Patinoare la Iași – Lista Completă de Patinoare Deschise

Iasi

În luna decembrie a fiecărui an se deschid patinoarele în aer liber din Iași. Adunăm informații de la toți organizatorii și îți oferim lista completă de patinoare deschise în Iași. Profită de o tură de distracție pe gheață în aer liber cu întreaga familie. Informaţiile se actualizează zilnic în sezonul rece.

Patinajul este sportul de iarnă preferat de cei mici în oraș, mai ales dacă zăpada întârzie să vină. Dacă nu ai găsit un eveniment de weekend interesant pentru copil sau familie, patinoarele în aer liber în oraș te așteaptă la mişcare şi distracţie.

Nu uita că organizatorii închiriază patine pentru copii și adulți. Dacă acestea nu sunt confortabile cumpără-i copilului patine de calitate şi potrivite pentru el, acestea îl vor ajuta să învețe să patineze mai uşor şi mai bine.

Recomandari inainte de a merge la patinoar:

1. Verifică mai jos dacă patinoarul la care vrei să mergi este deschis, anumite patinoare fie nu se deschid în fiecare an, fie nu reuşim să aflăm la timp de modificări.

2. Patinoarele fac pauze între intervalele de acces pentru a curaţa și lustrui gheața. Verifică programul înainte de a face un drum până la pationoar.

3. Pregăteşte-te cu haine de frig, mănuși și eventual cască de protecție.

Cumpără patine de calitate pentru copilul tău, cu interior moale şi design care să dea stabilitate incheieturii piciorului. Astfel copilul tău se va bucura de libertate de mişcare şi siguranţă.

Vezi mai jos lista completă de patinoare în Iași în acest sezon.

Patinoare la Iași
în Aer Liber

PATINOARUL PALAS

[DESCHIS]

ACTUALIZAT 20 DECEMBRIE 2022

Patinoarul Palas s-a deschis pe 6 decembrie 2022 și te așteaptă pe gheață!

Tarife:

  • Tarif copii: 15 RON
  • Tarif adulti: 25 RON

Abonamente:

  • Adulti, 4 intrari si garderoba gratuita: 80 RON
  • Adulti, 8 intrari si garderoba gratuita: 160 RON
  • Copii, 8 intrari si garderoba gratuita: 100 RON

Inchiriere patine: 20 RON

Curs patinaj grup: 30 RON
Curs instructor personal: 60 RON

tarife patinoar palas iasi 2022UNDE? Complex urbanistic PALAS , în zona Centrului Civic al Iașiului

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU