8 Super Excursii de Weekend În Familie la Mai Puţin de 200 km de Bucureşti

Reacţiile pozitive la articolul de excursii cool în familie la mai puţin de 100 km de Bucureşti ne-au încurajat să continuăm să cautăm pentru tine idei cât mai inspirate.

Îţi aducem acum câteva recomandări ceva mai îndepartate, idei de excursii de weekend în familie la mai puţin de 200 km de Bucureşti.

Cum ne dorim să ne bucurăm mai mult de şedere decât de drum, încercăm să găsim pentru tine locaţii cât mai apropiate, de data aceasta căutăm idei de excursii de weekend în familie la mai puţin de 200 de km de Bucureşti. În acelaşi timp ne dorim să găsim locuri deosebite, unde noi să ne încărcăm bateriile iar cei mici să le descarce pe ale lor. După o săptămână istovitoare de muncă, grădiniţă sau şcoală, cu toţii merităm o pauză.

50+ Lucruri de Făcut cu Copilul în București

Pe drum nu uita să te înarmezi cu materiale pentru activităţi şi idei anti-plictiseală: ascultaţi cântece pentru copii sau poveşti audio. Sau luaţi cu voi câteva planşe de colorat. Dacă sunteţi pe drum alegeţi şi câteva jocuri distractive pe care le puteţi juca împreună în maşină.

Iată cele 8 super idei de excursii de weekend în familie la mai puţin de 200 km de Bucureşti:

Ferma de sub Penteleu

Cazare şi Hrană Curată într-un Colţ de Rai în Sat Varlaam, Buzău

Am petrecut un weekend la Ferma de sub Penteleu şi de atunci, mă gandesc la locaţie ca la un adevarat rai pe pamânt. Locul e pur şi simplu magic şi în acelaşi timp cât se poate de funcţional. Nu te aştepta doar la o pensiune, ci la un adevărat domeniu care se autosusţine şi ajută comunitatea locală cu locuri de muncă şi resurse.

Excursii de Weekend În Familie la Sub 200 km de Bucureşti Ferma de sub Penteleu

Aici te poți bucura de o excursie de weekend în familie cu preparate tradiționale, fără urmă de chimie, produse ale locului pe care le poţi cumpăra pentru acasă. Cazarea este peste aşteptări, se vede că gazdele pun pasiune în ceea ce fac. Vei găsi camere dichisite, multe cărți, filme vechi și viniluri, locuri de joacă și spații de relaxare. Gazdele au populat locul cu tot soiul de animale care fac deliciul celor mici: capre, oi, vaci, iepuri, gâște, rațe și găini. La Ferma de sub Penteleu copiii înţeleg bucuria timpului petrecut printre animale. Ei le vor putea hrăni şi ţine în brațe.

Bucuresti ➟ 179 km➟ Ferma de sub Penteleu VEZI HARTA şi RUTA DIN BUCUREŞTI

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE FERMA DE SUB PENTELEU

Citeşte şi:

10 Reguli de Aur Ca Să Ai Viaţă Uşoară Cu Copilul

Ce Face un Părinte Inteligent Cu un Copil Plictisit

Popasul Craiului

Pensiune Kid-Friendly la Poalele Masivului Piatra Craiului

Popasul Craiului se află în zona de pajiști de la poalele Masivului Piatra Craiului, la doar 3 km de Cabana Plaiul Foii. Așa cum îi spune și numele, este un popas în care te poți opri cu familia pentru a te încărca de energie înainte de a urca pe munte.

Excursii de Weekend În Familie la Sub 200 km de Bucureşti Popasul CraiuluiLocaţia este kid-friendly şi proximitatea faţă de Plaiul Foii o face potrivită cel puţin pentru o excursie de weekend în familie. Veţi putea explora zona cu privelişti superbe și traseele montane numeroase care pornesc de aici.

Bucuresti ➟ 184 km➟ Popasul Craiului VEZI HARTA şi RUTA DIN BUCUREŞTI

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE POPASUL CRAIULUI


Cetatea Poenari

Excursii de Weekend În Familie la Cetatea lui Vlad Ţepeş

Cetatea Poenari este un obiectiv turistic binecunoscut de excursionistul de weekend bucureștean. Obiectivul se află la poalele Muntelui Cetatea, la 27 de km de Curtea de Argeș spre Barajul Vidraru.

cetatea-poenari-fbCetatea Poenari este o destinaţie ideală pentru excursii de weekend în familie, la mai puţin de 200 km de Bucureşti. Drumeţia nu este lungă însă asigură-te ca cel mic poate urca cele 1480 de trepte ce duc de la șosea până la platoul pe care se găsește cetatea. Nu de puține ori treptele sunt urcate de tătici cu prichindei în cârcă. Luați-vă timp pentru ascesiune, este o plăcere să parcurgi treptele prin pădurea de fag până la cetate însă cei mici nu reușesc să păstreze un ritm constant.

Bucuresti ➟ 180 km➟ Cetatea Poenari VEZI HARTA şi RUTA DIN BUCUREŞTI

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE CETATEA POENARI


Hadar Chalet

Weekend în Vilă de Lux Kid-Friendly la Gura Siriului

Hadar Chalet este o cabană de lux în stil elveţian, aşezată în mijlocul unei proprietăţi de 30.000 mp şi 60 ha de pădure aflată la graniţa judeţelor Buzău, Brașov și Covasna.

Excursii de Weekend În Familie la Sub 200 km de Bucureşti Hadar Chalet, Vilă de Lux Kid-Friendly la Gura Siriului

Locaţia este deosebită pentru excursii de weekend în familie, dispune de un parc înflorit şi ingrijit, păstrăvărie proprie şi restaurant cu fresh food doar pentru oaspeţi. Dacă plănuiești să ajungi aici nu uita că e deschis doar în weekend și e necesar să faci rezervare. Vezi ce poţi face cu copilul la Hadar Chalet.

Bucuresti ➟ 184 km➟ Hadar Chalet VEZI HARTA şi RUTA DIN BUCUREŞTI

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE HADAR CHALET

Vezi şi:

Poveşti din Foclorul Maghiar. Desene animate online

Ratusca cea urata. Desene animate

Vezi pe pagina următoare celelalte recomandări de Excursii de weekend în familie la mai puţin de 200 km de Bucureşti.


 RECOMANDARE

1
2
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU