Weekend Kid-Friendly de Noaptea Muzeelor la București | 18-19 Mai

În aducem ca la fiecare sfârșit de săptămână recomandările noastre de ateliere, spectacole și alte evenimente pentru copii și părinți organizate la București. Weekendul 18-19 mai vine cu vreme capricioasă. Ne vom bucura totuși de câteva ore binemeritate de soare și ieșiri la aer curat în parcurile din București.

Peste 150 de spații ale unor muzee și entități culturale publice și private din București și din țară vor fi deschise în noaptea de 18 mai la Noaptea Muzeelor. Expoziții, intervenții și experimente artistice, proiecții, dans, piese de teatru și concerte își așteaptă vizitatorii în cea mai importantă seară a muzeelor din Europa. Vă dorim un weekend plăcut!

vremea bucuresti 18-19 mai 2019
meteoblue.com

8+ Evenimente la Noaptea Muzeelor 2019
@ București, 18 mai

Peste 150 de spații ale unor muzee și entități culturale publice și private din București și din țară vor fi deschise în noaptea de 18 mai la Noaptea Muzeelor, pentru expoziții, intervenții și experimente artistice, proiecții, dans, piese de teatru și concerte.

VEZI LISTA

ARTterapie si copilarie
Atelier pentru consolidarea și redefinirea relației părinte-copil 8-12 ani

Nu ratați Atelierul „ARTterapie si copilarie” creat special pentru consolidarea și redefinirea relației părinte-copil, printr-o serie de jocuri ingenioase și interactive!

🧶Vom începe weekend-ul cu doza de pozitivism, prin jocuri interactive părinte-copil;
🧶 Vă vom ajuta să vă redescoperiți creativitatea;
🧶 Împreună ne vom relaxa si distra pe cinste;
🧶 Vă vom face să vă simțiți din nou „copii” și astfel să aveți o viziune extinsă asupra nevoilor copiilor;
🧶 Vă vom ajuta să consolidați relația părinte-copil și să descoperiți potențialul ascuns al acesteia;

DETALII

Happy Gluten Free 2019
Singurul Târg Dedicat Pieței Gluten Free din România 

Afis targ Happy Gluten Free 2019 gokid

Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten vă invită la singurul târg dedicat pieței gluten free din România. Ziua Mondială a Bolii Celiace este marcată de printr-un târg dedicat exclusiv produselor fără gluten – Happy Gluten Free 2019, la World Trade Center, București. Târgul se adresează atât comunității de celiaci din România, cât și persoanelor care au ales un stil de viață #glutenfree.

DETALII

Experimente cu Reactie si Distractie!
Ateliere de experimente pentru copii 4-12 ani

ateliere-de-experimente-fbClubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 18 mai – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Slime sau gelatina care creeaza dependenta! Rosie sau albastra, argintie sau aurie, mov sau galbena, cu gliter sau fara gliter. Iti poti face culoarea dorita de slime si o vei lua acasa intr-un recipient ermetic. Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro. Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

DETALII

BABY EXPO, Editia 52 de Primavara
Cel mai Cool eveniment dedicat viitoarelor Mamici si Parintilor cu Copii cu varste intre 0 si 5 ani 

BABY EXPO - Activitati pentru copii

Incepand de joi, 16 mai, BABY EXPO da startul la distractie! Un program interesant de jocuri, activitati distractive, educative si relaxante pentru copii la Cel mai Cool eveniment dedicat viitoarelor Mamici si Parintilor cu Copii cu varste intre 0 si 5 ani.

DETALII

 

CURSURI INTENSIVE

Cursuri Intensive de Vară
la English Kids Academy și English Teens Academy

Cursuri intensive de vara la English Kids Academy si English Teens AcademyLa English Kids Academy si English Teens Academy copiii învață #maimultdecatengleza, prin activitățile și temele alese cu grijă pentru cursurile intensive din această vară, își vor dezvolta abilități utile pentru viitorul lor: stimularea permanentă a creativității, lucrul în echipă și încrederea în sine.

DETALII

Târgul de Moși de la Grădina cu Artiști
Mini Festival de Familie @ Parcul Kiseleff

Târg de Moși - Parcul KiseleffCând se lasă luna lui Florar peste București, reînvie o tradiţie veche de sute de ani, Târgul Moşilor la care este invitată toată suflarea orașului. Anul acesta, tradiționalul Târg de Moși de la Grădina cu Artiști poate fi vizitat în weekendul 18 – 19 mai, în Parcul Kiseleff iar intrarea este liberă. Deşi am păstrat denumirea de pe vremea lui Matei Basarab, Târgul de Moşi aşază cu grijă tradiţia în contemporan: târgoveţii care pe vremuri îşi strigau în gura mare marfa la şosea acum stau la poveşti cu tine, în mare tihnă, despre produsele şi serviciile lor.

DETALII

Ateliere de teatru și actorie copii 4-9 ani

Cursuri de teatru si actorie copii 3-9 aniAtelierele de teatru și actorie pentru cei mici, reprezintă o călătorie în lumea minutata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii. Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă. Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro.

DETALII

PETRECERI

Insula Copiilor
Petreceri pentru Copii în Sectorul 1 – Parcul Herăstrău

Insula Copiilor corabieInsula Copiilor este un loc de joacă și petreceri pentru copii, situat în sector 1, în Parcul Herăstrău. Locația aflată în incinta Complexului Herăstrău are o suprafață de 4000 mp și este special amenajată pentru sezonul cald. Aici au loc spectacole, petreceri pentru copii, fiind o ambianță foarte plăcută și un loc ideal unde o familie își poate petrece timpul.

DETALII

Frumoasa din Padurea Adormită
Teatru pentru Copii @ Coquette

Teatrul Coquette ne așteaptă duminică la următoarea reprezentație a spectacolului „Frumoasa din Padurea Adormita”! Celebra poveste a Fratilor Grimm sta la baza unui spectacol plin de umor si magie. Cum se implinesc visele si sperantele si cum dintr-o invidie fara masura se naste un intreg plan de razbunare si de distrugere a fericirii.

DETALII


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU