10 Excursii Cool In Familie la Mai Puţin de 100 km de Bucuresti

Dacă se apropie weekendul ne facem planuri de ieşiri. Îţi oferim cateva sugestii de excursii cool în familie la mai puţin de 100 km de Bucuresti. Cele mai apreciate ieşiri de weekend în familie şi sugestii noi. Găseşti și distanțele în km din centrul Bucureștiului până la fiecare destinație.

Am ales câteva locaţii mai mult sau mai puţin populare, pentru a-ţi planifica câteva excursii cool in familie pe placul tău. La toate destinaţiile poţi ajunge relativ uşor întrucât se află la mai puţin de 100 de km de Bucureşti. Se potrivesc perfect pentru excursii de weekend, unele din locaţii având chiar şi cazare. Vei putea astfel să intri în atmosfera locului şi să explorezi în voie împrejurimile.

Dacă ai aflat despre alte locaţii interesante de vizitat în scurte excursii cool in familie, te rugăm să postezi un comentariu la finalul articolului şi îţi promitem că vom ţine cont de el. Îţi mulţumim!  ;-). Iată lista promisă:

Conacul dintre Vii

Domeniu boieresc cu parfum de secol XIX

Excursii Cool in Familie la Mai Puţin de 100 km de Bucuresti Conacul dintre vii

Aflat în târgul prahovean al Urlaţilor, la numai o oră distanţă de Bucureşti, Conacul intre Vii este locul unde casa boierească cu parfum de secol XIX se imbină cu cireşii, vişinii şi merii, cele 12 ha de podgorii, mobilele, carafele, butoaiele, vinul, scaldatoarele şi oamenii locului. Vei găsi un domeniu unde orânduiala românească, instărită dar cu cumpătare, este mobilată dupa moda vremii în lemn si fier brut, însă oferă şi confortul vremurilor noastre.
Conacul intre Vii oferă un spaţiu de cazare de 56 de locuri şi un restaurant cu mâncare sănătoasă cu reţete boiereşti.


 RECOMANDARE


Cei 6000 de mp ai domeniului oferă spaţiu de desfăşurare şi pentru cei mici care se vor bucura de câteva ore în natură, într-o atmosferă deosebită. Locaţia oferă şi posibilităţi de petrecere a timpului liber: piscina exterioara cu jacuzzi, trageri cu arcul, darts, ping-pong, cycling, plimbari cu caruta, picnic in vie.

Bucuresti ➟ 80 km➟ Conacul dintre Vii (vezi ruta din Bucuresti)


 

Domeniul Greaca Resort

Excursii Cool in Familie la Mai Puţin de 100 km de Bucuresti domeniul greaca

La Domeniul Greaca te aşteaptă un hotel cu restaurant şi multiple posibilităţi de petrecere a timpului liber în familie. Ai la dispoziţie facilităţi diverse: piscină, outdoor spa, terenuri de tenis şi ping-pong, biliard, chiar şi biciclete. Poţi închiria ATV, sau poţi face drumeţii in zonă: la cerere se organizează excursii la Casa de Piatră de la Herești, Fântânile de la Izvoarele, Schitul Goștinari. Dacă te inspiră poţi opta chiar şi pentru un prânz servit în cadru natural, la stână sau la Dunăre. Pentru copii la Domeniul Greaca îi aşteapta Kiddyland, un loc de joacă generos cu tobogane, leagane, piscină dedicată, plimbari cu poneiul si multe alte surprize. Atenţie, aici accesul este gratuit doar pentru pentru oaspetii hotelului.

Bucuresti ➟ 50 km➟ Domeniul Greaca Resort (vezi ruta din Bucuresti)


Salina Slănic

Excursie la imunizare în subteran

Excursii Cool in Familie la Mai Puţin de 100 km de Bucuresti Salina Slanic

În excursia aceasta îmbinam utilul, adică imunizarea naturală, cu plăcutul, respectiv o mini-călătorie la 200 de metri sub pământ, de care copilul va fi fascinat dacă nu a mai facut-o şi pe care cu siguranţă o va aprecia ca o excursie cool in familie. Mergem la Salina Slănic, poate nu cea mai reușită salină din România, însă una aflată relativ aproape de București și abordabilă pentru o excursie de o zi.

Odată ajuns în salină pentru copii găsești un loc de joacă cu leagăne și chiar un tobogan gonflabil. Cei mai mari pot opta pentru închirierea de karturi. Zona de sport are coșuri de baschet, teren de fotbal, mese de ping-pong, mese de billiard. Deasupra unui lac sărat s-a amenajat un pod care conduce spre o cascadă construită artificial.

Bucuresti ➟ 100 km➟ Salina Slănic (vezi ruta din Bucuresti)

Citeste mai mult despre Salina Slănic


 

Domeniul Ştirbey
Destinaţie kid-friendly plină de rafinament

domeniul stirbey Excursii Cool in Familie la Mai Puţin de 100 km de Bucuresti

Domeniul Ştirbey este o destinaţie kid-friendly cu un aer aparte, rafinat şi aristocratic, ce ofera confort maxim pentru petreceri private sau corporatiste. Istoria familiei Stirbey se impleteste cu acest loc in prima jumatate a secolului al XIX-lea, cand documentele il mentioneaza pe marele vornic Barbu Ştirbey ca detinator al satului Buftea de Jos, in anul 1831. Obiectivele de vizitat sunt: Palatul Stirbey, Sala Regina Maria, Pavilionul Printul Stirbey, Pavilionul Printesa Nadeja si Peluza.

La locaţie se pot organiza petreceri pentru copii ascunse la umbra stejarilor, în mijlocul unui parc desprins din povești. Organizatorul se straduieşte să creeze un mini-univers al copilăriei, cu activităţi şi evenimente diverse, la care mici şi mari să se simtă minunat împreună. Vezi meniul de petreceri pentru copii aici.

Bucuresti ➟ 24 km➟ Domeniul Ştirbey (vezi ruta din Bucuresti)


Vezi şi:

5 Săli de Escaladă Pentru Copii şi Adulţi în Bucureşti

19 Cele Mai Mişto Locuri de Joacă din Lume

11 locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul. Locatii interesante de descoperit

Tărâmul Zmeilor
Excursii Cool in Familie la Echitaţie, Spectacole şi Agrement

Excursii Cool in Familie la Mai Puţin de 100 km de Bucuresti cal alb

La Tărâmul Zmeilor din Dimieni, Săftica se fac atât cursuri de echitatie cât şi agrement. Pentru o excursie cool in familie îţi recomandăm o ieşire cu calul la câmp. La cerere se pot face şi şedinţe foto care să vă lase amintiri ale întâlnirii cu minunatele animale. Nu uita să faci o Excursii Cool in Familie la Mai Puţin de 100 km de Bucuresti mireasa pe calprogramare înainte de a merge.

Preţuri la Tărâmul Zmeilor:

  • 1 ședință de 45 de minute – 80 lei / persoană
  • plimbare pas de 10 min – 30 lei / persoană
  • abonament de 3 sedinte a câte 45 de minute – 210 lei
    Sedintele dintr-un abonament trebuie consumate timp de 3 saptamani.

Bucuresti ➟ 20 km➟ Dimieni  (vezi ruta din Bucuresti)

Vezi pagina următoare pentru celelalte excursii cool în familie la mai puţin de 100 km de Bucuresti.

PAGINA URMĂTOARE

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU