Cartea Junglei, animatie dublata in romana

VIDEO. O animatie de exceptie, pe care Walt Disney nu a apucat sa o vada terminata, dar de care cu siguranta ar fi fost mandru. Cartea Junglei - desene animate online in categoria activitati pentru copii.

Filmul de animatie Cartea Junglei (The Jungle Book) din 1967 este realizat cu mare migala și atentie la detaliile, cu o coloana sonora care a facut istorie si a incantat generatii de copii.

Seria de povestiri Cartea Junglei a fost scrisa de Rudyard Kipling in anul 1894. Kipling s-a născut în India și a petrecut primii șase ani din copilărie acolo. Dupa aproximativ zece ani in Anglia, el s-a întors în India și a lucrat acolo mai mult de 6 ani. Povestirile au fost scrise pe când Kipling a trăit în Vermont, cu gandul la jungla din India unde se petrece si actiunea din Cartea Junglei.

Vezi şi:

7 Animaţii Scurte cu Căţei, Cei Mai Buni Prieteni ai Copiilor

99 de Jocuri Distractive din Copilărie. Jocuri în Aer Liber şi de Interior

Vezi filmul de animatie Cartea Junglei (din pacate doar varianta de mai jos este disponibila online gratuit):

Playlist:

Abandonat după un accident, copilul Mowgli este luat și crescut de o familie de lupi. Pe masura ce băiatul crește, inteleapta pantera Bagheera își dă seama că baiatul trebuie să se intoarca la cei asemenea lui, in satul oamenilor. Baloo, ursul, il ia pe tânărul Mowgli sub aripa lui și il învata ca jungla este cel mai bun loc in care poate sa traiasca.

Vezi şi: 

15 Locuri de Joacă Deosebite pentru Copii în Bucureşti 

7 Destinaţii de Weekend de Neuitat în Natură pentru Toată Familia

Bagheera insa își dă seama că Mowgli este în pericol, pentru că tigrul Shere Khan urăște oamenii. Când în cele din urmă și Baloo este de acord că Mowgli trebuie să plece din junglă, Mowgli fuge și se intalnește cu Kaa, șarpele și, în final, chiar cu Shere Khan. Doar cand vede o tânără fată se hotărăște să meargă în satul oamenilor.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU