Weekend Kid-Friendly de Ziua Prieteniei în Bucureşti 29-30 Iulie

Ne petrecem un sfârşit de săptămână senin şi călduros în Bucureşti. Ne vom bucura de soare şi distracţie la bălăceală la ştranduri sau la parcurile acvatice din jurul Bucureştiului. Vezi care sunt cele mai importante evenimente pentru copii şi părinţi în weekendul 29-30 iulie.

Îţi aducem şi recomandările noastre de şcoli de vară în 2017 la Bucureşti, organizate pe sectoare.

Şcoli de vară

vremea in weekend

 SÂMBĂTĂ 

29 IULIE 2017

◉ TEATRU

 • Teatrul din Podul Meu vine la Podul lui Sfredeluş cu o Premieră Nou Nouţă: Vocile pădurii, un spectacol de teatru pentru copiii de 1-3 ani. A fost odată o pădure cu lemne şi copaci, ghinde şi frunze, pietre şi apă curgătoare, scoarţă şi rumeguş care prind viaţă şi ne povestesc magnificul spectacol al naturii vii.

Citeşte şi: 6 Reguli Utile pentru Rutina de Vară în Familie. Ghidul Copilului Sănătos în Vara Aceasta

◉ FESTIVALURI

 • Continuă cea de-a șasea ediție a evenimentului Caravana Muzeelor, organizată de Muzeul Municipiului București în șase muzee ale orașului. Copiii cu vârste între 6-10 ani vor descoperi, prin joc și artă, câteva secrete ale muzeelor și tehnici artistice inspirate de obiectele de preț găzduite de acestea.
 • An de an, în plină vară, orașul păstrează o insulă de evadare: loc de întâlnire pentru cinefili, pajiște întinsă pentru iubitori de natură, spațiu deschis pentru întâlniri neîntâmplătoare. Sâmbătă și duminică, pe 29 și 30 iulie, Grădina Botanică București găzduiește, pentru al 4-lea an consecutiv, Marele Picnic ShortsUP.
 • Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București – B-Fit in the Street ne aşteaptă în ultimul weekend al evenimentului. Mărim doza de distracție cu un program de spectacole de teatru de stradă.
 • Vezi lista completă de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

◉ CURS DE WEB DESIGN

 • Specialisti in Web Design, o profesie din ce in ce mai ceruta, o cariera de viitor. Din acest punct de vedere, ITsMAGIC® contribuie la aceasta prisma de viitor cu tot ce are mai bun. Profesori exceptionali, curricula bine stabilita, exercitii practice si cei mai buni viitori elevi la Cursurile de Web Design ITsMAGIC® pentru copii de peste 9 ani.

◉ GARDEN PARTY

 • În Grădină la Băneasa, În Grădină la Băneasa, vin și Veta și Winnetou. Pentru că sâmbăta asta după amiază, Ground Zero Beer pune la copt chiar la ei în grădină, cea mai mare salată de vinete la În Grădină la Băneasa From Farm to Table. O așează pe masă lângă cele mai proaspete legume de sezon și specialități de brânză de capră, sau chevre de capră cum i se mai spune pe românește. #Kid Friendly

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 29 IULIE


 RECOMANDĂRILE NOASTRE

◉ ŞCOALĂ DE VARĂ

 • Vara aceasta copiii isteti sunt cei mai cool! Profitati de acest răgaz prelungit si oferiti-le copiilor un dar perfect de vacantă: CLUBUL DE VARA!

  V-am pregatit multa distractie si activitati frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati la piscina si in aer liber, multe jocuri si voie buna! Haideți cu noi la Clubul Copiilor Isteti din zona Domenii – sector 1, situat intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua si foarte luminoasa! Vă asteptăm cu drag si voie buna! Vezi toate detaliile.

◉ TABĂRĂ

Tabăra Laboratorul Trăznit, știință și distracție!
 • Cu noi copiii înțeleg că știința este nu doar utilă, ci și distractivă, implicându-i într-o serie de experimente captivante. Distracția este asigurată, prin cele mai amuzante jocuri și competiții în aer liber. Vezi toate detaliile.

◉ CURS DE JAVA

 • Programare, robotica si piscina, vara aceasta,cu ITsMAGIC®. Sa deslusim impreuna tainele Java, unul din cele mai folosite limbaje de programare. Haideti sa-l invatam si sa-l facem si cel mai frumos limbaj de programare. Cursuri de JAVA ITsMAGIC® +11 ani este destinat tinerilor pasionati de tehnologie, dar care-si doresc sa isi petreaca timpul in fata monitorului cu folos.


 DUMINICĂ 

30 IULIE 2017

◉ TEATRU

 • Teatrul din Podul Meu vine la Clubul Miruna cu o Premieră Nou Nouţă: Vocile pădurii, un spectacol de teatru pentru copiii de 1-3 ani. A fost odată o pădure cu lemne şi copaci, ghinde şi frunze, pietre şi apă curgătoare, scoarţă şi rumeguş care prind viaţă şi ne povestesc magnificul spectacol al naturii vii.

◉ ZIUA PRIETENIEI

 • Caravana Poveștilor Ediția a 2-a sărbătorește Ziua Prieteniei cu ateliere şi teatru alături de copiii din Comuna Grădiștea – Ilfov.
 • Sărbătoreşte Ziua Prieteniei la Roaba de Cultură în Parcul Herăstrău cu face painting, activităţi distractive de grup, bătaie cu baloane, concursuri cu premii şi alte surprize.

◉ SEARĂ DANSANTĂ

 • Nu ne putem sătura de petreceri sub cerul liber. Ne-am distrat împreună în pași de dans la cele mai frumoase după amiezi dansante pe iarbă verde. Așa că te invităm deja în următoarea destinație Garden of Day Dreams, la Palatul Mogoşoaia. Accesul este permis numai persoanelor peste 18 ani.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 30 IULIE

SCOLI DE VARA


 RECOMANDĂRI ŞCOLI DE VARĂ 

 • Traditia continua. Copiii petrec o scoala de vara de neuitat si cat mai creativa alaturi de cei mai buni
  La Scoala de Vara din cadrul Academiei de Arte „Marina Capatina” copiii de 6-18 ani se distreaza intr-un mediu select si creeaza lucrari de arta speciale, la nivel profesional si conform unui program unic de studiu.
 • Petrece Vacanța de Vară cu Smart Education! Copilul tău se va bucura de jocuri de echipă și activități recreative în aer liber, ateliere de știință, tradiții românești, fotografie, benzi desenate, teatru de păpuși, arhitectură, club de șah, club de robotică și multă distracție. Vezi toate detaliile.
 • Vara aceasta copiii isteti sunt cei mai cool! Profitati de acest răgaz prelungit si oferiti-le copiilor un dar perfect de vacantă: CLUBUL DE VARA!

  V-am pregatit multa distractie si activitati frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati la piscina si in aer liber, multe jocuri si voie buna! Haideți cu noi la Clubul Copiilor Isteti din zona Domenii – sector 1, situat intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua si foarte luminoasa! Vă asteptăm cu drag si voie buna! Vezi toate detaliile.

Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU