7 Excursii în Familie la Cai. Cluburi de Echitaţie şi Ferme Kid-Friendly lângă Bucureşti

Excursii în familie la cai, o listă de recomandări de cluburi de echitaţie şi ferme la care să mergeţi pentru câteva ore de relaxare în compania cailor. Activităţi de agrement şi cursuri de echitaţie cu instructor.

 

Eden Ranch
Excursii în familie la cai, la Edenland Park

Echitaţia este un sport nobil în primul rând datorită conexiunii deosebit de puternice care se stabileşte între om si animal. Omul reuşeşte să stăpânească cu adevărat calul atunci când dobândeşte un set de abilităţi necesare, cum ar fi autocontrolul şi depăşirea temerilor, iar prin practică dezvoltă o comunicare bună cu partenerul său. În plus faţă de cele menţionate, echitaţia aduce şi beneficii fizice pentru copiii practicanţi, cum ar fi dezvoltarea musculaturii, a mobilităţii şi echilibrului. Vezi lista noastră de recomandări de excursii în familie la cai.

Excursii în Familie la Cai Eden RanchCentrul de echitatie Eden Ranch este situat in Balotesti, in incinta parcului de aventura Edenland. Locul este destinat tuturor iubitorilor de cai, atat incepatori, cat si experimentati, adulti sau copii şi dispune de instructori autorizati. Poti opta pentru lectii in manej (4200 de mp), la pas si trap.

Preţuri la sedinţele de echitatie

  • 1 sedinta/45 min – 100 lei
  • Abonament 10 sedinte + o sedinta bonus – 1.000 lei
  • 1 sedinta ponei/15min – 35 lei


 RECOMANDARE


Vezi locaţia pe hartă

  • Bucuresti ➟ 20 km➟ Eden Ranch (VEZI RUTA)

Următoarea excursie la cai: Ecvestria – Centru de echitaţie în Varlaam

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU