8+ Păduri în Jurul Bucureştiului Unde Ieşim în Familie. Zone de Picnic sau de Plimbare la Pădure

București

Păduri în jurul Bucureştiului unde ieşim în familie, cele mai importante zone de relaxare în mijlocul naturii, unde putem admira flora şi fauna. Vezi unde putem ieşi la picnic sau la grătar, unde putem face drumeţii sau ieşi la plimbare cu bicicleta.

Planificăm şi câteva activităţi în familie la pădure. Vezi lista noastră de recomandări de activităţi la iarbă verde în familie.

 

PĂDUREA BĂNEASA

~ păduri Bucureşti unde ieşim în familie ~

Păduri Bucureşti Padurea Râioasa

Păduri Bucureşti Padurea Baneasa
neiqigong.ro

Pădurea Băneasa se găseşte la 10 km de Bucureşti. Foarte frecventată în weekend, în timpul săptămânii devine o oază de linişte înconjurată de case, cartiere rezidenţiale şi restaurante. Prin pădure vei găsi poteci şi chiar drumuri asfaltate.

Aici vă puteţi planifica o ieşire cu bicicletele. Dar fiţi cu băgare de seamă, Petreanu a aflat că aici se vânează câteodată. Nu vreţi să vă transformaţi în vânat.

În zonă mai poate fi vizitată Grădina Zoologică. Nu mă dau în vânt după locuri în care animalele stau închise, dar dacă tot există ar trebui să fie ceva mai primitoare pentru animale decât acesta.

  • Lac: NU
  • Loc amenajat pentru grătare: NU

Vezi şi:

Super evenimente pentru copii de weekend

10 Excursii Cool In Familie la Mai Puţin de 100 km de Bucuresti

Aventurile Pinguinului Lolo. Desene Animate Online Ruso-Japonez

Unde este şi cum ajungi la Pădurea Băneasa:

  • Lac: NU
  • Loc amenajat pentru grătare: NU

Vezi alte păduri din Bucureşti unde ieşim în familie: 

PĂDUREA RÂIOASA

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU