6 Excursii de Relaxare în Familie la Domenii şi Ferme din Preajma Bucureştiului

Îţi aducem 6 recomandări de excursii de relaxare în familie la domenii şi ferme din preajma Bucureştiului, idei pentru weekenduri cu vreme frumoasă. Simţi că nimic nu te poate opri să urci familia în maşină pentru a descoperi locuri noi şi primitoare unde să vă simţiţi bine? Petreceţi cel puţin o zi departe de agitaţia oraşului în aceste destinaţii de lângă Bucureşti.

50+ Lucruri de Făcut cu Copilul în București

Domeniul Manasia

Excursie de Relaxare în Familie lângă Bucureşti

Excursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia artificiiDomeniul Manasia este o bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului, inclusă în Ansamblul Conacului Hagianoff, primul monument istoric Clasa A restaurat integral din județul Ialomița.

Excursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia parc

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Citeşte şi: 10 Soluţii Simple pentru Reducerea Consumului de Sare în Familie

Excursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia parcExcursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia parcExcursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia parcExcursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia parcAflat la doar 50 de kilometri de București, în localitatea cu acelaşi nume, domeniul cu istoric aristocratic de început de secol XVII include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac.

Excursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia cramaExcursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia cramaLa locaţie se organizează evenimente corporate şi private, evenimente cultural artistice private sau deschise publicului. În 15 octombrie la Domeniul Manasia se organizează ediţia a 3-a a evenimentului Roadele Toamnei, ce sărbătorește belșugul pământului și tradițiile locale.

Organizatorii au pregătit un bufet select cu o multitudine de preparate de sezon. Participarea se face pe bază de rezervare. Detalii eveniment.

Contact

Vezi următoarea recomandare:

ACACIA VILLAGE

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU