Patinoare Cluj-Napoca – Lista Completă de Patinoare

Sezonul distracției la patinoar începe în luna decembrie la patinoarele în aer liber din Cluj-Napoca, iar pentru cei pasionaţi continuă pe tot timpul anului la patinoarele de interior! Le strângem pe toate la un loc şi îți oferim lista completă de patinoare din Cluj Napoca. Distracţie maximă pentru mici şi mari, atât în aer liber cât și în interior. Informaţiile se actualizează zilnic.

Copiii sunt fascinaţi de alunecarea pe patine şi cu siguranţă pentru ei patinajul face parte din bucuriile iernii. Mai ales atunci când zăpada întârzie să apară, o ieşire la pationoar este un pretext foarte bun pentru ca părinți să iasă împreună cu cei mici la patinoar pentru o mişcare şi distracţie.

Nu uita că poţi închiria patinele pentru copii de la patinoar. Dacă însă copilul tău nu se poate despărţi de gheaţă şi face o pasiune pentru patinaj îţi recomandăm să nu te bazezi prea mult pe patinele de închiriat. Cumpără-i patine de calitate şi potrivite pentru el, acestea îl vor ajuta să învețe să patineze mai uşor şi mai bine.

Recomandari inainte de a merge la patinoar:

1. Verifică mai jos dacă patinoarul la care vrei să mergi este deschis, anumite patinoare fie nu se deschid în fiecare an, fie nu reuşi să aflăm la timp de modificări.

2. Patinoarele fac pauze între intervalele de acces pentru a curaţa și lustrui gheața. Verifică programul înainte de a face un drum până la pationoar.

3. Pregăteşte-te cu haine de frig, mănuși și eventual cască de protecție.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Cumpără patine de calitate pentru copilul tău, cu interior moale şi design care să dea stabilitate incheieturii piciorului. Astfel copilul tău se va bucura de libertate de mişcare şi siguranţă.

Vezi mai jos lista completă de patinoare în Cluj-Napoca în acest sezon.

Patinoare Cluj Napoca
în Aer Liber

PATINOARUL FIESTA SPORT
din Hipermarketul Cora Cluj-Napoca

[DESCHIS]

ACTUALIZAT 29 noiembrie 2022

Patinoarul Fiesta Sport, cel mai mare din Cluj, te aşteaptă în parcarea supermarketului Cora cu vestiar spaţios, vedere panoramică spre gheaţă, calitate a gheţii garantată de chillere puternice Zamboni şi Olimpia şi două maşini de curăţat gheaţa.

Programul:

  • luni – joi: 10:00-12:00, 13:00-15:00, 16:00-17:30, 18:00-19:30, 20:00-21:30
  • vineri – duminică și în sărbătorile legale: 10:00-11:30, 12:00-13:30, 14:00-15:30, 16:00-17:30, 18:00-19:30, 20:00-21:30.

Preturi:

  • Acces patinoar tarif unIc: 30 lei
  • Inchiriat patine : 20 lei
  • Garderobă: 5 lei
  • Ascutit patine: serviciu indisponibil

PATINOAR FIESTA SPORT CLUJ NAPOCA

Fiesta Live !

Posted by Patinoarul Fiesta Sport on Thursday, December 7, 2017


PATINOARUL DE LA TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN FLOREŞTI

[DESCHIS]

ACTUALIZAT 30 NOIEMBRIE 2022

Pentru că se află la o aruncătură de băţ de Cluj, îţi dăm şi câteva detalii privind patinoarul montat pentru perioada sărbătorilor în Florești.

Deschiderea Târgului de Crăciun din Florești va avea loc pe 30 noiembrie începând cu ora 19.00 când se va aprinde iluminatul festiv. În aceeași seară este programat și un concert The Motans.
„Mai întâi vom admira un număr de patinaj artistic spectaculos – cu care vom și inaugura patinoarul acestui sezon, iar mai apoi vom porni iluminatul festiv”, arată organizatorii despre ziua deschiderii Târgului Winter Dream.

Prețuri la Patinoarul din Floreşti (neactualizat in 2022)

  • Copii: 8 lei
  • Adulţi: 10 lei
  • Închiriere patine: 12 lei

PATINOARUL
la Târgul de Crăciun din Florești

[DESCHIS]

ACTUALIZAT 6 DECEMBRIE 2022

Târgul de Crăciun Winter Dream este organizat de Primăria Florești împreună cu EC Garden, extensia festivalului Electric Castle de pe Cetățuie din Cluj-Napoca și aduce publicului pe lângă patinoar și concerte live, colinde, tradiții, Ziua lui Moș Nicolae, ateliere, teatru.

Activitățile sunt pentru întreaga familie, iar copiii se vor putea întâlni cu Moș Crăciun, vor putea să-și facă fotografii cu el și să-i spună ce își doresc să găsească sub brad. Nu vor lipsi nici spectacolele și nici spiridușii care vor realiza activități împreună cu cei mici.

Detalii târg aici.


PATINOARUL DIN PIAŢA UNIRII,
LA TÂRGUL DE CRĂCIUN CLUJ-NAPOCA

[ÎNCHIS]

ACTUALIZAT 2022

Începând cu data de 24 noiembrie suntem așteptați în Piața Unirii din Cluj-Napoca pentru a sărbători un Târg al Crăciunului care primește o nouă viață. Crăciunul anului 2018 este însuflețit de un nou concept, concretizat într-o imagine nouă și jucăușă, o aranjare diferită a spațiului din Piața Unirii, o abordare nouă a activărilor, standurilor și a evenimentelor care strâng toți membrii familiei laolaltă… într-un mare FAMILION.

PATINOARUL DIN PIATA UNIRII, LA TARGUL DE CRACIUN CLUJ-NAPOCA

Haideți, cu mic, cu mare, începător sau avansat, să patinăm în jurul statuii și să simțim că au venit, cu adevărat, sărbătorile. Și dacă nu aveți patine, nu-i nimic, puteți închiria pe baza unui act de identitate, iar persoanele sub 14 ani pot închiria pe baza carnetului de elev.

Nu uitați să vă uitați și la cele două promoții: atât pentru grupurile de elevi și studenți, cât și pentru cele de la birou.

Program patinoar 2020

Intervale de acces: 10.00-11.30, 12.00-13.30, 14.00-15.30, 16.30-18.30, 19.00-21.30

orar patinoar targul de craciun cluj napoca orarpromotii patinoar

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU