Weekend în Familie 5-6 Noiembrie | Ce Facem Cu Copilul în Bucureşti

Află primul despre cele mai importante evenimente şi activităţi pentru copii si parinţi. Dacă te pregăteşti pentru weekend te invităm să planifici iesirile în familie. Toamna aceasta organizatorii de evenimente te invită la un weekend în familie, la o mulţime de spectacole, ateliere şi festivaluri.

Vremea va fi propice si pentru plimbări sau ieşiri la locul de joacă. Dacă planuiţi să plecaţi din Bucureşti vezi şi recomandările noastre de excursii de weekend.

Weekend în Familie 4-6 Noiembrie vremea in bucuresti
meteoblue.com

 _________

SÂMBĂTĂ
5 NOIEMBRIE 2016

Weekend în Familie 5-6 Noiembrie | Ce Facem Cu Copilul în Bucureşti

 

 ATELIERE

 • Îi invitam pe copii să experimenteze diverse tehnici de pictură cu ajutorul unor materiale neconvenționale la Montessano – Gradinită Scoală. Atelierul de pictură neconvențională se adresează copiilor pe grupe de varstă 1,5-3 ani si 3-6 ani.
 • Teatrul din Podul Meu revine la Podul lui Sfredeluş cu o piesa nouă, un atelier creativ de educatie timpurie pentru copilaşii de 1-3 ani, structurat in jurul poveştilor care se nasc într-o zi de joacă în nisip.
 • În acest weekend la atelierele Aha Kids ne propunem să nuanțăm și să transpunem în cuvinte și joc multitudinea de trăiri și sentimente pe care le experimentam în familiile noastre. 

SPECTACOLE

 • Un nou spectacol interactiv pentru copii in repertoriul Teatrului Coquette in stagiunea 2016-2017: Praslea cel Voinic si merele de aur. Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu, este interactiv și plin de umor.
 • Danila Prepeleac. Cine nu cunoaste povestea celebra a lui Ion Creanga, atunci trebuie sa vada acest spectacol MiniArtShow, iar cei care au citit povestea pot să se distreze şi să danseze pe ritmuri 100% româneşti. “Danila Prepeleac “este un spectacol creat pentru întreaga familie.
 • Trupa PAM PAM – Teatru muzical educativ pentru copii prezintă spectacolul „La Şcoală este ca-n poveşti!” la Teatrul Elisabeta! Pia, Vio şi Kito vă aşteaptă să vă povestească pe acorduri muzicale că şcoala nu este frumoasă doar pe dinafară, ci poate oferi o bucurie extraordinară atunci când eşti silitor şi înveţi şi iei note mari-mari.

 

PROGRAM DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

 TAIFAS & PLĂCINTE

 • Clubul Țăranului vă aşteaptă la Ziua Pitei / S-șidem di zbor! / La taifas cu aromânii cu cântece, anecdote și povești, imagini din viața comunității aromâne din România și din Balcani și cu nelipsitele plăcintele armânești. Printre invitații din comunitate se numără: povestași, bătrâni ce păstrează cântecul polifonic, tineri ce duc mai departe cântecul, creatori de film ce s-au aplecat asupra comunității, artiști din comunitate și, bineînțeles, mătuși aromânce meștere în ale plăcintelor. 

Vezi lista completa de evenimente de SÂMBĂTĂ 5 noiembrie.

300x250_35_1478259114

VEZI OFERTELE!


 

DUMINICĂ
6 NOIEMBRIE 2016

Weekend în Familie 5-6 Noiembrie | Ce Facem Cu Copilul în Bucureşti

 

 SPECTACOLE

 • MiniArtShow va invită la Vrăjitorul din Oz, o viziune diferită a poveştii Minunatul Vrăjitor din Oz, in care personajele scapă de etichetarea de a fi bune sau rele. Un spectacol magic, plin de peripeţii, vrăji, personaje ciudate, care îi va ţine pe cei mici cu sufletul la gură.
 • Un nou spectacol interactiv pentru copii in repertoriul Teatrului Coquette in stagiunea 2016-2017: Praslea cel Voinic si merele de aur. Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu, este interactiv și plin de umor.
 • Vă imaginaţi probabil că un fir de nisip nu poate fi decât un personaj tareeee plicticos… Ei, bine, în spectacolul-atelier pentru copii de 1-6 ani, Aventurile unui fir de nisip realizat de Tapusele, eroul nostru se hotărăşte să demonstreze că nu e deloc aşa.
 • Teatrul Ion Creangă vă propune un nou spectacol pentru copii peste 6 ani: A 12-a Noapte. Spectatorii sunt invitaţi să trăiască experienţa unui spectacol-joc, care include în țesătura sa povestea unei deveniri; vorbeşte, dar mai mult glumeşte, despre lucruri serioase.
 • PE BUNE pune adevarul in miscare la Teatrul Elisabeta! Dansul, jocul şi-o poveste despre minciună deschid o conversaţie între performeri şi public. PE BUNE este un performance de dans, muzică live şi improvizaţie, adresat oamenilor peste 7 ani, care pune sub semnul întrebării stereotipurile, clişeele, prejudecăţile.

Vezi lista completa de evenimente de DUMINICĂ 6 noiembrie.


 

Vezi şi ce locaţii kid-friendly au mai aparut în Bucureşti sau în ţară. 

 

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU