45+ Seriale pentru Adulți care Merită (Re)Văzute și în 2023 | Acțiune, Dramă, Război, SF, Fantasy, Comedie, Istorice, Natură

SERIALE SF

1. Westworld

westworld serie HBOIMDB 8.6

HBO nu se dezminte şi ne uimeşte din nou, de data aceasta cu un serial dark, un western SF poetic şi emoţionant ce depăşește aşteptările. Asta pentru că serialul Westworld reia şi reimaginează cu ajutorul tehnologiei de astăzi filmul cu acelaşi nume al lui Michael Crichton din 1973, care a rulat ani de zile la TCM. De data asta acţiunea este privită din perspectiva gazdelor-roboţi care populează parcul tematic Westworld. Mai multe despre serial aici.

2. Brave New World

brave-new-world-serial TVIMDB 7.1

Într-o lume utopică a cărei perfecțiune depinde de controlul monogamiei și al intimității cu ajutorul pastilelor care țin emoțiile sub control, în care nu există familie sau nevoia banilor, sosirea unui outsider îi face membrii comunității să înceapă să pună la îndoială regulile. De aici până la revoluție și anarhie nu mai e decât un pas. Dacă ți-a plăcut Westworld e posibil să apreciezi și Brave New World, a cărui intrigă este însă mult mai puțin complexă, cu multe scene de erotism și chiar soft-porn.

3. The X-Files


 RECOMANDARE


the x-files serial SFIMDB 8.6

Doi agenți F.B.I., Fox Mulder credinciosul și Dana Scully scepticul, sunt departamentul X-Files care investighează fenomene ciudate și inexplicabile în timp ce forțe ascunse lucrează pentru a le împiedica eforturile. O serie ce creează adicție: primele patru sezoane sunt cele mai bune și combină într-un mod cât se poate de reușit elemente de SF, groază și dramă.

4. The Mandalorian

the mandalorian serieIMDB 8.8

Un serial a cărui acțiune se situează după căderea Imperiului și înainte de apariția Primului Ordin din trilogia Star Wars. După poveștile lui Jango și Boba Fett, un nou războinic apare în universul Star Wars. The Mandalorian vine cu aventurile unui vânător de recompense singuratic în zonele exterioare ale galaxiei, departe de autoritatea Noii Republici. Cinematografie, atmosferă și poveste în stilul Star Wars, perfecte pentru orice fan al seriei.

5. Lost in Space

serial lost in spaceIMDB 7.3

Cu acțiune situată cu 30 de ani în viitor, când colonizarea în spațiu devine o realitate, serialul Lost in Space este printre puținele seriale recomandate care poate fi văzut și în familie. După aterizarea accidentală pe o planetă extraterestră, familia Robinson și echipajul se străduiesc să supraviețuiască într-un mediu extraterestru ostil, plin de pericole ascunse. Membrii echipajului trebuie să creeze noi alianțe și să lucreze împreună pentru a supraviețui la ani lumină distanță de destinația stabilită.

6. Black Mirror

IMDB 8.8

black mirror antologie serie SFSeria Black Miror este o antologie thriller SF ce explorează un multivers hi-tech în care cele mai importante și controversate inovații ale umanității se ciocnesc frontal cu cele mai întunecate instincte ale omului. Plasat într-un viitor nu foarte îndepărtat, episoadele Black Mirror imaginează modul în care tehnologiile moderne se pot întoarce împotriva creatorilor. Fiecare episod este plasat într-o realitate ușor diferită, cu personaje care luptă sau cad pradă diferitelor tipuri de tehnologii.

Îți recomandăm: Cele mai Bune Topuri 100 de Filme pentru Copii şi Filme de Familie

TRAILERS (playlist)

PAGINA URMĂTOARE

Poți naviga mai ușor printre secțiuni apăsând pe legăturile de mai jos:

ACȚIUNE – DETECTIVI | DRAMĂ | ACȚIUNE – MAFIE | RĂZBOI | SF | FANTASY | COMEDIE | ISTORICE/BIOGRAFICE | NATURĂ

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU