6 Excursii de Relaxare în Familie la Domenii şi Ferme din Preajma Bucureştiului

Îţi aducem 6 recomandări de excursii de relaxare în familie la domenii şi ferme din preajma Bucureştiului, idei pentru weekenduri cu vreme frumoasă. Simţi că nimic nu te poate opri să urci familia în maşină pentru a descoperi locuri noi şi primitoare unde să vă simţiţi bine? Petreceţi cel puţin o zi departe de agitaţia oraşului în aceste destinaţii de lângă Bucureşti.

Moşia Corbeanca

Excursie de Relaxare în Familie lângă Bucureşti

Excursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia artificiiMoşia Corbeanca Excursii de relaxare în familieMoşia Corbeanca este o destinaţie de vreme bună. Gazdele te aşteaptă la relaxare cu mâncare bună, terasă spaţioasă şi spaţiu de joacă pentru copii, chiar şi pentru cei foarte mici şi dornici de joacă în nisip.

Moşia Corbeanca Excursii de relaxare în familie

Vezi şi: 10 Scurtmetraje de Animaţie Emoţionante despre Conexiunea dintre Tată şi Copil

Moşia Corbeanca Excursii de relaxare în familieMoşia Corbeanca Excursii de relaxare în familieMoşia Corbeanca Excursii de relaxare în familieLocaţia oferă nu mai puţin de 12.000 mp cu pajişte, cinematograf în aer liber, volei pe nisip, petanque, loc de joacă pentru copii, toate lângă Paradisul Verde, pe malul lacului Corbeanca. Pe moşie te poţi relaxa pe iarbă, în hamac, leagăn sau la piscină. Un spaţiu de evenimente şi experienţe outdoor!

Moşia Corbeanca Excursii de relaxare în familieMoşia Corbeanca Excursii de relaxare în familieMoşia Corbeanca Excursii de relaxare în familie loc de joacăMoşia Corbeanca Excursii de relaxare în familieMoşia Corbeanca Excursii de relaxare în familieMâncarea este bună însă nu te aştepta ca preţurile să fie mici.

Contact

Vezi următoarea recomandare:

DOMENIUL MANASIA

Domeniul Manasia

Excursie de Relaxare în Familie lângă Bucureşti

Acacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-helesteu

Excursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia artificiiDomeniul Manasia este o bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului, inclusă în Ansamblul Conacului Hagianoff, primul monument istoric Clasa A restaurat integral din județul Ialomița.

Excursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia parc

Citeşte şi: 10 Soluţii Simple pentru Reducerea Consumului de Sare în Familie

Excursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia parcExcursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia parcExcursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia parcExcursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia parcAflat la doar 50 de kilometri de București, în localitatea cu acelaşi nume, domeniul cu istoric aristocratic de început de secol XVII include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac.

Excursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia cramaExcursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia cramaLa locaţie se organizează evenimente corporate şi private, evenimente cultural artistice private sau deschise publicului. În 15 octombrie la Domeniul Manasia se organizează ediţia a 3-a a evenimentului Roadele Toamnei, ce sărbătorește belșugul pământului și tradițiile locale.

Roadele Toamnei Excursii de Relaxare în Familie Domeniul ManasiaOrganizatorii au pregătit un bufet select cu o multitudine de preparate de sezon. Participarea se face pe bază de rezervare. Detalii eveniment.

Contact

Vezi următoarea recomandare:

ACACIA VILLAGE

Acacia Village

Excursie de Relaxare în Familie lângă Bucureşti

Excursii-de-Relaxare-în-Familie-Muzeul-Golesti 2Acacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-helesteuAcacia Village este o locaţie de 5 margarete la doar 40 de minute de Bucureşti. Resortul oferă servicii de cazare in sistem all inclusive, cu mâncare 100% bio, piscină, saună, whirlpool, minigolf, iar pentru cei dornici de sport şi mişcare teren de sport, sală de jocuri, parc şi spaţii de joacă pentru copii.

Citeşte şi: Zahărul nu e Iubire! Motive ale Dependenţei de Alegeri Mici cu Impact Major

Acacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-cazareAcacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-parcAcacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie 7leagane-Acacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-FamilieToamna-Acacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-FamilieAici se pot organiza şi evenimente în familie sau petreceri tematice cu animatori, DJ și spectacol de lumină, lasere și artificii. Copiii pot fi lăsaţi în grija unui babysitter în timp ce părinții se bucură de evenimentele aflate în desfășurare. Copiii au la dispoziție un loc de joacă amenajat și o mică plajă cu nisip.

Acacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-piscinaAcacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-teren-sportAcacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie tenis-de-masaAcacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie 1Acacia Vilage este deschisă şi pentru derularea de activităţi extraşcolare de weekend pentru şcoli şi grădiniţe, în vacanţe sau în cadrul programului ’’Săptămâna Altfel’’. Ferma găzduiește păuni, ponei, lebede, găini ouătoare, rațe, gâște, pisici, căței, vaci, porci mangalița. Copiii intră în contact cu natura și cu animalele, văd cum se cultivă sau cum se culeg legumele și fructele, în același timp vor avea parte de o excursie în aer liber, în care fac sport și mănâncă.

Acacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie 5Contact

 • Website: acaciavillage.ro (credit foto)
 • Facebook: facebook.co/acaciavillage/
 • Adresa: Str. Principala nr. 1256, localitatea Ogrezeni, Jud. Giurgiu. Puncte de reper: Primaria si Scoala nr. 2 Ogrezeni, la 40 de minute de Bucuresti.

Vezi următoarea recomandare:

DOMENIUL GOLEŞTI

Domeniul Goleşti

Excursie de Relaxare în Familie

Ferma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-pensiuneExcursii-de-Relaxare-în-Familie-Muzeul-Golesti 2La 115 km de Bucureşti şi 10 km de Piteşti se află Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, înfiinţat în 1939 de Regele Carol al II-lea, la Conacul Goleștilor. Construit în 1640 de boierul și cărturarul român Dinicu Golescu, fiu al marelui ban din Țara Românească Radu Golescu, edificiul a fost restaurat în perioada 1942 – 1943 iar acum este monument istoric.

Citeşte şi: 4 Posturi de Yoga Miraculoase Pentru Energie Dimineaţa La Trezire

Excursii-de-Relaxare-în-Familie-Muzeul-Golesti

Excursii-de-Relaxare-în-Familie-Muzeul-GolestiExcursii-de-Relaxare-în-Familie-Muzeul-GolestiExcursii-de-Relaxare-în-Familie-Muzeul-GolestiExcursii-de-Relaxare-în-Familie-Muzeul-GolestiExcursii-de-Relaxare-în-Familie-Muzeul-GolestiExcursii-de-Relaxare-în-Familie-Muzeul-GolestiLa muzeu veţi putea vizita cele patru secții:

 • Casa memorială a familiei Golescu, amenajată în 1943 și Secția pedagogică (1962);
 • Secția de istorie (1959) – reorganizată în 1982;
 • Secția etnografică a județului Argeș (1963) – reorganizată în 1991 și
 • Muzeul pomiculturii și viticulturii – în aer liber (1966)

Cea din urmă secţie adună pe 10 hectare un muzeu al satului cu case de locuit tradiționale și dependințe pentru prelucrarea fructelor și a strugurilor.

Vezi harta interactivă a muzeului aici.

Excursii-de-Relaxare-în-Familie-Muzeul-GolestiExcursii-de-Relaxare-în-Familie-Muzeul-GolestiExcursii-de-Relaxare-în-Familie-Muzeul-GolestiNu uitaţi să vizitaţi Şcoala Slobodă Obștească, înființată de Dinicu Golescu după călătoriile acestuia prin Europa. Pentru prima dată în clase erau primite aici şi fetele, iar copiii din familiile sărace sau de ţigani puteau învăţa alături de cei din familiile înstărite. Aceasta a fost prima școală modernă cu predare în limba română şi manuale gratuite.

Excursii-de-Relaxare-în-Familie-Muzeul-GolestiÎntre parcul conacului și muzeul în aer liber se găseşte o terasă iar lângă aceasta cei mici se pot bucura de locul de joacă, tiroliana de 60 de metri sau plimbările cu poneii. Un alt loc de joacă cu leagăn, tobogan și balansoare se află în muzeul în aer liber, lângă popicărie.
Aici se organizează ateliere de creaţie şi chiar serbări şcolare şi aniversări.

