Bambi dublat in romana. Desene Animat Clasic American Online

Vezi online filmul de desene animate american Bambi dublat in romana, al cincilea film din seria Animated Classics lansata de Walt Disney.

Bambi este un film clasic de desene animate produs in SUA in 1942 de Walt Disney. Filmul are la baza nuvela Bambi, o viață în pădure, scrisa de autorul austriac Felix Salten. Vezi mai jos filmul Bambi dublat in romana.

Personajele principale ale filmului sunt Bambi, un cerb cu coada alba, părinții săi: tatăl – Marele Prinț al Pădurii și mama, prietenii lui Bambi: Thumper (Bocănilă), un iepure cu nasul roz, Floare, un sconcs si prietena din copilărie și viitorul partener, Faline.

Bambi dublat in romana

Dacă aplicaţia de mai jos nu se deschide, vezi filmul in romana aici sau aici.

Filmul Bambi a primit trei nominalizari la Oscar: cel mai bun sunet (Sam Slyfield), cel mai bun cantec (pentru „Love is a song”, cântat de Donald Novis) și cea mai buna coloana sonora.

Ce trebuie sa stii despre Bambi – dublat in romana

Bambi dublat in romana ce trebuie sa stiiVezi si celelalte recomandari de desene animate online.

PARENTING: Muzica clasica pentru bebelusi. Dezvoltarea creierului copilului cu Mozart, Brahms sau Bach

LOCATII: Castelul din lut din Valea Zanelor. Destinatie de basm pentru copii si adulti

EVENIMENTE: Unde iesim cu copilul AZI | IN WEEKEND | SAPTAMANA ASTA

 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU