Weekend Kid-Friendly la Bucureşti în 14-15 Aprilie. Unde Ieşim cu Copilul

Vezi recomandările GOKID de ieşiri în familieactivităţi şi evenimente pentru copii şi părinţi în weekendul 14-15 aprilie la Bucureşti: ateliere, spectacole, filme, târguri şi piese de teatru

Vă dorim să aveţi un weekend minunat!

weekend kid-friendly Bucuresti 14-15 aprilie vremea
meteoblue.com

 SÂMBĂTĂ 

14 APRILIE 2018

FESTIVAL

1Între 12 și 15 aprilie, SPOTLIGHT – Bucharest International Light Festival transformă, pentru al patrulea an la rând, una dintre cele mai importante artere ale Bucureștiului, Calea Victoriei, într-o galerie în aer liber a instalațiilor de lumină. În parteneriat cu Festivalul Luminilor de la Berlin, Spotlight 2018 aduce la București proiecte multimedia care îmbină tehnica de ultimă generație cu conținut artistic, emoție și storytelling, anunță organizatorii evenimentului.

PLANTĂM PĂDUREA BUCUREŞTI

2România intră în infringement pentru calitatea aerului pentru că oferă bucureștenilor cel mai toxic aer din Europa. O mână de oameni au luat iniţiativa de a invita bucureştenii să revendice 240 de hectare şi să planteze o padure capabilă să combată eficient poluarea severă a aerului din București prin creşterea semnificativă a suprafaţei de spaţiu verde. Pădurea București se doreşte a deveni un filtru verde, biologic, care absoarbe noxele, elibereză oxigenul, transferă aerului umiditate atmosferică în lunile verii și prin evapotranspirația frunzelor anulează mirosurile provenite de la gropile de gunoi. #kid-friendly

ATELIERE

3ALaNDaLa așteaptă toate fetițele la Micuța balerină, un atelier de meșterit pentru copii de 4-9 ani, la care cu dragoste și tul copiii vor exersa motricitatea fină și precizia, într-un mediu social. La acesta atelier copiii vor crea (cu puţin ajutor) o delicată păpuşă-balerină, folosind materiale naturale şi la îndemâna oricui, dar şi multă imaginaţie şi creativitate! 

4

Din 14 aprilie, deschidem un nou sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligenței emoționale, la Clubul Copiilor Isteți! Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare a inteligenței emoționale, unde își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învață să le și gestioneze. Cursurile sunt special concepute pentru nivelul de varsta al copiilor, fiind desfasurate conform nevoilor si specificului fiecarui copil!

5Invatarea in secolul 21 presupune oferirea de oportunitati de a experimenta lucrurile din jur ca o forma de rezolvare a problemelor, dezvoltand in acelasi timp abilitatile de gandirea creativa, munca in echipa si comunicarea. Clasele EduBricks ofera o atmosfera extraordinara pentru copii unde invatam, construim si ne distram cu piese LEGO®. Vino cu copilul tău de 6-14 ani la atelierele de robotica si constructii cu piese LEGO® EduBricks, care combina cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® si calculatorul, introducandu-i in tainele roboticii si programarii in cadrul unor activitati educationale inedite, distractive si inovatoare!

Excursii de weekend in natura cu familia fb gokid

6ALaNDaLa ne invită la Poneiul din vis, un atelier creativ pentru copii de 3-10 ani la care fiecare copil îşi va crea propriul ponei magic folosind o machetă din carton, hârtie creponată, lipici, diverse accesorii şi mai ales multă imaginaţie! Nu va lipsi povestea de la început iar poneiul ce le rămâne copiiilor va avea şi o mică surpriză!

7

Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 14 aprilie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învătare! Forta vibratiilor este misterioasa si poate da nastere unor experiente si jocuri dintre cele mai surprinzatoare! Oare cum putem produce vibratiile? Dar sunetul, cum credeti ca il putem vedea?
8Teatrul din Podul Meu propune un atelier în premieră la Clubul Miruna: DE-A DURASâmbătă 14 aprilie ora 18, un atelier de joacă pentru copii 1-3 ani. Spectacolul este realizat de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor.

Vezi şi: Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii sub 6 Ani în Bucureşti. Lista pe Sectoare, Preţuri Petreceri

SPECTACOLE

9

Vă invităm să petreceți un weekend magic la Salina by ABC și să vă bucurați de o ședință de salinoterapie și de un spectacol interactiv alături de cei mici. Petreceţi o zi minunată de sâmbătă împreună cu VIO de la trupa PAM PAM. Vă provoacă cu jocuri logice și de îndemânare și vă fascinează cu glasul ei duios! Hai să ne bucurăm împreună de melodii speciale pentru copii: “Alfabetul”, “Numărătoarea”, “Zilele Săptămânii”.

10Peisajul pastoral din opera lui Mozart se transformă în producția Bastien și Bastienne într-o sală de lectură, unde cele două personaje principale sunt colegi de școală. Lumea lor se intersectează cu cea a imaginației, realitatea se întrepătrunde cu o lume fantastică, stăpânită de un vrăjitor. Un spectacol oferit de Opera Comica pentru Copii copiilor de peste 7 ani.


TABERE DE VARĂ

GrittyLabs, Tabere Urbane pentru Superputeri de #Caracter

Unii le numesc Școli de Vară. Alții Tabere Urbane. Noi le numim GrittyLabs. Și suntem la a treia ediție.

Fiecare Laborator este dedicat unei superputeri de #caracter și scopul lui este de a uni copiii într-o echipă care, pentru 5 zile, se transformă în oameni ai științei psihologice, apelând la practică, experimente, materiale video, afișe, colaje, grittystorming pentru a dezbate, reconstrui și valida idei despre o superputere. La finalul acestei călătorii, participantul va pleca cu idei noi despre propria minte și cu un set de atitudini și practici care să îi sprijine o versiune mai bună a propriei persoane.

Vezi agenda laboratoarelor pentru copii de 6-10 ani.


TEATRU

11Teatrul Coquette ne invita la spectacolul pentru copii Califul Barza cu umor adecvat copiilor, inspirat dupa povestea cu acelasi nume din “1001 Nopti”, dramatizare a basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff. O frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem de asemenea o porție bună de râs.

Vezi şi: 10 Animaţii Scurte despre Mindfulness. Cheia pe Care Copiii Noştri o Au la Îndemână pentru Starea de Bine

weekend kid-friendly Bucuresti 14-15 aprilie fb gokid

 DUMINICĂ 

15 APRILIE 2018

SPECTACOLE

12

Vă invităm să petreceți un weekend magic la Salina by ABC și să vă bucurați de o ședință de salinoterapie și de un spectacol interactiv alături de cei mici.Vino la o porție de bucurie și jonglerie împreună cu clovnița – preferata copiilor! Mingiuțe colorate, esarfe în aer, cercuri magice, jocuri, concursuri și multă energie! Dans cu pompoane colorate, pălării și peruci de clovn, toate pe covorul roșu, alături de cei mai veseli și talentați copii!

FESTIVAL

13

[en] SofistiCat International Spring Show warmly invites you to 55 & 56 International Catshow organized in Bucharest. Because we like cats and tales, this edition will be called “Cats & Tales”. We are waiting for you, dressed up as your favorite characters. The 6th international judges will choose the best cat from over 250 representatives of different breeds, such as: Persian, Exotics, Maine Coon, Norwegian Forest Cat, Ragdoll, Turkish Angora, Bengal, British Shorthair and many more.

ANIVERSARE

14Putem face o faptă bună împreună pentru niște copii speciali. Cristina Oţel ne așteaptă cu brațele deschise la Fă un bine, fii bine!, o petrecere de ziua ei numa’ bună pentru o după-amiază de duminică, iar voi veniți cu bani de donat pentru copii în loc de cadou! Sunt tare bucuroasă și emoționată să vă anunț că îmi donez ziua de naștere pentru copiii cu autism din centrele ATCA, iar voi sunteți invitați.

FILM

15După ce s-a rănit într-un accident, un gâscoi aventuros este responsabilizat de doi orfani cu ochii mari, în timp ce se confruntă cu pericolele și frumusețea lumii din afară. Eroul nostru, Peng, respinge comunitatea de gâște din care face parte în încercarea de a-și trăi viața în proprii săi termeni. Vine pe ecrane filmul pentru copii Raţă, raţă şi gâscan!

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 15 APRILIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU