Top 10 Filme Online Romanesti pentru Copii din Timpul Comunismului

VIDEO. Vezi topul nostru de filme online romanesti pentru copii din vremea in care parintii de astazi erau copii, ecranul televizorului era de cele mai multe ori alb-negru si vedeam programe doar pentru cateva ore pe zi.

9. De ce are vulpea coadă. Film romanesc comedie (1989)

de ce are vulpea coada filme online romanestiVezi comedia De ce are vulpea coadă (1989)

Filmul este turnat in Nehoiu, o zona superba de munte de langa Buzau, si prezinta aventurile unui puşti din conce­diul in familie făcut „la ţară”, la bunici. Crescut la Bucureşti de nişte părinţi extrem de grijulii, acesta descoperă na­tura si mai ales animalele, care chiar îi vorbesc, inclusiv hoaţa de vulpe, care scapă nepedepsită deşi fura găinile.

Vezi următoarele filme online romanesti:

VIDEO. Filmul pentru copii Fram (1983)

Click pe buton ÎNAINTE pentru urmatoarele filme online romanesti din top:

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară.Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare.Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

2 COMENTARII

  1. Am căutat o listă cu filme românești pentru copii și tineret apărute în ultimii zece – cincisprezece ani și n-am găsit. Am găsit filmele care au apărut cu mult timp în urmă. Filme bune, de altfel.
    De ce mă interesează? Sunt scriitor, membru al U.S.R, filiala Cluj-Napoca, și am realizat după niște cărți extrem de valoroase ale mele și ale soției niște scenarii literare, care, transpuse scenic, ar rezulta filme de mare succes. Și nu numai pentru copii și tineret. Nimeni, însă, nu mă bagă în seamă!!!
    Încerc să găsesc o cale de a le valorifica. Poate că îmi indicați o cale.
    Cu gânduri bune, Grigorie M. Croitoru

    • Va multumim pentru mesaj D-le Croitoru. Din pacate nu stim cum am putea sa va ajutam altfel decat gazduind mesajul Dvs. In speranta ca veti gasi o cale de a va pune in valoare operele, va dorim mult succes!

ADAUGĂ COMENTARIU