Weekend Kid-Friendly la București în 10-11 August

Vezi evenimentele pentru copii și părinți în weekendul 10-11 August la Bucureşti: festivaluri, ateliere, spectacole și alte evenimente speciale!

Ne pregătim pentru un weekend cu vreme caniculară și alegem pentru cei mici cele mai interesante activități: spectacolul-atelier la care ne reîntâlnim cu ursul păcălit de vulpea cea roșcată, atelierul de benzi desenate susținut de Mihai I. Grăjdeanu, spectacolul de teatru interactiv cu papusi live Vrajitorul Pofticios, Festivalul Turcesc din Parcul Herăstrău sau Summer Well Festival 2019 de pe Domeniul Stirbey din Buftea.

weekend kid-friendly 10-11 august 2019Weekend minunat!

SÂMBĂTĂ

10 AUGUST 2019

CURS

1Centrul de educaţie non-formală pentru adolescenţi Smart Life Education organizează Cursul de Dezvoltare Personală „Devino un lider”, destinat adolescenţilor de 12-18 ani, clasele V-XII. Scapă de frica de teste și examene sau de timiditate, creşte încrederea în sine, învaţă să-ti gestionezi emoţiile și învață obiceiuri ale oamenilor de succes, gestionează eşecurile și învaţă să vorbeşti în faţa unui grup, învaţă să prezinţi corect un subiect (referate, proiecte, proba orală la BAC)!

SPECTACOL

2

Clubul Miruna vă invită la spectacolul-atelier ”Ursul păcălit de vulpe!”, recomandat pentru copii de 2-6 ani! Într-o baltă înghețată, păcălit de vulpea roșcată, ursul coada și-a lăsat! Acum umblă supărat și tot mormăie ne-ncetat: ”Nu e bine să te-ncrezi în orișicine!” După spectacol vom pescui și ne vom juca cu toată recuzita!
ATELIER

3 În cadrul celei de-a VI-a ediții a Salonului BD – „Povești din București în Benzi Desenate” copiii sunt invitați la o serie de ateliere de benzi desenate care se vor desfășura în fiecare sâmbătă, la Palatul Suțu. Al doilea atelier vă așteaptă sâmbătă între orele 10.00-12.00. Atelier susținut de autorul de benzi desenate Mihai I. Grăjdeanu, invitat: artistul Alin Teodor.

TEATRU

4O banală ceartă între legumele din grădină, creşte puterea Vrăjitorului pofticios. Legumele, fructele, sunt adevăraţii prieteni ai copiilor care iubesc jocul şi mişcarea. Până şi pofticiosul vrăjitor cedează în faţa unei colorate salate de legume. „Mâncăm sănătos, suntem sănătoşi!” este motto-ul ce va fi urmat de toţi copiii care se vor bucura de Vrajitorul Pofticios, un spectacol de teatru interactiv cu papusi live @ Sala Dalles.


RECOMANDARE

Meditatii la Dezvoltare Personala Individuala pentru AdolescentiPărinţii cheltuiesc sute de lei pe lună pentru meditaţii la română, matematică sau istorie. Câte din acele cunoştinţe le vor folosi elevilor în viaţa de adult? Dar dacă am învăţa elevii abilităţi pe care le-ar folosi toată viaţa? Adolescenţi cu dificultăţi emoţionale şi încredere în sine scăzută și în general adolescenţii care au nevoie de un sprijin sau suport pentru o perioadă sunt așteptați la Meditaţii la Dezvoltare Personală sau Coaching/Îndrumare individuală pentru adolescenţi!


PROTEST 

5 Mai multe comunități civice online își anunță prezența în Piața Victoriei la protestul-marș al Diasporei din 10 august. Traseul marsului este urmatorul: ora 19 – Plecare de la sediul MAI, din Piata Revolutiei – sediul DIICOT (calea Grivitei) – Guvern (pe calea Victoriei). Sunt in jur de 2 kilometri, iar timpul estimat este de jumatate de ora.

FESTIVALURI

6

Magicianul poveștilor și asistenții săi îi invită pe copii să pășească pe „Drumul lui Făt Frumos”, la Amfiteatrul aflat sus pe Teatrul Național București, acolo unde se va da startul Festivalului Vacanței din acest an. Vino alături de noi să devii și tu eroul din poveștile Românilor! 🎈

7 Festivalul Turcesc se întoarce în București! Cu mai multă energie și multe surprize! Iubitorii gastronomiei turcești pot învăța tainele bucătăriei turcești la workshop-urile organizate de bucătarii nostri turci, iar gurmanzii pot gusta din noile bunătăți proaspăt preparate. Revenim cu multe concursuri și multe premii! Bineînțeles, mult așteptata Fanfara Otomană, Dervișii Rotitori și mulți artiști vor face spectacol pe scena Festivalului Turcesc! Fiți alături de noi într-o experiență unică în parcul Herăstrău, de pe 8-11 August!

8Domeniul Stirbey din Buftea ne așteaptă și anul acesta la Summer Well Festival 2019. The National, The 1975, Jungle, Razorlight, Maribou State, Tender, Pale Waves, Black Honey, Zola Blood & Red Rum Club sunt doar câteva dintre numele trupelor care ne vor încânta în weekend.


BEFORE & AFTER SCHOOL

Jolly Pepe prezentare gokidClubul educațional Jolly Pepe – Good Time for Small and Grown Up Kids a luat naștere din dorința de a oferi copiilor cât mai multe activități de învățare aplicată, atractive, practice și inovative, adaptate copiilor din secolul XXI, într-un un loc sigur unde să se descopere, să se dezvolte și să-și facă noi prieteni.

Clubul oferă programe before și after school în sectorul 4 din București, care sa asigure elementele pentru o dezvoltare armonioasa a tuturor copiilor. Vezi detalii!


CAFENEA CU LOC DE JOACĂ PENTRU PETRECERI

Amai Garden - Gradina cu Loc de Joaca Petreceri in Inima Bucurestiului playground outdoor colajAmai Garden este cea mai noua cafenea cu locuri de joaca din Bucuresti, potrivita pentru petrecerea ta sau a copilului tau. Ideea a luat nastere o data cu copiii nostri si s-a concretizat in acest spatiu destinat petrecerii timpului liber alaturi de prieteni si familie. Va puteti bea cafeaua la noi in fiecare zi dar ne putem intalni si pentru ocaziile speciale din viata voastra. O gradina intinsa in jurul unei case interbelice foarte bine intretinuta, cu multa vegetatie care aduce racoare pe timpul verii si evadare din urban ne asteapta in inima Bucurestiului, departe de zgomotul orasului, unde trilurile mierlei ne sunt prieteni dragi. Vezi detaliile locatiei!


DUMINICĂ

11 AUGUST 2019

WORKSHOP PĂRINȚI

9 În momentul în care o să înțelegi cum funcționează creierul copilului, o să poți să găsești abordarea cea mai bună pentru voi și pentru fiecare situație în particular. Te-ai gândit, măcar o dată, ce este în capul copilului tău când are o criză de furie? Te simți prins între: „Tantrumul este bun, este vindecător” și „O să ți se urce în cap, e răsfățat”? Atunci workshop-ul pentru părinți Crize de Furie este pentru tine!

EVADARE

10 Duminca Exploram Natura pe SUP la Comana. Ne incarcam bateriile la sfarsit de saptamana, in inima naturii. Incepem cu un curs rapid pentru cine nu a mai fost pe SUP, apoi continuam cu un tur larg al deltei, o sesiune de SUP Yoga si ne deconectam de saptamana incheiata privind apusul magic. Daca vrem facem niste poze, ne dam cu Autan si plecam seara spre un somn linistit dupa aceasta experienta.

FILM @ CINEMA

11 S-ar zice că pe Insula Pasărilor nu s-a schimbat nimic. Devenite vedete, înaripatele nezburătoare se tot războiesc cu porcuşorii verzi și s-ar zice că nimic nu va opri vreodată această ciondăneală. Până când apare o nouă insulă la orizont și astfel cele două tabere sunt nevoite să se alieze. Cum arată echipa de șoc și ce planuri (nu) are pentru cucerirea noului teritoriu aflăm în Angry Birds: Filmul 2, din 9 august, la cinema.

FESTIVALURI

  • Festivalul Turcesc se întoarce în București! Cu mai multă energie și multe surprize! Iubitorii gastronomiei turcești pot învăța tainele bucătăriei turcești la workshop-urile organizate de bucătarii nostri turci, iar gurmanzii pot gusta din noile bunătăți proaspăt preparate. Revenim cu multe concursuri și multe premii! Bineînțeles, mult așteptata Fanfara Otomană, Dervișii Rotitori și mulți artiști vor face spectacol pe scena Festivalului Turcesc! Fiți alături de noi într-o experiență unică în parcul Herăstrău, de pe 8-11 August!
  • Domeniul Stirbey din Buftea ne așteaptă și anul acesta la Summer Well Festival 2019. The National, The 1975, Jungle, Razorlight, Maribou State, Tender, Pale Waves, Black Honey, Zola Blood & Red Rum Club sunt doar câteva dintre numele trupelor care ne vor încânta în weekend.

Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU