10 ani de Sezătoare cu fluiere și povești +4 ani. Atelier muzical @ Gradina Sticlarilor

11:00
Sâmbătă 18 Iulie 2020
București

Anul acesta se împlinesc 10 ani de când atelierul muzical ”Șezătoare cu fluiere și povești” a luat naștere și a bucurat o sumedenie de copii și adulți. Atelierul s-a născut în cadrul unui festival organizat de Opereta Română, în 2010 iar de atunci nu s-a mai oprit. A fost invitat la o sumedenie de festivaluri pentru copii sau muzicale, a călătorit prin diferite orașe, a răspândit poveștile și muzica sa în diferite locații, unele mai frumoase ca altele. Din păcate anul acesta, unul rotund pentru atelierul nostru, a stat mai mult în cutii, departe de publicul nostru mic și mare, publicul nostru drag, neputând să sărbătorim așa cum ne-am fi dorit.

DAR, Vă anunțăm cu bucurie că sâmbătă, 18 iulie, de la ora 11.00, redeschidem ușile cutiilor pentru a elibera Șezătoarea După o lungă perioadă, în care ne-a fost tare dor de voi, vă așteptăm la atelierul muzical: ” La șezătoare cu fluiere și povești”.

Un atelier dedicat copiilor peste 4 ani și tuturor adulților dornici să afle, într-o formă jucăușă, poveștile și sonorotățile câtorva instrumente tradiționale românești: fluiere, caval, tilincă, cobza, tobele și daireaua și alte minunății pe care le veți descoperi alături de noi. Înscrierile la acest atelier se fac pe e-mail la [email protected].

Unde? Grădina Sticlarilor, Strada Vasile Lascăr 36, București

Prețul este de 50 de lei pentru copil, iar pentru părinte participarea este gratuită.

Mai jos imagini de la diferite ediții ale atelierului, unele mai vechi, altele mai noi, vă veți da seama după cum arătăm: mai tineri sau mai maturi 🙂


 RECOMANDARE


 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 18 Iulie 2020

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL