremea va fi in sfarsit una de vara autentica, cu temperaturi ce vor ajunge la pragul de canicula. Cu siguranta vom cauta si umbra din parcurile kid-friendly din Bucuresti atunci cand vom iesi cu cei mici. Iti dorim sa aveti un weekend minunat in familie!

festivaluri si evenimente copii 18-19 iunie

Sursa: weather.com

 

Festivaluri si evenimente copii

VINERI 17 IUNIE 2016

 

TEATRU

Teatrul din Podul Meu va astepta vineri, 17 Iunie, la ora 18:30 la Kindi cu noul spectacol atelier de dezvoltare senzorială prin teatru pentru copii de 1-3 ani: „Culori”, regizat de Voicu Hetel, împreună cu psihoterapeutul Cătălina Hetel.

FESTIVAL

Cea de a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, organizat de Teatrul Masca, se va desfășura în perioada 16 – 20 iunie în Grădina Casei Filipescu-Cesianu, Parcul Crângași și Parcul Alexandru Ioan Cuza (intrarea de la statuia lui Al. I. Cuza).

 

Festivaluri si evenimente copii

SAMBATA 18 IUNIE 2016

 

SPECTACOL

Apolodor, pinguinul călător, vă aşteaptă să vă povestească cele mai interesante aventuri prin care a trecut la spectacolul-atelier: Dragul meu, Apolodor.

TEATRU

Teatru de vara gratuit la Foisorul Copiilor in Parcul Alexandru Ioan Cuza. În fiecare weekend, pe tot parcursul vacanței școlare, copiii pot participa la spectacole de teatru însoţite de workshop-uri sau ateliere de creaţie dedicate întregii familii, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR).

La Teatru de vara MiniArtShow by Ioana Ginghina te asteapta in Foisorul Copiilor la Scufita Rosie, un spectacol interactiv de poveste, cu un deznodamant fericit, urmat de jocuri, distractie, dar si facepainting.

 FESTIVAL

Parcul Carol gazduieste in weekend la Festivalul de cultură urbană UNDERval, destinat tinerilor bucureşteni. Festivalul îşi propune culturalizarea şi participarea activă, într-un spaţiu organizat, a împătimiţilor de sporturi extreme, muzică, dans şi design.

TEATRU

Teatrul Ion Creangă în parteneriat cu Asociația Teatrul din Podul Meu va invita la o nouă producție pentru copii de 1-3 ani. Iglu este o poveste senzoriala, fara cuvinte, în care copiii experimenteaza si cunosc tainele ascunse sub straturile de zăpadă.

 ATELIERE

Aha Kids este un loc de joaca unic, o lume magica cu casute din povesti in care copiii intra, se joaca, se distreaza si experimenteaza. In fiecare weekend la Aha Kids te asteapta ateliere distractive si captivante care stimuleaza dezvoltarea simturilor. Vezi programul atelierelor.

Vezi mai jos celelalte festivaluri si evenimente copii 18-19 iunie.


Vezi si:

SCOLI DE VARA: Cele mai interesante scoli de vara din Bucuresti in 2016

ACTIVITATI: 10 cantecele pentru copii de gradinita

PARENTING: 7 paşi pentru a pastra ordinea in camera copilului

BLOG: Ce vacanta de vara imi doresc pentru copilul meu


 

 Cauți un program de vară pentru copilul tău? Haideți cu noi, să descoperim impreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare, la Clubul Copiilor Isteti din zona 1 Mai-Turda, situat intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua si foarte luminoasa! Nu mai stati pe ganduri, veniti sa ne cunoastem si sa ne distram la Scoala de Vara de la Clubul Copiilor Isteti!

 

Festivaluri si evenimente copii

DUMINICA 19 IUNIE 2016

 

 SPECTACOL

Copiii vor călători în junglă alături de eroul nostru năzdrăvan, Bongo, in spectacolul pentru copii Povestiri din junglă, la Lente&sotron. Vrăjit de frumusețea penelor multicolore ale unui papagal, Bongo se lasă purtat de acesta în inima junglei pentru a lua o pană pe care să o ofere cadou mamei lui. Numai că intenția sa bună îi pune în pericol viața.

EVENIMENT PARINTI

Grup de psihodrama pentru parinti. Elefantul din dulap. Psihodrama este un ansamblu de tehnici de joc, prin care se facilteaza exprimarea, impartasirea si dobandirea unei viziuni de ansamblu asupra problemei, a unui alt unghi din care sa putem privi realitatea noastra. In plus, in grupul de psihodrama afli ca nu esti singur si ca o problema pusa in cuvinte prin joc este pe jumatate rezolvata.

TEATRU

MiniArtShow by Ioana Ginghina iti da intalnire in Parcul IOR la Teatru de vara gratuit la Foisorul Copiilor sa te distrezi si sa afli impreuna cu Lara si Clara cum se citeste ceasul, la Spectacol interactiv gratuit MiniArtShow “Tu stii cat e ora?”.

 CURSA CU OBSTACOLE

in parcul Pantelimon din Bucuresti, urmeaza sa aiba loc a treia editie a cursei cu obstacole si alergare prin noroi “Asaltul Lupilor”. Inscrie-te la cursa pana in 17 iunie la cel mai FUN si provocator eveniment sportiv programat in capitala va avea ca destinatari persoanele dispuse sa incerce noi provocari, mai putin conformiste. Cursa va avea si o sectiune dedicata copiilor de 4-12 ani, Asaltul Lupilor Puppy!

☑ Copilul învață prin practică să-și gestioneze emoțiile atunci când este în fața unui public. Înscrie-ţi copilul până pe data de 25 Iunie la un Program Public Speaking si Comunicare pentru copii 8-16 ani și beneficiezi de o reducere de 20%.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU