Filme pentru Copii la Cinema

Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă
Spider-Man: No Way Home (2021)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Pentru prima dată în istoria filmelor cu Spider-Man, prietenosul erou al cartierului trăiește fără mască, dar și fără posibilitatea de a separa viața normală de cea de supererou. Când are nevoie de ajutorul lui Doctor Strange, miza crește mai mult decât oricând, ceea ce îl obligă pe Peter să privească cu alți ochi realitatea de a fi Spider-Man.

Premiera: 17.12.2021
Vârsta recomandată: +11 ani

DETALII FILM


Encanto (2021)


 RECOMANDARE


• film pentru copii și adulți la cinema •

Mirabel, o fată din Columbia, se confruntă cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei sale care nu posedă puteri magice. Acțiunea are loc într-un sat magic din Columbia și prezintă familia Madrigal, în care fiecare membru are propriile sale daruri, cum ar fi schimbarea formei, creșterea plantelor sau super-forța. Chiar și casa este fermecată, dansând în ritmul vieții de zi cu zi. Însă Mirabel este singura din familia ei care nu are puteri speciale.

Premiera: 24.11.2021
Vârsta recomandată: +4 ani

DETALII FILM

Familia Monstrulescu 2
(Monster Family 2 – 2021)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Pentru a-i elibera pe Baba Yaga și Renfield de ghearele vănătoarei de monștri Mila Starr, familia Wishbone se transformă încă o dată într-un vampir, monstrul lui Frankenstein, o mumie și un vârcolac. Ajutați și încurajați de cei trei lilieci ai lor de companie, familia Monstrulescu pornește într-o călătorie în jurul lumii pentru a-și salva prietenii. Cu ocazia asta își fac noi cunoștințe monstruoase și realizează, în cele din urmă, că „nimeni nu este perfect” – chiar și cei cu defecte pot găsi fericirea.

Premiera: 05.11.2021
Vârsta recomandată: +7 ani

DETALII FILM

Ron o ia razna
(Ron’s Gone Wrong – 2021)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Barney, un școlar de 11 ani, neîndemânatic din punct de vedere social, este ultimul copil din oraș care primește un prieten robot, un dispozitiv cu cea mai complexă tehnologie din lume și cea mai recentă nebunie de pe piață. El îl primește pe Ron, un robot care funcționează defectuos și nu își poate controla setările. Așa că Barney va încerca să-l învețe pe Ron cum să fie om.

Premiera: 22.10.2021
Vârsta recomandată: +5 ani

DETALII FILM

Lupul și leul
(Le loup et le lion – 2021)

• film pentru copii și adulți la cinema •

După moartea bunicului ei, Alma, în vârstă de 20 de ani, decide să se întoarcă la casa ei din copilărie – o insulă mică în inima pădurii maiestuoase canadiene. În timp ce este acolo, ea salvează doi pui neajutorați: un lup și un leu.

Ȋntre ei se va crea o legătură specială, dar lumea lor se prăbușește în momentul în care pădurarul descoperă animalele și le ia. Cei doi frați pui vor înceape acum o călătorie plină de pericole prin Canada pentru a se reuni cu Alma.

Premiera: 13.10.2021
Vârsta recomandată: +8 ani

DETALII FILM

Familia Addams 2
(The Addams Family 2 – 2021)

• film pentru copii și adulți la cinema •

După succesul The Addams Family din 2019, producătorii au plonjat mai adânc în povestea celei mai ciudate familii, căutând un fir narativ original care să stea la baze continuării. Astfel, în noul film de animație, îi regăsim pe toți membrii bizarului clan, cărora le dau viață aceiași actori de acum doi ani.

Acum Morticia și Gomez sunt deranjați de faptul că Wednesday și Pugsley cresc și nu mai vor să petreacă timp în familie. Pentru a-și reclădi legăturile, decid să plece toți cu camperul lor bântuit într-o vacanță. Aventura prin America îi aduce în tot felul de situații hilare, cu personaje stranii.

Premiera: 06.10.2021
Vârsta recomandată: +7 ani

DETALII FILM

Boss Baby: Afaceri de familie
(The Boss Baby: Family Business – 2021)

• film pentru copii și adulți la cinema •

În continuarea comediei animate-blockbuster nominalizate la Oscar®, produsă de DreamWorks Animation, frații Templeton – Tim (James Marsden) și fratele său Boss Baby Ted (Alec Baldwin) – au devenit adulți și s-au îndepărtat unul de celălalt. Tim este acum un tată căsătorit. Ted este CEO al unui fond financiar. Dar un nou bebe-șef cu o abordare modernă și o atitudine de învingător este pe cale să-i reunească din nou… și să inspire o nouă afacere de familie.

Premiera: 17.09.2021
Vârsta recomandată: +5 ani

DETALII FILM

Shang-Chi și legenda celor zece inele
(Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – 2021)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Shang-Chi, eroul acestui film, este „Stăpânul Kung-Fu” din Marvel Comics, prezentat acum într-o lumină nouă, modernă. Când el este atras în organizația clandestină a celor Zece Inele, devine forțat să se confrunte cu trecutul pe care credea că l-a lăsat în urmă.

Premiera: 03.09.2021
Vârsta recomandată: +12 ani

DETALII FILM

Detalii Eveniment

Perioada:
01-31 Mai 2024

Orasul:
București

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL