Weekend Kid-Friendly la Bucureşti. 15+ Activităţi şi Evenimente pentru Copii | 20-21 Ianuarie

În Bucureşti a nins şi mulţi dintre părinţi au fost luaţi de mâini de către cei mici pentru a-i duce la săniuş sau măcar la o plimbare pe sanie! Chiar dacă sâmbătă sunt şanse să ningă, e puţin probabil să mai rămână suficientă zăpadă şi pentru a merge la derdeluş în weekend.

De aceea îţi oferim şi în această săptămână o listă de cel puţin 15 evenimente şi activităţi pentru copii şi părinţi în weekendul kid-friendly 20-21 ianuarie la Bucureşti: ateliere, spectacole, piese de teatru şi filme.

vremea in weekend kid-friendly 20-21 ian
meteoblue.com

 SÂMBĂTĂ 

20 IANUARIE 2017

ATELIERE

 1 

Clubul Copiilor Isteți vă invită la un nou modul al atelierelor “Experimente cu reacție și distracție”, pentru copii de 5-8 ani. Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învătare!

 2 

ALaNDaLa va invita la Joc magic de iarnă -Atelier creativ pentru copii de 3-10 ani. Vă promitem că n-ați mai văzut un asemenea joc de iarnă! Dacă vă place să pictați, să ascultați povești și să vă lasați imaginația să zburde, locul vostru e la acest atelier.

 3    Teatrul din Podul Meu ii invita pe copiii intre 4 si 12 ani la  un Atelier Comico Ştiinţific: Dinomania, pentru pasionaţii de curiozităţi şi poveşti cu dinozauri şi lumi dispărute.

 4  Incepe un nou modul de ateliere de robotica si constructii cu piese LEGO®! EduBricks combina cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® si calculatorul, introducandu-i in tainele roboticii si programarii in cadrul unor activitati educationale inedite, distractive si inovatoare! La fiecare sedinta se construiesc modele noi din piese Lego® care apoi prind viata cu ajutorul tehnologiei. Vezi detalii.

 5  

Clubul Copiilor Isteti deschide un nou sezon al Atelierelor de Dezvoltare a Inteligentei Emotionale! Invita-ti copilul la atelierele de dezvoltare a inteligentei emotionale, unde îsi va antrena mintea, îsi va descoperi si constientiza emotiile, dar va învata sa le si gestioneze.

YOGA

 6  

Te invităm la atelierul Yoga Familiei pentru a petrece timp de calitate în familie, printr-o activitate care susține conectarea dintre părinte și copil, cu multă voie bună, mișcare și distracție. O oră care facilitează conectarea părinte-copil, îmbunătăţeste echilibrul şi concentrarea, creşte tonusul muscular. NU MAI SUNT LOCURI.

 7   Ofera-i copilului tau o alternativa de a petrece timpul liber intr-un mod placut, distractiv si benefic pentru sanatatea lui! Vino la Yoga Kids, un atelier despre mișcare și jocuri, echilibru și încredere în sine. Copiii se distrează si se detensionează prin joacă, exerciții de respirație și mișcare.

SPECTACOLE

 8   Weekend cu Jocuri la Salina by ABC: #CaravanaDistracției ajunge la Salina by ABC! Dans, jocuri, multă voie bună și un boost de sănătate prin salinoterapie! Suntem aşteptaţi, împreună cu cei mici, la unul (sau ambele!) dintre cele 2 spectacole ale acestui weekend.

 9  Un nou spectacol pentru copii in repertoriul Teatrului Coquette: Praslea cel Voinic si merele de aur. Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu, interactiv și plin de umor.

LECTURI & ATELIERE & JOCURI

 10   Cea de a doua Noapte a Lecturii – inițiată de Ministerul francez al Culturii și organizate deja pe toate continentele – va fi ”albă”, luminată atât de soare cât și de lună. Institutul Francez se asociază evenimentului La Nuit de la lecture 2018 și prelungește programul Mediatecii până la ora 19 (în loc de ora 15, în mod obișnuit). Publicul – cu mic, cu mare – este invitat la ateliere și lecturi, ateliere, jocuri ”Întâlnire cu personaje ieșite din cărți” şi expoziție de traduceri.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 20 IANUARIE


COPILUL TAU VA MERGE LA SCOALA LA TOAMNĂ?

Te invitam la Ziua Portilor Deschise pe 23 Ianuarie, pentru a afla despre conceptul educaţional unic în România implementat la Scoala Primara Montessano, care îmbină Curriculum-ul national cu Pedagogia Montessori, Educaţia pentru Sănătate şi Multiculturalitatea.

Copiii au parte de educație cosmică și holistică, gândire liberă și creativă, independență și încredere, respect pentru natură, echilibru, empatie, viață conştientă și activă (mișcare în aer liber, fără telefoane mobile), multiculturalitate și non-discriminare.
#ScoalaMontessano #ScoalaMontessori #EducatieAlternativa#EducatieLibera

DETALII EVENIMENT

*  *  *

 START ÎNSCRIERI 

  • Muzică. Improvizaţie. Mişcare. Armonie. MiMa crede că muzica este unul dintre instrumentele care stimulează cu adevărat capacitatea copiilor de a se forma, de a-și folosi și dezvolta toate facultățile cu succes. MiMa este primul centru de educaţie muzicală din România care oferă copiilor de la 0 la 8+, o educație muzicală bazată pe elementele a trei dintre cele mai cunoscute metode ale pedagogiei active: Dalcroze, Orff şi Kodaly. Au început înscrierile şi te invităm să prinzi ultimele locuri la Atelierele MiMa.

DUMINICĂ

21 DECEMBRIE 2017

SPECTACOL

11  Weekend cu Jocuri la Salina by ABC: cânți și te distrezi la #LecțiaDeMuzicăCuPIA din Trupa PAM PAM. Dans, jocuri, multă voie bună și un boost de sănătate prin salinoterapie!

TEATRU

12 

Teatrul din Podul Meu vine la Sportcafe Miramar, cu un Atelier Comico Ştiinţific: Dinomania, pentru copiii intre 4 si 12 ani pasionaţi de curiozităţi şi poveşti cu dinozauri şi lumi dispărute.

Vezi şi: Filme pentru copii la Cinematografele din Bucuresti

13 

Teatrul Coquette ne invita la spectacolul pentru copii Califul Barza cu umor adecvat copiilor, inspirat din minunatele povești din “1001 Nopți” și dramatizare a basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff. O frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem de asemenea o porție bună de râs.

MUZICĂ & MIŞCARE & COMUNITATE

14  O dată pe lună, duminica: celebrăm, explorăm și vindecăm prin dans cu Ecstatic Dance. Evenimentul Ecstatic Dance * Brave Beginning * Cacao Ceremony ne propune patru ore de muzică, mișcare și comunitate, în care Ecstatic Dance îți oferă prilejul să simți energia hrănitoare a dansului, conexiunea întărită cu corpul tău și cu ceilalți şi încrederea sporită în libertatea și autenticitatea ta de exprimare. #kid-friendly

ATELIER

15  Clubul Tăranului şi Paiaţa ne aşteaptă la atelierul creativ al săptămânii: „Lumea animalelor”, cu păpuși pe mână, create chiar de mânuțele lor harnice și îndemanatice.

TÂRG

16 La Târgul lui Pasvante Chiorul ne aşteaptă în weekend negustorii de antichitati, handmade si mancare, pentru a ne bucura sufletele cu minunatele lor creatii! In interiorul casei Sabina Bratianu Cantacuzino artistii handmade isi vor expune lucraile unicat: vestimentatie, accesorii, pictura, tricotaje.


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU