Weekend în Familie la București | Recomandări GOKID 26-27 Octombrie

Vezi evenimentele pentru copii și părinți pentru un weekend în familie la Bucureşti în 26-27 octombrie: ateliere, spectacole și alte evenimente speciale! Ne bucurăm și la acest sfârșit de săptămână de vreme frumoasă, vom avea parte de soare din belșug pentru a ieși cu cei mici la iarbă verde și activități în aer liber.

Weekend minunat!

Vezi mai jos lista evenimentelor pentru copii și părinți în weekendul 26-27 octombrie la Bucureşti!

vremea bucuresti 24-30 octombrie 2019
meteoblue.com

SÂMBĂTĂ

26 OCTOMBRIE 2019

ATELIERE

1 Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare personala prin teatru, unde își va descoperi emoțiile, își va antrena mintea şi dezvolta vocabularul, limbajul non-verbal, atenţia și gândirea creativă. Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă conferă acestora o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă. Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteți.ro.

2

Boo! 👻👻👻 Ce zici de Casper? 👻Dar de simpatica fantoma Demi din desenul animat Vampirina? 👻 Fantomaticele personaje le înveselesc micuţilor copilăria! La fel vom face şi noi la atelierul Fantome fosforescente la ShoShon de sâmbătă, când vom da viaţa celor mai prietenoase fantome fosforescente din oraş, fără vrăji şi substanţe periculoase. 😊 Veniţi împreună sâmbătă la Căsuţa lui ShoShon să întâmpinaţi Halloweenul aşa cum se cuvine.

3Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 26 octombrie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Haideți să ne lăsăm fascinați de magia gheții carbonice și să creăm baloane uriașe, pe care le transformăm în fum! Dovleci care prind viata, fantome si vrajitorie! Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro. Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

TEATRU

4 Teatrul Coquette ne așteaptă la următoarea reprezentație a spectacolului „Frumoasa din Padurea Adormita”! Celebra poveste a Fratilor Grimm sta la baza unui spectacol plin de umor si magie. Cum se implinesc visele si sperantele si cum dintr-o invidie fara masura se naste un intreg plan de razbunare si de distrugere a fericirii.

ROOM ESCAPE GAMES

5 Fă-ti loc printre fantome și strigoi și vino la Săptămâna Halloween la Trapped în perioada 26-31 octombrie! Anul acesta vedetele sunt COPIII. Arată-ne costumația ta creepy iar noi te vom răsplăti cu un preț unic de 35 ron/persoană! Ești pregătit de o aventură palpitantă?

CURSA

6 București MTB Race este un concurs de Mountain Bike, ce își propune să sprijine un stil de viață sănătos și să promoveze Parcul Natural Văcărești ca spațiu de protecție, educație și recreere la doi pași de centrul Bucureștiului.


 RECOMANDARI 

30 OCTOMBRIE – 1 NOIEMBRIE

La Atelierul SoulKids Creative Mindset ne concentrăm pe a insufla copiilor o mentalitate creativă, mergem mai adânc în a înțelege cum funcționează mintea noastră, învățăm să conștientizăm și filtrăm cine ne influențează, înțelegem diferența între ce îmi spun alți oameni și ce îmi spun eu mie, învățăm că o problema poate avea soluții diferite dacă este privită din mai multe perspective, despre cum să explorăm posibilități, despre cum să identificăm și eliminăm convingerile care ne limitează și cum sa pășim în afara zonei noastre de confort.

1-3 NOIEMBRIE

RADAR – Romanian Artists Developing Alternative Realities, festivalul de new media art care va avea loc între 1 și 3 noiembrie la Uzina Electrică Filaret, reunește peste 50 artiști și dezvoltatori din zona de realitate augmentată, realitate virtuală, videomapping, inteligență artificială, instalații interactive, animație, game art și sound design, dar și experiențe dedicate copiilor care vor transforma locația într-un mediu imersiv pentru vizitatori. 
RADAR Kids, prezentată de Lidl, este secțiunea creată special pentru cei mici în care vor putea face primii pași ca să descopere noile tehnologii aplicate într-un loc de joacă art & tech. Categoria Education & Playground va conține primul spațiu imersiv pop-up dedicat copiilor, prin care vor explora o lume subacvatică prin videomapping interactiv, se vor transforma în personaje digitale prin inteligență artificială, vor desena în realitate virtuală sau vor viziona animații în realitate augmentată. Vezi detaliile evenimentului!

JOACĂ

7

Te joci, vorbesti si o jucarie primesti! Itsy Bitsy te asteapta in magazinul Noriel unde aduce supereroii, pe Itsy, Bitsy si Dj Dodi, cei mici isi aduc jucaria preferata si ii dau voce pe radio! 🎉 Ne distram, dansam si facem cele mai tari poze din Galaxie! De la 12:00 copiii vin cu jucăria preferată vor putea intra în direct la Itsy Bitsy FM din studioul mobil.

TÂRGURI

8

Agenda Bio revine toamna aceasta cu surse de inspirație și motivație pentru adoptarea unui stil de viață sănătos, armonios și echilibrat. Credem că orice schimbare pozitivă, oricât de mică ar părea, are o importanță majoră în călătoria prin viață către o versiune mai bună a noastră. Organizatorii te invită la Agenda Bio #12 să-ți refaci stocul de sănătate și energie, inspirație și determinare, dar și să-ți pregătești cămara și desagă cu produse grijulii de sănătoase pentru toamnă și iarna hotărât de nerăbdătoare.

FESTIVAL

9Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” continuă Campania de Informare și Educare pentru părinți prin seria de evenimente susținute de specialiștii INSMC cu evenimentul “Creșterea și Dezvoltarea Nou-Născutului și a Bebelușului”. În cadrul evenimentului se vor aborda teme precum: repere ale unei creșteri și dezvoltări sănătoase la copil, pielea Nou-Născutului, erupții Neonatale – Normal si Patologic și altele.

EXPOZIȚIE

10Expoziția interactivă UTOPICA de la Conacul Golescu-Grant este alcătuită din șase zone interactive care invită gradual vizitatorul să observe, să asculte, să înțeleagă, să participe, să interacționeze cu obiecte sau cu alți vizitatori, să acționeze, să se relaxeze, să reflecteze. Ea se dezvălui pe mai multe niveluri. Regăsim lumea miniaturală formată din patru stații (Casa, Strada, Școala și Muzeul) la care au fost adăugate alte două opriri (Anticamera Utopiilor/Locul plângerii și Răscrucea).

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 26 OCTOMBRIE

Weekend in familie 26-27 octombrie 2019 Bucuresti fb

DUMINICĂ

27 OCTOMBRIE 2019

ATELIERE

11 Tărâmul ciocolatei se deschide! Deschidem porțile minunatei lumi a ciocolatei să ne jucăm, să gustăm, să topim, să modelăm ciocolată și să aflăm povestea ei fascinantă! Chocolat este un atelier de ciocolată pentru copii și adulți, în care reunim familia, gustăm bucuria și suntem cu toții copii. Si pentru ca au fost multi doritori de dulce si vrem sa aveti cu totii cu ocazia Sărbătorii de Halloween bomboanele de ciocolata de la ShoShon, vom organiza Atelierul de Ciocolata Chocolat duminică 27 octombrie.

12Incredere in sine, Perseverența, Lucrul in Echipă, Gândire pozitivă, Minte deschisă. Sunt unic, special si extraordinar! Ajută-l pe copilul tău să înceapă noul An Școlar mai încrezător și mai responsabil. Oferă-i experiența SoulKids! Obiectivul atelierului SoulKids Self – Confidence. Lecții de viață esențiale pentru copii de 6-12 ani este să-i facă pe copii să-și identifice punctele forte și pasiunile și să contruiască pe ele pentru a atinge excelența. Copiii vor înțelege că sunt unici și speciali, vor învăța să nu se compare cu altcineva, ci să încerce să devină cea mai bună variantă a lor. Totul se întâmplă într-o atmosferă relaxată, fără să judecăm și fără să clasificăm în niciun fel, prin povești și jocuri.


 RECOMANDARI 

Centrul de educaţie non-formală pentru adolescenţi Smart Life Education organizează Cursul de Dezvoltare Personală „Devino un lider!”, destinat adolescenţilor de 12-18 ani, clasele V-XII. Scapă de frica de teste și examene sau de timiditate, creşte încrederea în sine, învaţă să-ti gestionezi emoţiile și învață obiceiuri ale oamenilor de succes, gestionează eşecurile și învaţă să vorbeşti în faţa unui grup, învaţă să prezinţi corect un subiect (referate, proiecte, proba orală la BAC)!


TEATRU

13Cand mandria este alimentata in mod constant, aceasta se dezvolta in prostie. Escrocii au in asta o mare participare. Linguseala se claseaza astfel in topul celor mai rele lucruri. Povestea Hainele cele Noi ale Imparatului cu o morala clara este construita pe placul celor mici, dar si pe al celor mari. O piesa de teatru cu haz, cu rasturnari de situatie si cu talc, la care Teatrul Coquette va asteapta cu drag.

FILM

14

Când adolescenta Yi (Chloe Bennet) găsește un tânăr Yeti pe acoperișul casei, ea și prietenii ei, Jin (Tenzing Norgay Trainor) și vărul lui, Peng (Albert Tsai) îl poreclesc „Everest” și pornesc toți într-o aventură cu scopul de a reuni această magică ființă cu familia ei, aflată în cel mai înalt punct de pe Pământ. Yeti s-a rătăcit prin lumea noastră, și are nevoie de ajutor ca să se poată întoarce în lumea lui magică. Filmul Yeti – Omul Zăpezilor (Abominable – 2019) este pe ecranele din România din 11 octombrie.

ROOM ESCAPE GAMES


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU