Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti

BLACK FRIDAY 2020

Black Friday 2020 se organizează în România pe 13 noiembrie! Nu este exclus să avem chiar două perioade de reduceri care să lege două weekenduri sub numele: Black Weekend 2020! Dacă plănuiești achiziţii de Black Friday 2020 în următoarea perioadă vizitează principalele magazine online apăsând pe butoanele OFERTE BLACK FRIDAY de mai jos.

 CĂRŢI | JUCĂRII – BLACK FRIDAY

📝 Nu ai nicio listă care se numeşte 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐅𝐫𝐢𝐝𝐚𝐲?
🤩 Stai liniştit, Cărtureşti are vreo 85.000 de propuneri!
🎁 Serios vorbind, nu te îngrijora, gândeşte-te că vin sărbătorile şi sigur ai nişte idei.

Important este să continui cu acele cadouri simpatice și deştepte cu care i-ai obişnuit deja pe toţi şi, fireşte, să ai grijă la buget! Din punctul ăsta de vedere, îţi dăm o mână de ajutor cu 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝟕𝟎%.
🖤 Hai, că ești pregătit!

OFERTE BLACK FRIDAY @ CĂRTUREŞTI

13 NOIEMBRIE 2020

Elefant.ro vine de Black Friday cu prețuri promoționale la toate categoriile de produse: parfumuri, produse cosmetice, jucării, produse de tip fashion şi accesorii, ce vor avea discount de până la 90%!

OFERTE BLACK FRIDAY

LIBRIS LOGO

Numeri zilele pana la Black Friday? Librari fiind, cei de la Libris pregatesc din timp Reduceri ca la Carte. Au deja in plan cu ce ne vor tenta in acest an: Noutati din beletristica, Bestselleruri, Carti pentru copii, Carti in limba Engleza, eBook-uri la un click distanta, Carti de dezvoltare personala, Memorii celebre si Jocuri numai bune pentru antrenat minti, pentru cei mici, dar si pentru cei mai mari.

OFERTE BLACK FRIDAY


 ÎMBRĂCĂMINTE – BLACK FRIDAY

DyFashion vine de Black Friday cu reduceri la Balerini, Botine, Camasi, Cizme, Fuste, Geci, Genti si posete, Ghete, Haine, Incaltaminte, Paltoane, Pantaloni, Pantaloni scurti, Pantofi, Portofele, Posete dama, Rochii, Sandale, Tricouri.

OFERTE BLACK FRIDAY


 

 

OFERTE BLACK FRIDAY

Modifica setari cookies