11 Locuri de Vizitat în Bucureşti cu Copilul. Locaţii Interesante de Descoperit

Iti oferim o lista de locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul. Iti doresti sa iesi in familie sau sa mergi undeva sa te relaxezi iar copilul tau sa gaseasca ceva interesant de facut? Vei gasi 11 sugestii de locatii cu loc de joaca in interior sau la umbra din gradina. In multe dintre locatiile pe care le-am gasit te vei bucura de racoare vara cand canicula este insuportabila.

Dacă afli de alte locatii interesante pentru familii te rugăm să postezi un comentariu şi iţi promitem că ne documentăm şi ţinem cont de sugestie.

Acest articol se găseşte în TOP 10 Cele Mai Frunzărite Articole de pe GOKID.

1. Oraselul Cunoasterii

muzeu interactiv pentru copii

 

Oraselul Cunoasterii Locuri de vizitat in Bucuresti

Oraselul Cunoaşterii este printre cele mai interesante locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul intrucat este primul muzeu interactiv pentru copii din Romania, unde copiii invata „stiinta jocului si jocurile stiintei”.

Spațiul Orășelului Cunoașterii este structurat pe 8 zone de descoperiri. Fiecare zonă are grupate laboratoare pentru experimente din domenile: fizică, matematică, logică, ecologie etc. În acest fel noțiuni abstracte pot fi înțelese mai ușor de către oricine.

Jocurile de la Oraselul Cunoasterii ne permit sa observăm, auzim, mirosim, pipăim și descoperim gustul distracției, gustul științei! Ne dezvoltăm motricitatea și gândirea.

„Alături de noi, copilul tău se poate distra și învăța. Observăm, auzim, mirosim, pipăim și descoperim gustul distracției, gustul științei! Ne dezvoltăm motricitatea și gândirea.”

Orășelul Cunoașterii cuprinde peste 80 de exponate-joc fiecare constituind un experiment în sine. Putem să acționăm bile, mingi, să potrivim, să pipăim, să așezam corect, să apăsam butoane, să învârtim moriști și multe altele. Experimentele sunt intuitive dar peste tot sunt informații cu privire la ceea ce ai de făcut pentru a înțelege experimentul respectiv.

 Mai multe detalii aici 

_______

2. Casa Pixie

Cafenea-Ceainarie-Limonaderie, spatiu pentru ateliere & petreceri

Locuri de vizitat in Bucuresti casa pixie

Anul acesta s-a deschis un loc magic de evadare din agitatia societatii moderne, in care animatori cu experienta ii stimuleaza pe copii sa se joace de-adevaratelea si le incurajeaza creativitatea si imaginatia. In Casa Pixie se sta in general pe pernute, se asculta muzica din povesti, se organizeaza ateliere, cursuri si petreceri. Aici vei gasi si un spatiu de relaxare pentru adulti.

„Descoperim timp impreuna”

La Casa Pixie te poti bucura in familie de 6 spatii: Salonul Magic, Shh-Room-ul, Camera Secreta, Gradina de Vara, Salonul Oamenilor Mari si Salonul Micilor Mancaciosi.

In meniul Pixie gasesti cafea, limonada, ceai sau chiar ceva dulce.

Contact Casa Pixie

Vezi si:

De ce este agresiv copilul meu? Cauze si solutii

Teletubbies, desene animate online pentru prescolari

_______

3. Ludoteca

de la Biblioteca Metropolitana Bucuresti

 

Locuri de vizitat in Bucuresti Ludoteca BMB

In cadrul Filialei pentru Copii si Tineret Ion Creanga a Bibliotecii Metropolitane Bucuresti functioneaza si isi asteapta vizitatorii Ludoteca, un spatiu ce ofera acces la jocurile care stimuleaza inteligenta, indemanarea si creativitatea copiilor.

Colecţia de publicaţii cuprinde cărţi bogat ilustrate şi cu text scurt, în limbile română, engleză, franceză, germană, spaniolă şi italiană.

„Misiunea Bibliotecii Metropolitane București este de a facilita accesul gratuit și nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca centru comunitar care susține activ informarea, cercetarea, educația și recreerea locuitorilor din București și din județul Ilfov”

Biblioteca Metropolitana Bucuresti este reteaua de biblioteci publice a bucurestenilor care te asteapta cu carti si internet!

 Mai multe detalii despre locatie aici 

Descopera mai jos celelalte locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul.

Iti recomandam:

20 modele de avioane de hartie pentru copii +5 ani

Cum crezi ca va arata copilul tau ca adult?  

Parcul Tineretului. Parc kid-friendly in Bucuresti, Sectorul 4

_______

4. Prajituresele

Cafenea cu loc de joaca pentru copii

 

Locuri de vizitat in Bucuresti Prajituresele

Una dintre locatiile care au pus zona Pipera pe harta kid-friendly a Bucurestiului este Prajituresele. Cafeneaua-cofetarie familiala este luminoasa si prietenoasa si vine cu un atu specific zonei: curtea. O poienita ce se doveste generoasa pentru cei mici, care gasesc acolo chiar si un loc de joaca eco.

Prajituresele se gaseste printre acele locuri de vizitat in Bucuresti atunci cand simti nevoia sa te retragi din agitatia orasului si cauti relaxarea si umbra unei gradini in care sa poti savura impreuna cu cel mic delicatese homemade.

Contact Prajituresele

 Vezi toata sectiunea restaurante cu loc de joaca 

_______

5. Ludoteca

Loc de joaca si lectura gratuit pentru copii si parinti la Biblioteca Nationala

 

Locuri de vizitat in Bucuresti Ludoteca Biblioteca Nationala

Ludoteca te asteapta intr-un spatiu gandit pentru copii de 4-6 ani, cu carti colorate, carti de povești, carti cu pop-up, carti 3D, carti de colorat, carti cu sunete sau fara sunete. Si jucarii!

Nu lipseste o zona de joaca si relaxare, unde copiii pot da frau liber imaginatiei si pot interactiona.

 Vezi toate detaliile si citeste un review despre locatie aici 

Descopera celelalte locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul pe pagina urmatoare.

1
2
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU