Weekend Fun! Super Evenimente pentru Copii la Bucureşti în 16-19 Martie

Îţi aducem ca în fiecare săptămână cele mai importante recomandări de super evenimente pentru copii şi părinţi la Bucureşti. Am pregătit o selecţie pentru perioada 16-19 Martie.

Fă rezervare din timp la evenimentele pentru copii. În weekendul acesta soarele ne va încălzi câteva ore doar duminică, este posibil ca mulţi părinţi să prefere activităţi indoor.

Super Evenimente pentru Copii la Bucureşti în 16-19 Martie

 JOI 

16 MARTIE 2017

Super Evenimente pentru Copii la Bucureşti 16-19 Martie

 

 TÂRG

  • Discounturi, Premii, Concursuri, Veselie, pe toate le gasesti la BABY EXPO – Expozitie pentru Mamici si Bebelusi,16-19 Martie 2017, Sala Polivalenta Bucuresti! De 15 ani, BABY EXPO, expozitie pentru mamici si bebelusi continua traditia de a prezenta in premiera pe piata din Romania noi produse si servicii dedicate Bebelusilor si viitoarelor Mamici.

 VINERI 

17 MARTIE 2017

Super Evenimente pentru Copii la Bucureşti 16-19 Martie

 

EVENIMENTE PENTRU PARINTI

  • „Fericit și sănătos în aer liber”. Eveniment pentru părinți cu Julie Mountain. Copiii înfloresc și mintea și corpul lor se dezvoltă cel mai bine atunci când ei au acces liber la medii în aer liber stimulative pentru a învăța prin joacă și experiențe reale. Învăţăm cum să construim experiențe în aer liber de înaltă calitate pentru copiii noștri, la evenimentul pentru părinți, educatori, învățători: „Fericit și sănătos în aer liber”, cu invitat Julie Mountain.

TOATE RECOMANDĂRILE DE VINERI 17 MARTIE


 SÂMBĂTĂ 

18 MARTIE 2017

Super Evenimente pentru Copii la Bucureşti 16-19 Martie

ATELIERE

 EXCURSIE & ATELIERE

◉ TEATRU

  • Carina se pierde de părinții ei într-unul din mall-urile bucureștene. Ajunsă singură pe străzile orașului, ea trebuie să găsească drumul spre casă. Teatrul Apollo111 ne invită maine la „Carina pe drumul spre casă”, un spectacol pentru copii de peste 4 ani, care îi împrietenește pe aceştia cu Bucureștiul.
  • Un nou spectacol interactiv pentru copii in repertoriul Teatrului Coquette in stagiunea 2016-2017: Praslea cel Voinic si merele de aur.

Citeşte şi: Îi e Frică de Întuneric? Ce Soluții Ai pentru a-l Ajuta

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 18 MARTIE


 RECOMANDĂRI 

 CONFERINŢĂ PENTRU PĂRINŢI

  • Ai un copil mofturos la mancare? Vino pe 1 Aprilie la conferinta despre copii mofturosi sustinuta de Crina Coliban, „Femeia-care-ii-face-pe-copii-sa-manince”! Vei afla cum ajung copiii sa evite sau sa refuze mancarea, cum sa traduci mesajele pe care copiii le comunica in timpul mesei si vei primi instrumente de lucru cu copiii mofturosi.

 CURS

 ATELIER DE COMUNICARE PĂRINŢI

  • Grădiniţa şi Şcoala Montessano în parteneriat cu GOKID si Centrul AmaneSer lansează un program de ateliere pentru părinţi cu Cati Calin, psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE®. Te invitam pe 23 Martie la primul atelier, Cum să susții încrederea în sine a copilului tău, la care vei descoperi cum să îţi sprijini copilul pentru a deveni un viitor adult independent, capabil să îşi realizeze întregul potenţial.

Citeşte şi: Cele Mai Interesante Case Mobile pentru Ieşiri cu Familia în Natură

 DUMINICĂ 

19 MARTIE 2017

Super Evenimente pentru Copii la Bucureşti 16-19 Martie

 SPECTACOLE

  • Lente îi invită pe cei mici în lumea gâzelor, o lume interesantă și misterioasă, în care ele trăiesc, muncesc, produc, creează. La spectacolul Povești din lumea gâzelor!
  • Pestele curcubeu este un nou spectacol cu muzica pentru copii realizat de trupa de teatru Tapusele pentru copii incepand cu varsta de 1 an. Un spectacol cu muzică pentru copii si imagini fascinante, cu ajutorul căruia cei mici vor învăţa împreună cu Peştele Curcubeu cum să împarţi din ceva ce e al tău şi cât de bine te simţi după asta.

TEATRU

 LECTURĂ & WORKSHOP

  • „Rostogol merge acasă”, cartea scrisă de Lavinia Braniște, își face cuib duminică la J’ai Bistrot. Suntem invitaţi, cu mic, cu mare, la o serie de întâmplări inspirate de carte, + o discuție interactivă cu autoarea și câteva personaje şi un workshop de arts & crafts pentru copii, găzduit de Atelierul Magdei. Facem purceluși de luat acasă!

 JOACĂ ŞI EXPLORARE SENZORIALĂ

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 19 MARTIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU