5 Super Animații Scurte despre Bullying

VIDEO. Vezi 5 filme scurte de animație despre bullying, creații al căror scop este să ajute părinții și copiii să conștientizeze riscurile și efectele negative ale bullyingului printre copii. Copiii expuși în mod repetat la un comportament ostil, de excludere sau umilire pot suferi traume emoționale ce se pot manifesta în anumite cazuri pe toată durata vieții victimelor.

Specialiștii atrag de asemenea atenția asupra faptului că spectatorii care asistă la acte de bullying și nu intervin pentru a ajuta victima, devin implicați în fenomen și de cele mai multe ori sunt audiența agresorului care nu dorește decât să beneficieze de atenția lor sau să devină popular.

1.

Lou (2017)

Citește-i povestea Frăția Ursuleților. O Poveste despre Dorințe și Nevoi Diferite

2.

Bullies Called Him Pork Chop (2013)

Bullying Video from Dominic Lowery on Vimeo.

3.

This is a Ball: short film about bullying (2016)

4.

Anti-Bullying Animation (2007)

Citește și: Infestarea cu Paraziţi la Copii. Lucruri Esenţiale de Ştiut despre Parazitoze

5.

Doubly Disadvantaged (2016)

ANTI BULLYING ANIMATION from Dieter Deswarte on Vimeo.

Dacă ai fost impresionat de alte filme scurte de animație despre bullying te rugăm să le împărtășești cu noi într-un comentariu mai jos. Îți mulțumim!

Vezi și: 7 Animaţii Simpatice cu Roboţi. Scurtmetraje 2D și 3D

În România victimele și martorii fenomenului de bullying au la dispoziție Telefonul Copilului 116 111, o inițiativă parte a campaniei „STOP BULLYING”, care isi propune sa atraga atentia asupra problemei cu care se confrunta foarte multi copii si adolescenti, fie la scoala, fie in cercul de cunostinte. O problema careia in Romania nu i se acorda o foarte mare importanta, dar care in alte state se regaseste printre temele cele mai importante din domeniul protectiei drepturilor copilului.

Îți recomandăm: Miniatur Wonderland. Incredibila Lume Miniaturală din Hamburg

STOP BULLYING

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU