Top 10 Filme Online Romanesti pentru Copii din Timpul Comunismului

VIDEO. Vezi topul nostru de filme online romanesti pentru copii din vremea in care parintii de astazi erau copii, ecranul televizorului era de cele mai multe ori alb-negru si vedeam programe doar pentru cateva ore pe zi.

Întâmplări cu Alexandra
Film pentru copii românesc online (1989)

Lista noastra cu cele mai cunoscute si apreciate filme online romanesti pentru copiii din timpul comunismului si pentru parintii de astazi incepe cu un film din anul de gratie 1989. Suntem curiosi ce parere au copiii de astazi despre aceste filme, te rugam sa postezi un comentariu mai jos daca vrei sa impartasesti cu noi impresiile lor. Vezi mai jos link pentru vedea comedia Întâmplări cu Alexandra, din anul 1989.

film pentru copii Intâmplări cu Alexandra filme online romanesti

Vezi comedia Întâmplări cu Alexandra (1989)

Întâmplări cu Alexandra este un film pentru copii despre copilărie, disciplină și relația părinte-copil. Alexandra și tatăl ei, Ovidiu, interpretat de Mircea Diaconu, rămân singuri acasă în timpul unei delegații de serviciu a mamei. Ovidiu încearcă să petreacă mai mult timp cu Alexandra și să rămână calm atunci când aceasta face boacăne. Aventurile fetiţei continuă la grădină zoologică, la pescuit, la școală.

Vezi următoarele filme online romanesti:

NEXT VIDEO. De ce are vulpea coadă (1989)

de ce are vulpea coada filme online romanestiClick pe buton PAGINA URMĂTOARE pentru urmatoarele filme online romanesti din top:

De ce are vulpea coadă
Film romanesc comedie (1989)

de ce are vulpea coada filme online romanestiVezi De ce are vulpea coadă (1989)

Filmul este turnat in Nehoiu, o zona superba de munte de langa Buzau, si prezinta aventurile unui puşti din conce­diul in familie făcut „la ţară”, la bunici. Crescut la Bucureşti de nişte părinţi extrem de grijulii, acesta descoperă na­tura si mai ales animalele, care chiar îi vorbesc, inclusiv hoaţa de vulpe, care scapă nepedepsită deşi fura găinile.

Vezi următoarele filme online romanesti:

NEXT VIDEO. Filmul pentru copii Fram (1983)

Fram Ursul Polar filme online romanestiClick pe buton PAGINA URMĂTOARE pentru urmatoarele filme online romanesti din top:

Fram (1983)
Serial TV Romanesc

Fram Ursul Polar filme online romanestiVezi filmul pentru copii Fram (1983)

Fram este un urs polar cu care familia de circani Marceloni se intoarce dintr-un turneu de la Sankt Petersburg si pe care incearca sa il dreseze. Actiunea din filmul Fram se petrece la inceputul secolului 20 in Iasi. Regia: Elisabeta Bostan; Cu: Dem Rădulescu, Violeta Andrei, Sebastian Papaiani.

Vezi următoarele filme online romanesti:

VIDEO. Filmul pentru copii Mama (1976)

Mama-1976-filme-romanesti-vechi

Click pe buton PAGINA URMĂTOARE pentru urmatoarele filme online romanesti din top:

Mama (1976)
Film muzical coproductie romano-sovietico-franceza

Mama filme online romanestiVezi filmul pentru copii Mama (1976)

Scenariul filmului pentru copii Mama se bazează pe poveștile Lupul și cei șapte iezi de Frații Grimm și Capra cu trei iezi de Ion Creangă. Un musical ce il va introduce pe cel mic in atmosfera muzicala a anilor ’60, o introducere in rock and roll adaptata varstei si povestilor familiare. Regia: Elisabeta Bostan; Distributia: Ludmila Gurcenko, Mihail Boiarschi, Oleg Popov, George Mihăiță și Florian Pittiș.

Vezi următoarele filme online romanesti:

VIDEO. Filmul pentru copii Toate panzele sus (1977)

Toate-panzele-sus-film-romanescClick pe buton PAGINA URMĂTOARE pentru urmatoarele filme online romanesti din top:

Toate panzele sus (1977)
Film romanesc

Toate panzele sus filme online romanesti

Vezi serialul TVR Toate panzele suso adaptare cinematografica dupa romanul cu acelasi nume al lui Radu Tudoran, el insusi un calator fascinat de lumea diversa a porturilor de alta data. Filmul prezintă peripetiile devenite legendare ale celor doi prieteni, românul Anton Lupan și francezul Pierre Vaillant, pe goeleta Speranta.

Vezi următoarele filme online romanesti:

VIDEO. Filmul Veronica se intoarce (1973)

Veronica se intoarce film pentru copiiClick pe buton PAGINA URMĂTOARE pentru urmatoarele filme online romanesti din top:

Veronica se intoarce (1973)
Film muzical romanesc

filme pentru copii Veronica se intoarce filme online romanesti

Film muzical românesc regizat de Elisabeta Bostan continua povestea filmului din filmul Veronica (1972). Veronica fuge in padure pentru a-si salva ratusca furata de vicleana Vulpe. Pe drum ii intalneste pe Greiere, pe Împărăteasa furnicilor si pe motanul Dănilă. Regia: Elisabeta Bostan; Distributie: Lulu Mihaescu, Margareta Pîslaru si Dem Radulescu.

Vezi următoarele filme online romanesti:

VIDEO. Filmul Dumbrava minunata (1980)

filme romanesti pentru copii Dumbrava minunataClick pe buton PAGINA URMĂTOARE pentru urmatoarele filme online romanesti din top:

1
2
3
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

2 COMENTARII

  1. Am căutat o listă cu filme românești pentru copii și tineret apărute în ultimii zece – cincisprezece ani și n-am găsit. Am găsit filmele care au apărut cu mult timp în urmă. Filme bune, de altfel.
    De ce mă interesează? Sunt scriitor, membru al U.S.R, filiala Cluj-Napoca, și am realizat după niște cărți extrem de valoroase ale mele și ale soției niște scenarii literare, care, transpuse scenic, ar rezulta filme de mare succes. Și nu numai pentru copii și tineret. Nimeni, însă, nu mă bagă în seamă!!!
    Încerc să găsesc o cale de a le valorifica. Poate că îmi indicați o cale.
    Cu gânduri bune, Grigorie M. Croitoru

    • Va multumim pentru mesaj D-le Croitoru. Din pacate nu stim cum am putea sa va ajutam altfel decat gazduind mesajul Dvs. In speranta ca veti gasi o cale de a va pune in valoare operele, va dorim mult succes!

ADAUGĂ COMENTARIU