Patinoare Cluj-Napoca – Lista Completă de Patinoare în Sezonul 2020 – 2021

Sezonul distracției la patinoar începe în luna decembrie la patinoarele în aer liber din Cluj-Napoca, iar pentru cei pasionaţi continuă pe tot timpul anului la patinoarele de interior! Le strângem pe toate la un loc şi îți oferim lista completă de patinoare din Cluj Napoca. Distracţie maximă pentru mici şi mari, atât în aer liber cât și în interior. Informaţiile se actualizează zilnic.

Copiii sunt fascinaţi de alunecarea pe patine şi cu siguranţă pentru ei patinajul face parte din bucuriile iernii. Mai ales atunci când zăpada întârzie să apară, o ieşire la pationoar este un pretext foarte bun pentru ca părinți să iasă împreună cu cei mici la patinoar pentru o mişcare şi distracţie.

Nu uita că poţi închiria patinele pentru copii de la patinoar. Dacă însă copilul tău nu se poate despărţi de gheaţă şi face o pasiune pentru patinaj îţi recomandăm să nu te bazezi prea mult pe patinele de închiriat. Cumpără-i patine de calitate şi potrivite pentru el, acestea îl vor ajuta să învețe să patineze mai uşor şi mai bine.

Recomandari inainte de a merge la patinoar:

1. Verifică mai jos dacă patinoarul la care vrei să mergi este deschis, anumite patinoare fie nu se deschid în fiecare an, fie nu reuşi să aflăm la timp de modificări.

2. Patinoarele fac pauze între intervalele de acces pentru a curaţa și lustrui gheața. Verifică programul înainte de a face un drum până la pationoar.

3. Pregăteşte-te cu haine de frig, mănuși și eventual cască de protecție.

Cumpără patine de calitate pentru copilul tău, cu interior moale şi design care să dea stabilitate incheieturii piciorului. Astfel copilul tău se va bucura de libertate de mişcare şi siguranţă.

Vezi mai jos lista completă de patinoare în Cluj-Napoca în acest sezon.

Patinoare Cluj Napoca
în Aer Liber

PATINOARUL FIESTA SPORT
din Hipermarketul Cora Cluj-Napoca

[DESCHIS]

ACTUALIZAT 5 IANUARIE 2021

Patinoarul Fiesta Sport, cel mai mare din Cluj, te aşteaptă în parcarea supermarketului Cora cu vestiar spaţios, vedere panoramică spre gheaţă, calitate a gheţii garantată de chillere puternice Zamboni şi Olimpia şi două maşini de curăţat gheaţa.

Patinoarul Fiesta Sport se deschide marti 5 ianuarie 2021.

Programul:

 • 10.00 – 11.15
 • 12.00 – 13.15
 • 14.00 – 15.15
 • 16.00 – 17.15
 • 18.00 – 19.15
 • 20.00 – 21.15

Preturi:

 • Acces patinoar tarif unIc: 20 lei
 • Inchiriat patine : 15 lei
 • Garderobă: serviciu indisponibil
 • Ascutit patine : serviciu indisponibil

PATINOAR FIESTA SPORT CLUJ NAPOCAReguli de respectat în us datorită situației sanitare:

– In zona de echipare nu vor avea acces decat cei care patinează
– Distantare obligatorie la procurarea biletelor si închirierea patinelor
– Acoperirea gurii și a nasului obligatorie pe tot patinoarul si in zona de acces
– Accesul în incinta barului interzis
– Patinele vor fi preluate separat și vor fi dezinfectate si doar după aceea vor fi reintroduse in circuit
– Nu sunt permise formarea de grupuri mai mari de 10 persoane
– Intrarea si ieșirea se vor face pe doua zone diferite.
– Noua serie va întra în zona de echipare numai dupa ce seria precedenta a părăsit zona.
– Rugam patinatorii sa vina din timp la patinoar , pentru a evita aglomerația
– Capacitate patinoarului va fi redusă in asa fel încât să se asigure minim 7 mp/persoana
– Plata se face doar numerar, de aceea va rugam sa aveți bani potriviți.
– Va rugam să înțelegeți situația deosebită in care ne aflam și sa respectam regulile din aceasta perioada

Fiesta Live !

Posted by Patinoarul Fiesta Sport on Thursday, December 7, 2017


PATINOARUL DIN PIAŢA UNIRII,
LA TÂRGUL DE CRĂCIUN CLUJ-NAPOCA

[ÎNCHIS]

ACTUALIZAT 1 IANUARIE 2021

Începând cu data de 24 noiembrie suntem așteptați în Piața Unirii din Cluj-Napoca pentru a sărbători un Târg al Crăciunului care primește o nouă viață. Crăciunul anului 2018 este însuflețit de un nou concept, concretizat într-o imagine nouă și jucăușă, o aranjare diferită a spațiului din Piața Unirii, o abordare nouă a activărilor, standurilor și a evenimentelor care strâng toți membrii familiei laolaltă… într-un mare FAMILION.

PATINOARUL DIN PIATA UNIRII, LA TARGUL DE CRACIUN CLUJ-NAPOCA

Haideți, cu mic, cu mare, începător sau avansat, să patinăm în jurul statuii și să simțim că au venit, cu adevărat, sărbătorile. Și dacă nu aveți patine, nu-i nimic, puteți închiria pe baza unui act de identitate, iar persoanele sub 14 ani pot închiria pe baza carnetului de elev.

Nu uitați să vă uitați și la cele două promoții: atât pentru grupurile de elevi și studenți, cât și pentru cele de la birou.

Program patinoar 2020

Intervale de acces: 10.00-11.30, 12.00-13.30, 14.00-15.30, 16.30-18.30, 19.00-21.30

orar patinoar targul de craciun cluj napoca orarpromotii patinoarVezi şi detaliile Tărgului de Crăciun Cluj-Napoca 2018.


PATINOARUL DE LA TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN FLOREŞTI

[ÎNCHIS]

ACTUALIZAT 1 IANUARIE 2021

Pentru că se află la o aruncătură de băţ de Cluj, îţi dăm şi câteva detalii privind patinoarul montat pentru perioada sărbătorilor în Florești.

Satul lui Moș Crăciun este amplasat în Parcul Tăuți (strada Tăuțiului), pe o suprafață de aproximativ 20000 de metri pătrați, foarte aproape de liziera pădurii. Destinat celor mici, dar și celor mari, ”Satul lui Moș Crăciun” este compus din următoarele zone tematice: Casa lui Moș Crăciun, Fabrica de Jucării, Fabrica de vise ( alteliere de creație ), Poșta lui Moș Crăciun, Ieslea, Bradul lui Moș Crăciun, Carusel, Scena de concerte, Gara și Trenulețul lui Moș Crăciun, Pista de masinute, Patinoar, Căsuțele De Crăciun, precum și o zonă de Food & Drinks.

Satul lui Moș Crăciun va fi deschis zilnic între orele 11:00-22:00, iar pe lângă zonele tematice, va găzdui zilnic concerte live, spectacole de teatru, precum și o expoziție de obiceiuri și tradiții de iarnă din diverse zone etnografice ale României (stiridecluj.ro).

Patinoare Cluj Napoca FloreştiPrețuri la Patinoarul din Floreşti (neactualizat)

 • Copii: 8 lei
 • Adulţi: 10 lei
 • Închiriere patine: 12 lei
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU