Top 10 Filme Online Romanesti pentru Copii din Timpul Comunismului

VIDEO. Vezi topul nostru de filme online romanesti pentru copii din vremea in care parintii de astazi erau copii, ecranul televizorului era de cele mai multe ori alb-negru si vedeam programe doar pentru cateva ore pe zi.

10. Întâmplări cu Alexandra. Film pentru copii românesc online (1989)

Lista noastra cu cele mai cunoscute si apreciate filme online romanesti pentru copiii din timpul comunismului si pentru parintii de astazi incepe cu un film din anul de gratie 1989. Suntem curiosi ce parere au copiii de astazi despre aceste filme, te rugam sa postezi un comentariu mai jos daca vrei sa impartasesti cu noi impresiile lor. Vezi mai jos link pentru vedea comedia Întâmplări cu Alexandra, din anul 1989.

film pentru copii Intâmplări cu Alexandra filme online romanesti

Vezi comedia Întâmplări cu Alexandra (1989)

Întâmplări cu Alexandra este un film pentru copii despre copilărie, disciplină și relația părinte-copil. Alexandra și tatăl ei, Ovidiu, interpretat de Mircea Diaconu, rămân singuri acasă în timpul unei delegații de serviciu a mamei. Ovidiu încearcă să petreacă mai mult timp cu Alexandra și să rămână calm atunci când aceasta face boacăne. Aventurile fetiţei continuă la grădină zoologică, la pescuit, la școală.

Vezi următoarele filme online romanesti:

VIDEO. De ce are vulpea coadă (1989)

Click pe buton ÎNAINTE pentru urmatoarele filme online romanesti din top:

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

2 COMENTARII

  1. Am căutat o listă cu filme românești pentru copii și tineret apărute în ultimii zece – cincisprezece ani și n-am găsit. Am găsit filmele care au apărut cu mult timp în urmă. Filme bune, de altfel.
    De ce mă interesează? Sunt scriitor, membru al U.S.R, filiala Cluj-Napoca, și am realizat după niște cărți extrem de valoroase ale mele și ale soției niște scenarii literare, care, transpuse scenic, ar rezulta filme de mare succes. Și nu numai pentru copii și tineret. Nimeni, însă, nu mă bagă în seamă!!!
    Încerc să găsesc o cale de a le valorifica. Poate că îmi indicați o cale.
    Cu gânduri bune, Grigorie M. Croitoru

    • Va multumim pentru mesaj D-le Croitoru. Din pacate nu stim cum am putea sa va ajutam altfel decat gazduind mesajul Dvs. In speranta ca veti gasi o cale de a va pune in valoare operele, va dorim mult succes!

ADAUGĂ COMENTARIU