Weekend în Mini-Vacanţă. Ce Facem cu Copilul în Bucureşti 3-4 Decembrie

A început mini-vacanţa de 1 decembrie, care marchează şi începutul sezonului sărbătorilor de iarnă. Este şi momentul când se aprind luminiţele de Crăciun, începe Târgul de Crăciun București, însoţit de alte evenimente în Centrul Vechi. Nu lipsesc nici activităţile indoor, organizatorii ne aşteaptă cu spectacole, festivaluri şi ateliere de sezon. Vezi ce facem cu copilul în Bucureşti în weekend 3-4 decembrie.


Vremea se menţine rece în weekend chiar dacă soarele îşi va face apariţia destul de des în această perioadă, mai ales sâmbătă. 

Ce Facem cu Copilul în Bucureşti 3-4 Decembrie vremea
meteoblue.com

_________

SÂMBĂTĂ
3 DECEMBRIE 2016

Ce Facem cu Copilul în Bucureşti 3-4 Decembrie

 

 ATELIERE

 SPECTACOLE

  • Teatrul Coquette ii invita pe cei mici la Califul Barza, un spectacol inspirat din minunatele povești din “1001 Nopți”, cu umor adecvat copiilor.
  • Tăpuşele ne invită la un nou spectacol atelier pentru copii de 1-4 ani: Povestile pantofaresei. Pantofăreasa veselă te aşteaptă să-ţi spună poveşti pantofăreşti. În atelierul ei găseşti fel de fel de încălţări şi fiecare are câte o poveste.
  • La Opera Comică pentru Copii Salon Mozart găzduieşte Concert lecție de percuție pentru copii de peste 7 ani iar Sala Mare premiera spectacolului de balet Spărgătorul de nuci de Piotr Ilici Ceaikovski pentru copii de peste 3 ani. Vezi detaliile aici.

FESTIVALURI & TÂRGURI

  • Dacă te întrebi când se aprind luminiţele de Crăciun în Bucureşti, răspunsul este: odată cu startul Bucharest Christmas Market, cel mai mare târg de Crăciun din București în 2016. În weekend târgul va fi deschis şi îşi aşteaptă vizitatorii.

Vezi lista completa de evenimente de sâmbătă 3 decembrie.

 ____________

DUMINICĂ
4 DECEMBRIE 2016

Ce Facem cu Copilul în Bucureşti 3-4 Decembrie

 

 SPECTACOLE

  • MiniArtShow by Ioana Ginghina v-a pregatit un nou musical, Alice in Christmas Wonderland inspirat din Alice in Tara Minunilor, invaluit in magia Craciunului.

FESTIVALURI & TÂRGURI

  • Va fi deschis şi îşi aşteaptă vizitatorii Bucharest Christmas Market, cel mai mare târg de Crăciun din București în 2016.

Vezi lista completa de evenimente de duminică 4 decembrie.


Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul tău să apară în acest gen de articol? Scrie-ne şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. 

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU