14 Idei de Weekend Fun: Animest, Nocturna Bibliotecilor şi Multe Ateliere şi Spectacole | Bucureşti, 30 Septembrie – 1 Octombrie

Îţi aducem şi în acest weekend recomandările GOKID! de evenimente pentru copii şi părinţi din Bucureşti în 29 septembrie – 1 octombrie.

Vremea va fi plăcută, vom avea câteva ore de soare în fiecare zi a weekendului, fapt ce va spori cheful de distracţie în familie!

Weekend fun vremea in Bucuresti
meteoblue.com

 VINERI 

29 SEPTEMBRIE 2017

SPECTACOL

 1  SISTEMUL SOLAR: Spectacol interactiv în versuri, pentru grupa de vârstă 3-9 ani, cu Teatrul din Podul Meu la Clubul Miruna. Alături de Galileo, interpretat de actorul Voicu Hetel, învăţăm distrându-ne, lucruri noi surprinzătoare despre sistemul nostru solar, planete, rachete, vulcani şi sateliţi…

FESTIVAL

 2 Cea de-a douăsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est va avea loc în perioada 29 septembrie – 8 octombrie 2017 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Expirat, Apollo 111 și Carol 53. Minimest îi invită pe cei mici la cinema, la cele mai frumoase filme de animație pentru copii! Vezi şi Top 5 Filme de Animație pentru Copii în Acest Weekend la Minimest 2017.

PROGRAM CULTURAL

 3 La Biblioteca Naţională a României are loc evenimentul AI CARTE, AI ARTE! Nocturna Bibliotecilor. Ediţia a VIII-a, un program/eveniment cultural naţional, iniţiat de Asociaţia Naţională a Bibliotecilor Publice din România. Scopul evenimentului este atragerea în spaţiile de bibliotecă din întreaga ţară a unui număr cât mai mare de utilizatori şi a crea o cât mai bună legătură între bibliotecari şi diferitele tipuri de public, într-o manieră relaxantă şi prietenească.

  • Biblioteca Metropolitană București te invită să petreci în alb și negru la Cărţi Negre pentru Nopţi Albe… Cărţi Albe pentru Zile Negre din cadrul Nocturnei Bibliotecilor! Îmbracă-te în alb și negru și vino pentru o noapte de distracție în una… sau mai multe filiale #BMB (Biblioteca Metropolitană București)Pentru că joaca este activitatea noastră favorită, jocurile pentru toate vârstele vor fi la loc de cinste în toate filialele!

 SÂMBĂTĂ 

30 SEPTEMBRIE 2017

ATELIERE

 4

Din 30 septembrie, Clubul Copiilor Isteti revine cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Haideti sa descoperim împreuna cea mai buna combinatie de joaca, socializare si învatare! Oare cum face o moneda sa prinda viata? Suna imposibil? Probabil, dar se pare ca nu este asa!
 –
 5

Te invităm la atelierul Yoga Familiei cu Zina pentru a petrece timp de calitate în familie, printr-o activitate care susține conectarea dintre părinte și copil, cu multă voie bună, mișcare și distracție. Vom face mișcare alături de copii prin jocuri și posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani într-un mod jucăuș și distractiv.

Citeşte şi: 3 Paşi Hotărâţi ca să Ferim Copilul de Răceală la Începutul Şcolii

Vezi şi lista de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

TEATRU

 6Teatrul Coquette va asteapta la spectacolul Vulpea si Corbul, pentru copii de 3-10 ani. Inspirat de indragita fabula cu acelasi nume scrisa de La Fontaine si adaptat pe intelesul si pe placul copiilor.

 

SPECIAL – EDUCATIE RUTIERA

 7

206 magazine Lidl îi așteaptă pe copii să participe la campania de educație rutieră, Verde la educație pentru circulație! Copiii cu vârste între 4 și 10 ani sunt invitați să participe la o lecție interactivă de circulație rutieră, susținută de reprezentanții Poliției Române, în zonele special amenajate din parcările magazinelor Lidl.

FESTIVALURI

 8 Intrare gratuită la Sci+Fi FEST 2017, cel mai mare festival de Știință și Literatură SF din România, care te așteaptă cu multe atracții, de la roboți, drone și gadgeturi smart la realitate virtuală, mașini electrice și observații astronomice.

  • Continuă cea de-a douăsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est va avea loc în perioada 29 septembrie – 8 octombrie 2017 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Expirat, Apollo 111 și Carol 53. Minimest îi invită pe cei mici la cinema, la cele mai frumoase filme de animație pentru copii!

Vezi lista de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

ATELIERE

 9

Desenam cu Fructe si Legume! Tăpuşele vă invită la un atelier senzorial pentru copii cu varsta intre 1 si 3 ani, la care cei mici vor picta folosind fructe si legume.

10

Se deschide un nou sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligenței emoționale, la Clubul Copiilor Isteți! Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare a inteligenței emoționale, unde își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învață să le și gestioneze.

TEATRU

11Goe în Țara Minunilor”, spectacol +7 ani la Teatrul Ion Creangă. Recomandat școlerilor și marinerilor cu vârsta peste 7 ani, spectacolul Goe în Țara Minunilor pornește de la schița „D-l Goe”, revizitând proza scurtă a lui I.L.Caragiale.

 

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 30 SEPTEMBRIE


RECOMANDĂRI

CURSURI DE ARTĂ

Cursurile de artă din cadrul Academiei de Arte “Marina Capatina” dezvolta creativitatea, imaginatia si incurajeaza copilul sa se exprime liber, folosind suporturi si tehnici dintre cele mai variate, intr-un mediu select alaturi de copii de mai multe nationalitati. Rezervă un loc la cursurile de artă de la Academia de Arte „Marina Capatina”.

CURSURI DE ENGLEZA

English Kids Academy oferă evaluări gratuite ale cunostințelor de limba engleză pentru copilul tău. Pornind de la dictonul englezesc “Happy Learners are effective learners”English Kids Academy propune copiilor între 6 luni și 17 ani, un program vesel și cu rezultate vizibile de învățare a limbii engleze.

Citeste şi: 15 Locuri de Joacă Deosebite pentru Copii în Bucureşti. Ce Oferă Spaţiile de Joacă Altfel din Sectorul Tău


 DUMINICĂ 

1 OCTOMBRIE 2017

ATELIERE

 12Atelierul pentru Dezvoltarea Gândirii Creative – Creative Hood trezeşte creativitatea care se află în interiorul fiecărui copil. Învăţăm să punem întrebările potrivite, folosim puterea lui “nu știu”, deblocăm stereotipurile gândirii și folosim curajul de a gândi diferit.

 13

CULORI: Spectacol-atelier pentru copii de 1-3 ani. Povestea unui fluture care va trece prin tot felul de transformari prin care aducem in atentia micutilor culorile. Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator a numeroase spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor.

TEATRU

 14

Spectacol interactiv pentru copii. Praslea cel Voinic si Merele de Aur la Teatrul Coquette.

 

FESTIVAL DE FILM

  • Continuă cea de-a douăsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est va avea loc în perioada 29 septembrie – 8 octombrie 2017 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Expirat, Apollo 111 și Carol 53. Minimest îi invită pe cei mici la cinema, la cele mai frumoase filme de animație pentru copii!

Vezi lista completă de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 1 OCTOMBRIE


 

Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU