La Derdeluş în Bucureşti. Unde Se Dau Copiii cu Sania?

Mergeti in fiecare an la derdelus in acelasi loc? Iti dam cateva idei unde ai putea sa mai mergi la derdelus in Bucuresti cu copilul.

Ninge in Bucuresti din nou, iar copiii sunt fericiti ca pot iesi la sanius. Pentru ca te bucuri pentru copilul tau si daca este mic cu siguranta il vei insoti la derdelus, iti dam cateva sugestii de locatii in care poate nu ai mai fost la sanius.

Sursa poza: Ana Maria Ioras 

La săniuş in Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR)

Locul cel mai familiar mie este Parcul IOR, unde gasim multe coline care iarna cand ninge se preschimba in derdelusuri. Cel mai mare derdelus din IOR si cel mai cunoscut este dealul care se afla in apropierea intrarii in parc dinspre metrou Nicolae Grigorescu (Str. Rotunda), langa liceul Dante Alighieri.

Unde este parcul: Perimetrul delimitat de străzile Camil Ressu, Liviu Rebreanu, Câmpia Libertății, C-tin Brâncuși, Baba Novac și Nicolae Grigorescu.

Vezi toate detaliile Parcului Alexandru Ioan Cuza.


 RECOMANDARE


derdelus-in-IOR

Oraselul copiilor, derdelusul de pe Cocioc

Gasesti derdelus si in parcul Oraselul Copiilor (la Brancoveanu, aproape de Sala Polivalenta), e derdelusul de pe Cocioc. Partiile cautate si respectiv mai aglomerate sunt cele din zona Salii Polivalente si cele situate in apropierea intrarii de la statia de metrou Brancoveanu. Sunt si partii abrupte pe care nu merge sa te dai decat cu punga.

Derdelusuri in Parcul Tineretului

Parcul Tineretului are si el destule dealuri care se transforma iarna in partii pentru copii.

In 2014 a fost facuta si o partie cu zapada artificiala – nu stiu ce s-a intamplat cu ea, daca mai este folosita. Vezi unde este Parcul Tineretului.


Vezi si alte locuri din Bucuresti de mers cu copiii:

Patinoare din Bucuresti

Restaurante cu locuri de joaca

Sanius in Parcul Morarilor

Cu sania in Parcul Morarilor: sunt multe alei unde se pot face plimbari cu sania, iar unele sunt si suficent de inclinate ca sa te poti da pe derdelus.

Vezi unde se gaseste Parcul Morarilor.

Derdelus in Parcul Carol

In parcul Carol te poti da cu sania insa exista si riscul sa ajungi in lac. Locurile unde te poti da cu sania sunt practic aleile de langa lac.

derdelus-parcul-carol-2
Sursa poze: lmar2012b.blogspot.ro
derdelus-parcul-carol
Sursa poze: lmar2012b.blogspot.ro

Cu sania in Parcul Plumbuita

Unde te poti da cu sania in Parcul Plumbuita? De la intrarea de la ceas, se merge pe aleea principala si in partea stanga sunt mai multe derdelusuri mai lungi, mai scurte, unele abrupte asa ca atentie mare.

dardelus-in-parcul-plumbuita
Credit foto: adevarul.ro
sanius-in-parcul-plumbuita
Credit foto: adevarul.ro

Sanius in Parcul Politehnicii

Parcul Politehnica are multe locuri unde te poti da cu sania, sunt multe coline mai inclinate, unele abrupte care insa iti asigura distractie garantata.

Derdelus in Parcul Circului

Lacul Morii, Crangasi – langa faleza sunt derdelusuri unde se dau copiii.

sanius-lacul-morii
Credit foto: fotostefan.ro

Derdelus in Parcul Romniceanu

Adresa: Strada Doctor Dimitrie Drăghiescu, peste drum de Academia Militara de la Eroilor, in cartierul Cotroceni. Vezi unde este Parcul Romniceanu.

Chiar daca este mic, Parcul Romniceanu este in panta si de aceea are cateva zone in care te poti da la vale cu sania.

sanius-parc-romniceanu
Credit foto: literesicifre.wordpress.com
derdelus-parc-romniceanu
Crredit foto: literesicifre.wordpress.com

Sanius in Parcul National (fost 23 August)

Derdelusuri sunt si in Parcul National (sau Lia Manoliu, fost 23 August), din sectorul 2. In Parcul National vei gasi in mare parte din timp este un targ de sezon, cu casute de lemn unde vei gasi vin fiert si ceai :).

sanius-in-parcul-national

Nu rata si distracţia la patinoarele din Bucuresti!

Patinoare-Bucuresti

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU