Top 10 Filme Online Romanesti pentru Copii din Timpul Comunismului

Dumbrava minunata (1980)
Film romanesc

filme pentru copii Dumbrava minunata filme online romanesti Vezi filmul Dumbrava minunata (1980)

Unul dintre cele mai apreciate filme romanesti pentru copii din vremea comunismului, filmul Dumbrava minunata este regizat de Gheorghe Naghi dupa adaptarea romanului cu acelasi nume al scriitorului Mihai Sadoveanu. Regizor: Gheorghe Naghi. Cu Florina Cercel si Draga Olteanu Matei.

Vezi următoarele filme online romanesti:

VIDEO – vezi filmul Veronica (1972)

Veronica film romanesc muzical Click pe buton PAGINA URMĂTOARE pentru urmatoarele filme online romanesti din top:
Pagina precedenta
1
2
3
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

2 COMENTARII

  1. Am căutat o listă cu filme românești pentru copii și tineret apărute în ultimii zece – cincisprezece ani și n-am găsit. Am găsit filmele care au apărut cu mult timp în urmă. Filme bune, de altfel.
    De ce mă interesează? Sunt scriitor, membru al U.S.R, filiala Cluj-Napoca, și am realizat după niște cărți extrem de valoroase ale mele și ale soției niște scenarii literare, care, transpuse scenic, ar rezulta filme de mare succes. Și nu numai pentru copii și tineret. Nimeni, însă, nu mă bagă în seamă!!!
    Încerc să găsesc o cale de a le valorifica. Poate că îmi indicați o cale.
    Cu gânduri bune, Grigorie M. Croitoru

    • Va multumim pentru mesaj D-le Croitoru. Din pacate nu stim cum am putea sa va ajutam altfel decat gazduind mesajul Dvs. In speranta ca veti gasi o cale de a va pune in valoare operele, va dorim mult succes!

ADAUGĂ COMENTARIU