Excursii-de-Relaxare-în-Familie-Muzeul-Golesti

Tarife acces şi facilităţi

 • Adult 10 lei/persoană
 • Pensionar 5 lei/persoană
 • Elev/student 5 lei/persoană
 • Ghidaj în limba română 25 lei
 • Tiroliană 5 lei/cursă
 • Echitație ponei 12 lei/10 minute
 • Program de vizitare
  • Luni-Duminica:
   • Vara: 9-18 (1 Aprilie – 30 Octombrie)
   • Iarna: 8-16 (1 Noiembrie – 31 Martie)

Contact

Vezi următoarea recomandare:

FERMA CLUB

Ferma Club

Excursie de Relaxare în Familie

Excursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor case traditionaleFerma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-pensiuneFerma Club este o pensiune aflată la doar două ore depărtare de București, fie pe Valea Prahovei fie pe alternativa București – Chitila – Târgoviște – Moroeni. Locaţia îşi doreşte să fie o gazdă perfectă pentru familiile cu copii. Spaţiul este creat cu intenţia ca cei mici sau foarte mici şi părinţii acestora să găsească toate cele necesare pentru un sejur plăcut în apropierea Bucureştiului.

Vezi şi: Prieteni pentru Totdeauna. Animaţie Dublată în Română

Ferma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-cameraFerma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie livingLocaţia oferă camere spaţioase şi îngrijite, restaurant cu produse şi ingrediente de fermă. Timpul liber poate fi petrecut în locaţie la spa-ul cu piscină şi saună, pe terenurile de baschet, volei şi fotbal, sau chiar la plimbare prin fermă.

Ferma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-7Ferma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-trambulinaFerma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-11Ferma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-10Aici aveţi posibilitatea de a descoperi livada şi viaţa animalelor de la fermă, de care cei mici sunt întotdeauna fascinaţi: păuni, ponei, curci, cocoși, rațe, porcușori vietnamezi sau porumbei.

Ferma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-purcelusiFerma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-poneiFerma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-paunFerma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-caineDe la fermă puteţi pleca în expediţie către destinaţii precum Cheile Tătarului, aria protejată Orzea-Zănoaga, locul fosilifer de la Vama Strunga, Poiana Crucii şi altele. Foarte aproape se găseşte şi cătunul Mușcel, un loc uitat de timp, cu doar 60 de locuitori, un sat autentic românesc.

Citeşte şi:  Copilul „Rău” sau „Neadaptat”. Ce Ascund Problemele de Comportament la Copii

Ferma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-drumetieDacă vrei să afli mai multe detalii despre locaţie poţi citi recenzia Florinei Badea, care a vizitat locaţia şi a fost încântată de faptul că „e chiar ferma, cresc animalele in ograda proprie, gatesc cu ingrediente de aici, poti cumpara pentru acasa. Basca, eram un om care tinea post, altul care nu, un bebelus la diversificare si un copil mare”.

Contact şi acces

Vezi următoarea recomandare:

FERMA DACILOR

Ferma Dacilor

Excursie de Relaxare în Familie

Excursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor mancare

Excursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor case traditionale
Credit foto: Andreea Hamami

Ferma Dacilor se găseşte în zona Dealu Mare-Tohani, judetul Prahova, unde se găsesc şi cramele Tohani şi Budureasca. Gazdele au construit resortul „pentru a le oferi oamenilor sansa de a-si aduce aminte de vremurile cand nu existau  E-uri, gadget-uri si internet”.

Citeşte şi: 10 Motive Să Nu Dai Meiul la Păsari, Ci Să-l Mănânci Tu! Beneficiile Consumului de Mei Decorticat

Excursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor curteExcursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor curteExcursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor casuteCazarea se face în casuţe unice în România, din piatră şi lemn ca pe vremea dacilor, mâncarea este tradiţională şi facută pe vatră în cuptoare din piatră. Excursia va fi în mod deosebit apreciată de cei mai gurmanzi iar bucătăria pare să fie destinată clienţilor pasionaţi de carne.

Excursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor mancareCazarea costa de la 250 de lei de prsoană/zi cu mese incluse. Copiii de 0-5 ani au gratuitate, iar cei de 5-14 ani au 50% reducere.

Excursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor cazareExcursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor cameraCopiii pot vedea şi hrăni animalele de la fermă (gaini, rate, gaste, curcani, bibilici, cai, ponei, iepuri, vite, porci, oi), pot călări în manej cai sau ponei (10 RON/5 ture). Se pot juca sporturi cu mingea şi există chiar şi o tiroliană (10 RON pentru adulti şi 5 RON pentru copii pana in 14 ani). Adulţii pot practica sporturi extreme şi pot face drumeţii la crame.

Vezi şi: 7 Scurtmetraje de Animaţie despre Vreme, Anotimpuri şi Natură. Filmuleţe de Văzut cu Copilul

Excursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor cai poneiExcursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor iepuriContact şi acces

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU