Despre noi

Logo-GOKID!-240x90

GOKID! – Primul Ghid de activitati si evenimente pentru copii

GOKID este primul portal care îţi pune la dispoziţie un calendar actualizat de evenimente și activităţi pentru copii și părinți.

Zilnic îți oferim recomandări utile din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Constanța: locuri unde ieșim cu copilul, ateliere și cursuri pentru copii, spectacole, activități în casă și afară.

Secțiuni de EVENIMENTE pentru copii și părinți pe portalul GOKID:

Secțiuni de PREZENTĂRI ale organizatorilor de activităţi pentru copii și părinți pe portalul GOKID:

  • Cursuri pentru copii: actorie, balet, dans, dezvoltare personală, limbi străine, muzică, pictură şi sporturi.
  • Locaţii kid-friendly: locuri de joacă, restaurante cu loc de joacă şi locuri în care se organizează petreceri.
  • Educaţie: recomandări de grădiniţe, şcoli şi after school în oraşul tău.

Alte secţiuni pe gokid.ro

  • Weekend: recomandări de weekend pentru petrecerea timpului liber în familie.
  • Activităţi pentru copii: art & craft, desene animate, cărţi, filme pentru copii, diverse alte sugestii de activităţi pe care copiii le pot desfaşura în casă.
  • Parenting: articole de psihologie şi sanatate pentru părinţi şi copii, alimentaţie sănătoasă şi cursuri pentru părinţi, sfaturi utile pentru copii sănătoşi.
  • Educaţie: recomandări de grădiniţe, şcoli şi after school în oraşul tău.

Abonează-te la Newsletterul GOKID şi vei fi primul care primeşte noutăţile noastre!

Dacă locuiești în Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov sau Constanța și nu găsești informații despre orașul tău, te rugăm să te inscrii la Newsletterul GOKID! pentru a afla când vei putea găsi pe gokid.ro informaţii actualizate din oraşul tău.

Ce ne mână ツ

Atunci când iese din mediul familial copilul tău descoperă o altă lume, mare și plină de posibilităţi, în care explorează alături de alți copii și pe care invaţă să o inţeleagă. Ne dorim să îți oferim prin recomandările noastre instrumente prin care să-ți încurajezi copilul să-și dezvolte imaginația și creativitatea, să devină puternic și independent, să-și accepte şi să-şi exprime liber emoțiile.

Suntem convinși că astfel el va deveni un adult împlinit și echilibrat, care își va trăi viața la adevăratul lui potențial.

Nu ezita să ne trimiţi sugestiile tale la: events [at] gokid.ro

Pentru propuneri de colaborare ne poţi scrie la adresa de email: events [at] gokid.ro

Iţi multumim pentru vizită!


 

Site-ul www.gokid.ro este administrat de catre S.C. GO ANGEL MEDIA S.R.L., cu sediul în Bucureşti, J40/7228/2014, CUI 33291496.

Go Angel Media este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014. Află mai multe la termeni si conditii.