Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti

☎️ 

STORY_LINE

Ai o poveste pe care vrei sa ne-o impartasesti?

S U P E R !

Suntem in permanenta cautare de povesti cu experiente personale deosebite sau deosebit de obisnuite venite direct de la parinti!

Experienta de a fi parinte inseamna cateodata sa iesim din zona de confort iar alteori sa ajungem la un grad de satisfactie si implinire greu de imaginat fara copiii nostri. Ei ne fac sa traim intens, sunt oglinda care ne ajuta sa ne cunoastem pe noi insine mai bine.

Atunci cand suntem martori la experiente pe care alti parinti le au cu copiii lor, sau atunci cand doar lecturam un articol-confesiune, intelegem ca nu suntem singuri. Ca meseria de parinte presupune in primul rand ca parintele sa se accepte asa cum este si sa faca ce poate mai bine pentru copil.

Te invitam sa ne trimiti povesti vesele sau triste despre intamplari din viata ta de parinte sau despre copilul tau si aventurile sale la scoala, acasa, la tara sau in vacanta.

Orice poveste ai avea legata de copii si parenting suntem gata sa o ascultam si suntem deschisi sa o impartasim cu toata lumea pe gokid.ro.

Iti garantam ca pastram confidentialitatea datelor tale de contact sau a oricaror alte informatii pe care nu vrei sa le faci publice.

Poate ai un blog si vrei sa colaboram ca povestile tale sa ajunga si la vizitatorii GOKID?

Da-ne un semn de viata! Vrem sa-ti ascultam si sa-ti publicam povestea!

Echipa GOKID!

Povesteste!

    Modifica setari cookies