Weekend prelungit de Sfanta Maria. Evenimente pentru Copii şi Părinţi | Bucureşti 12-13 August

Dacă te-ai decis să petreci un weekend în Bucureşti te invităm să vezi care sunt cele mai indicate locuri în care puteţi merge împreună cu cei mici. Cu siguranţă mulţi dintre noi se gândesc şi la bălăceala din ştranduri sau la parcurile acvatice din jurul Bucureştiului. Vezi care sunt cele mai importante evenimente pentru copii şi părinţi în weekendul 12-13 august.

Îţi aducem şi recomandările noastre de şcoli de vară în 2017 la Bucureşti, organizate pe sectoare.

Şcoli de vară

 VINERI 

 

 SÂMBĂTĂ 

12 AUGUST 2017

  • Eveniment caritabil – Impreuna pentru Tavi. Spectacol de teatru pentru copii, Pe Nisip, cu Teatrul din Podul Meu si Funny Land. Toate fondurile stranse vor fi donate lui Tavi care are nevoie de ajutorul nostru.

  • Roaba de Cultura din Herastrau: Social Gym, Percuție africană cu Ikhaya Drum & Friends si filme in acest weekend.
  • Sun Plaza ne aşteaptă între la ABOVE AND BEYOND, o super expoziție aeronautică și aerospațială, prezentată pentru prima oara în Romaânia de Boeing și realizată în colaborare cu NASA și Muzeul de Aeronautică „Smithsonian” din Washington.
  • Eveniment pentru copii Soarele și Luna la Muzeul Nicolae Minovici

  • Festivalul Vacanța de Vară cu Excelsior în Parcul Bazilescu: începe programul la ora 18:00, cu spectacolul pentru copii Prințesa Fluture, urmat de concertul corului de copii Contrapunct. Punctul culminant al serii – concert cu Ozana Barabancea, urmat proiecția de film Roșcovanul.
  • Picnic Veranda Mall. Pe 12 si 13 august, de la 10:00 la 20:00, spectacolele de magie, dansul si teatrul vor incanta privirile participantilor, iar atelierele creative, concursurile si desigur, muzica, mancarurile si bauturile delicioase, vor completa programul oferit de centrul comercial.

Citeşte şi: 6 Reguli Utile pentru Rutina de Vară în Familie. Ghidul Copilului Sănătos în Vara Aceasta

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 12 AUGUST

 RECOMANDĂRILE NOASTRE

◉ ATELIERE

◉ CURS DE JAVA

  • Programare, robotica si piscina, vara aceasta,cu ITsMAGIC®. Sa deslusim impreuna tainele Java, unul din cele mai folosite limbaje de programare. Haideti sa-l invatam si sa-l facem si cel mai frumos limbaj de programare. Cursuri de JAVA ITsMAGIC® +11 ani este destinat tinerilor pasionati de tehnologie, dar care-si doresc sa isi petreaca timpul in fata monitorului cu folos.

◉ Caravana Muzeelor 2017

Caravana Muzeelor 2017: O Călătorie Interactivă prin Muzeul Municipiului București


 

 DUMINICĂ 

13 AUGUST 2017

Roaba de Cultura din Herastrau: Social Gym, Percuție africană cu Ikhaya Drum & Friends si filme in acest weekend. 

◉ Sun Plaza ne aşteaptă între la ABOVE AND BEYOND, o super expoziție aeronautică și aerospațială, prezentată pentru prima oara în Romaânia de Boeing și realizată în colaborare cu NASA și Muzeul de Aeronautică „Smithsonian” din Washington.

ȘCOALA DE ASTRONOMIE ÎN PLANETARIU: În întunericul artificial, copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani vor fi însoțiți de bolta cerească, presărată de nenumărate stele.

◉  Festivalul Vacanța de Vară cu Excelsior în Parcul Bazilescu: Duminică vă așteptăm la un concert susținut de Cabron, dar înainte de asta puteți urmări povestea lui Rapunzel, cu trupa Basm, și Ursul păcălit de vulpe, cu trupa Mezzetino. Seara se va încheia cu proiecția filmului românesc ”Buletin de București”.

◉ Picnic Veranda Mall. Pe 12 si 13 august, de la 10:00 la 20:00, spectacolele de magie, dansul si teatrul vor incanta privirile participantilor, iar atelierele creative, concursurile si desigur, muzica, mancarurile si bauturile delicioase, vor completa programul oferit de centrul comercial.

Citeşte şi: 5 Jocuri Nostime în Maşină cu Copilul. Idei pentru Drumuri Lungi

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 13 AUGUST

 LUNI 

14 AUGUST

Festivalul Vacanța de Vară cu Excelsior în Parcul Bazilescu: Ziua de luni revine cu teatru – Hansel și Gretel și Micul Prinț, dar și cu un concert și o proiecție de film –  ”Amintiri din copilărie”.

 MARTI 

15 AUGUST

Super reducere la Atelierul de pictura pe ceramica Just paint it! 15% pe 15 august pentru sarbatorirea zilei de nume!

Festivalul Vacanța de Vară cu Excelsior în Parcul Bazilescu: Mini-vacanța se termină marți, cu un spectacol de teatru – Țărăncuța cea isteață, un spectacol de magie și un concert, iar în final cu proiecția filmului românesc ”Alo, aterizează străbunica”.

SCOLI DE VARA


 RECOMANDĂRI ŞCOLI DE VARĂ 

  • Vara aceasta copiii isteti sunt cei mai cool! Profitati de acest răgaz prelungit si oferiti-le copiilor un dar perfect de vacantă: CLUBUL DE VARA!

    V-am pregatit multa distractie si activitati frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati la piscina si in aer liber, multe jocuri si voie buna! Haideți cu noi la Clubul Copiilor Isteti din zona Domenii – sector 1, situat intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua si foarte luminoasa! Vă asteptăm cu drag si voie buna! Vezi toate detaliile.

Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU