Filme pentru Copii la Cinema

Raţă, raţă şi gâscan (Duck Duck Goose – 2018)

• filme pentru copii la cinema •

După ce s-a rănit într-un accident, un gâscoi aventuros este responsabilizat de doi orfani cu ochii mari, în timp ce se confruntă cu pericolele și frumusețea lumii din afară. Eroul nostru, Peng, respinge comunitatea de gâște din care face parte în încercarea de a-și trăi viața în proprii săi termeni. Peng este un gâscoi independent, care ar face mai degrabă orice, decât să se pregătească pentru viitoarea migrare.

Premiera: 20.04.2018

DETALII

Peter Iepuraşul

• filme pentru copii la cinema •

Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

DETALII

Prinţesa Furată

• filme pentru copii la cinema •

Povestea fermecătoare a frumoasei prințese Mila, fiica regelui, de care se îndrăgostește chipeșul trubadur Ruslan, dar care e răpită de un malefic vrăjitor care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Ruslan va trebui să treacă peste toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prințesă, și pentru a dovedi că iubirea adevărată poate învinge magia.

DETALII

Pe roţi

• filme pentru copii la cinema •

Este un road movie care urmărește trasformarea tinerilor săi eroi de-a lungul unei călătorii…pe roți. Lucas, un baiat de 13 ani, se află în scaunul cu rotile în urma unui accident, Laís, 12 ani, o ajută pe mama ei să vândă micul dejun dintr-o camionetă, în orășelul unde locuiesc.

La cinema din 2 MARTIE!

DETALII

Aventuri fără pereche

• filme pentru copii la cinema •

Aventuri fără pereche este povestea acestor creaturi simpatice, prinse într-o poveste cu gangsteri și răfuieli între două clanuri de mâncători de șosete.

La cinema din 27 APRILIE!

DETALII

Primul Crăciun (The Star – 2017)

• filme pentru copii la cinema •

The Star urmărește povestea măgarului Bo și a prietenilor săi, în timp ce devin eroii anonimi ai primului Crăciun. Bo, un măgar mic și curajos, visează la o viață dincolo de munca sa zilnică de la moara din sat. Într-o zi, el își găsește curajul de a se elibera și în cele din urmă pornește în aventura viselor sale. În călătoria sa, el face echipă cu Ruth, o oaie drăgălașă care și-a pierdut turma și Dave, un porumbel cu aspirații înalte. Împreună cu trei cămile sarcastice și unele animale excentrice, Bo și noii lui prieteni urmează „Steaua” și devin eroii neobișnuiți în cea mai bună poveste relatată vreodată – primul Crăciun. Plini de entuziasm și determinare, Bo și prietenii săi se vor confrunta cu cele mai dificile provocări pentru a-și îndeplini visul.

The star 2017
https://www.commonsensemedia.org/movie-reviews/the-star

Vârsta recomandată: +4 ani

Detalii film

Minunea (Wonder – 2017)

• filme pentru copii la cinema •

Bazat pe bestseller-ul omonim, filmul „Minunea” transpune pe marile ecrane povestea emoţionantă a lui August Pullman, un copil diferit, dar cu o inimă uriaşă. Pentru că s-a născut cu un chip diferit, a fost ferit de sistemul public de învăţământ, însă acum Auggie se încăpăţânează să intre în clasa a V-a la o şcoală publică, unde va deveni un fel de erou pentru colegi.

Minunea wonder 2017
https://www.commonsensemedia.org/movie-reviews/wonder

În timp ce familia, noii colegi şi întreaga comunitate se trăduieşte să-l trateze cu înţelegere şi compasiune, băiatul porneşte într-o misiune extraordinară care îi va uni pe toţi şi le va demonstra cum o persoană nu se poate alinia normelor atunci când este născută să se remarce.

Vârsta recomandată: +8 ani

Detalii film

Incredibila poveste a perei uriașe (Den utrolige historie om den kæmpestore pære – 2017)

• filme pentru copii la cinema •

Filmul danez „Incredibila poveste a perei uriașe” este povestea animată a elefantului Sebastian şi a prietenului său cel mai bun, motanul Mitcho. În Oraşul Însorit unde ei trăiesc totul este frumos până în ziua în care primarul dispare! Ieşit la pescuit, Mitcho prinde în undiţă o sticlă cu mesaj de la primar, care era naufragiat pe Insula Misterioasă. În sticlă el găseşte şi o sămânţă micuţă, pe care cei doi prieteni o plantează iar peste noapte aceasta se transformă într-o pară uriaşă! Fructul gigantic se dovedeşte a fi o corabie cu care prietenii pleacă pentru a-l aduce acasă pe primar, într-o aventură fascinantă cu piraţi, fantome şi un dragon de mare.

Vârsta recomandată: +5 ani

Detalii film

Omul spectacol (The Greatest Showman – 2017)

• filme pentru copii la cinema •

The Greatest Showman on Earth celebrează naşterea show-business-ului şi ni-l prezintă pe vizionarul care, apărut de nicăieri, a reuşit să creeze un spectacol devenit celebru în întreaga lume. Hugh Jackman este P.T. Barnum, supranumit Omul spectacol, fondator al circului ambulant Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus.

Vârsta recomandată: +10 ani

Detalii film

Detalii Eveniment

Perioada:
01-31 Mai 2024

Orasul:
București

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL