Patinoare Cluj-Napoca – Lista Completă de Patinoare în Sezonul 2018 – 2019

Sezonul distracției la patinoar începe în luna decembrie la patinoarele în aer liber din Cluj-Napoca, iar pentru cei pasionaţi continuă pe tot timpul anului la patinoarele de interior! Le strângem pe toate la un loc şi îți oferim lista completă de patinoare din Cluj Napoca. Distracţie maximă pentru mici şi mari, atât în aer liber cât și în interior. Informaţiile se actualizează zilnic.

Copiii sunt fascinaţi de alunecarea pe patine şi cu siguranţă pentru ei patinajul face parte din bucuriile iernii. Mai ales atunci când zăpada întârzie să apară, o ieşire la pationoar este un pretext foarte bun pentru ca părinți să iasă împreună cu cei mici la patinoar pentru o mişcare şi distracţie.

Nu uita că poţi închiria patinele pentru copii de la patinoar. Dacă însă copilul tău nu se poate despărţi de gheaţă şi face o pasiune pentru patinaj îţi recomandăm să nu te bazezi prea mult pe patinele de închiriat. Cumpără-i patine de calitate şi potrivite pentru el, acestea îl vor ajuta să învețe să patineze mai uşor şi mai bine.

Recomandari inainte de a merge la patinoar:

1. Verifică mai jos dacă patinoarul la care vrei să mergi este deschis, anumite patinoare fie nu se deschid în fiecare an, fie nu reuşi să aflăm la timp de modificări.

2. Patinoarele fac pauze între intervalele de acces pentru a curaţa și lustrui gheața. Verifică programul înainte de a face un drum până la pationoar.

3. Pregăteşte-te cu haine de frig, mănuși și eventual cască de protecție.

Cumpără patine de calitate pentru copilul tău, cu interior moale şi design care să dea stabilitate incheieturii piciorului. Astfel copilul tău se va bucura de libertate de mişcare şi siguranţă.

Vezi mai jos lista completă de patinoare în Cluj-Napoca în acest sezon.

Patinoare Cluj Napoca
în Aer Liber

PATINOARUL DIN PIAŢA UNIRII,
LA TÂRGUL DE CRĂCIUN CLUJ-NAPOCA

[DESCHIS]

ACTUALIZAT 1 DECEMBRIE 2018

Începând cu data de 24 noiembrie suntem așteptați în Piața Unirii din Cluj-Napoca pentru a sărbători un Târg al Crăciunului care primește o nouă viață. Crăciunul anului 2018 este însuflețit de un nou concept, concretizat într-o imagine nouă și jucăușă, o aranjare diferită a spațiului din Piața Unirii, o abordare nouă a activărilor, standurilor și a evenimentelor care strâng toți membrii familiei laolaltă… într-un mare FAMILION.

PATINOARUL DIN PIATA UNIRII, LA TARGUL DE CRACIUN CLUJ-NAPOCA

Haideți, cu mic, cu mare, începător sau avansat, să patinăm în jurul statuii și să simțim că au venit, cu adevărat, sărbătorile. Și dacă nu aveți patine, nu-i nimic, puteți închiria pe baza unui act de identitate, iar persoanele sub 14 ani pot închiria pe baza carnetului de elev.

Nu uitați să vă uitați și la cele două promoții: atât pentru grupurile de elevi și studenți, cât și pentru cele de la birou.

Program patinoar

Intervale de acces: 10.00-11.30, 12.00-13.30, 14.00-15.30, 16.30-18.30, 19.00-21.30

orar patinoar targul de craciun cluj napoca orarpromotii patinoarVezi şi detaliile Tărgului de Crăciun Cluj-Napoca 2018.


PATINOARUL FIESTA SPORT

[DESCHIS]

ACTUALIZAT 1 DECEMBRIE 2018

Patinoarul Fiesta Sport, cel mai mare din Cluj, te aşteaptă în parcarea supermarketului Cora cu vestiar spaţios, vedere panoramică spre gheaţă, calitate a gheţii garantată de chillere puternice Zamboni şi Olimpia şi două maşini de curăţat gheaţa.

Fiesta Live !

Posted by Patinoarul Fiesta Sport on Thursday, December 7, 2017

Program si tarife patinoarul Fiesta Sport în 2018-2019

  • Luni – Joi: 10:00 – 14:30 | 15:00 – 16:00 | 16:00 – 18:00 | 18:00 – 19:30 | 20:00 – 21:30
  • Vineri-Sâmbătă-Duminică, vacanţe şi sărbători legale: 10:00 – 11:30 | 12:00 – 13:30 | 12:00 – 13:30 | 14:00 – 15:30 | 16:00 – 17:30 | 18:00 – 19:30 | 20:00 – 21:30

Patinoarul Fiesta Sport program 2018-2019Tarife acces

Intrare adulţi (11+ ani): 20 lei
Intrare copii (3-11 ani): 15 lei

Garderobă: 1 leu
Închiriere patine: 15 lei/perechea
(se închiriază maxim 2 perechi de patine pe unul din urmatoarele acte: Carte de identitate, Paşaport, Permis de conducere sau Carnet de elev)
Ascuţit patine: 20 lei/perechea

Abonament 8+2 gratis
Abonament adulți (11+ ani): 150 lei / 10 serii
Abonament copii (3-11 ani): 100 lei / 10 serii

Ofertă specială pentru familii
2 adulți + 2 copii: 50 lei
(oferta nu include închiriatul patinelor, toată familia trebuie să intre pe gheață împreună)

Ofertă specială pentru grupuri de minim 10 elevi însoțiți de profesor (oferta NU este valabilă în weekend, vacanțe și sărbători legale)
Luni – Vineri
10:00 – 13:30
Intrare: 5 lei/pers.
Închiriere patine: 5 lei/pereche
* Se solicită lista scrisă cu numele elevilor care patinează şi mărimea patinelor care se vor închiria.
* Un profesor/grup poate intra gratuit.

Sursa: https://patinoarfiesta.blogspot.ro/


PATINOARUL DE LA TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN FLOREŞTI

[DESCHIS]

ACTUALIZAT 1 DECEMBRIE 2018

Pentru că se află la o aruncătură de băţ de Cluj, îţi dăm şi câteva detalii privind patinoarul montat pentru perioada sărbătorilor în Florești.

Satul lui Moș Crăciun este amplasat în Parcul Tăuți (strada Tăuțiului), pe o suprafață de aproximativ 20000 de metri pătrați, foarte aproape de liziera pădurii. Destinat celor mici, dar și celor mari, ”Satul lui Moș Crăciun” este compus din următoarele zone tematice: Casa lui Moș Crăciun, Fabrica de Jucării, Fabrica de vise ( alteliere de creație ), Poșta lui Moș Crăciun, Ieslea, Bradul lui Moș Crăciun, Carusel, Scena de concerte, Gara și Trenulețul lui Moș Crăciun, Pista de masinute, Patinoar, Căsuțele De Crăciun, precum și o zonă de Food & Drinks.

Satul lui Moș Crăciun va fi deschis zilnic între orele 11:00-22:00, iar pe lângă zonele tematice, va găzdui zilnic concerte live, spectacole de teatru, precum și o expoziție de obiceiuri și tradiții de iarnă din diverse zone etnografice ale României (stiridecluj.ro).

Patinoare Cluj Napoca FloreştiPrețuri la Patinoarul din Floreşti (neactualizat)

  • Copii: 8 lei
  • Adulţi: 10 lei
  • Închiriere patine: 12 lei

 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară.Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare.Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU