8+ Păduri în Jurul Bucureştiului Unde Ieşim în Familie. Zone de Picnic sau de Plimbare la Pădure

București

Păduri în jurul Bucureştiului unde ieşim în familie, cele mai importante zone de relaxare în mijlocul naturii, unde putem admira flora şi fauna. Vezi unde putem ieşi la picnic sau la grătar, unde putem face drumeţii sau ieşi la plimbare cu bicicleta.

Fie că sunteți în căutarea unui loc liniștit unde să vă bucurați de un picnic în familie, fie că doriți să explorați trasee de drumeție, pădurile din jurul Bucureștiului vă așteaptă cu brațele deschise. Aici veți descoperi o lume fascinantă ce contrastează cu viața agitată a Bucureștiului, din care orice locuitor încearcă să evadeze la final de săptămână. Aici te poți bucura de verdeață luxuriantă, specii diverse de floră și faună, și aer curat care revigorează trupul și sufletul.

Dacă sunteți pasionat de drumeții, ciclism, birdwatching sau pur și simplu doriți să vă plimbați prin pădure și să admirați frumusețea naturii, veți găsi o mulțime de trasee pentru a vă bucura de experiența unică a fiecărei păduri. Am inclus în listă și câteva filmulețe din păduri pentru a vă putea face o idee despre cum arată cele mai multe dintre acestea.

Pregătiți-vă coșul de picnic, bicicleta sau rucsacul de drumeție și porniți la o aventură memorabilă în inima naturii, la doar un pas de București! Descoperiți comorile ascunse ale pădurilor din jurul capitalei și nu uitați să planificați şi câteva activităţi în familie la pădure. Vezi lista noastră de recomandări de activităţi la iarbă verde în familie.

 

PĂDUREA BĂNEASA

~ păduri Bucureşti unde ieşim în familie ~

Păduri Bucureşti Padurea Baneasa
neiqigong.ro


 RECOMANDARE


Pădurea Băneasa se găseşte la 10 km de Bucureşti. Foarte frecventată în weekend, în timpul săptămânii devine o oază de linişte înconjurată de case, cartiere rezidenţiale şi restaurante. Prin pădure vei găsi poteci şi chiar drumuri asfaltate.

50+ Lucruri de Făcut cu Copilul în București

Aici vă puteţi planifica o ieşire cu bicicletele. Dar fiţi cu băgare de seamă, Petreanu a aflat că aici se vânează câteodată. Nu vreţi să vă transformaţi în vânat. O parte din pădurea retrocedată a devenit ținta vânătorilor care, ignorați de lege, își fac de cap pe proprietatea privată.

În zonă mai poate fi vizitată Grădina Zoologică. Nu ne dăm în vânt după locuri în care animalele stau închise, dar dacă tot există ar trebui să insistăm să fie amenajate într-un mod ceva mai primitor, și cu spații mult mai generoase.

  • Lac: NU
  • Loc amenajat pentru grătare: NU

Vezi şi:

Super evenimente pentru copii de weekend

10 Excursii Cool In Familie la Mai Puţin de 100 km de Bucuresti

50+ Lucruri de Făcut cu Copilul în București

Unde este şi cum ajungi la Pădurea Băneasa:

Vezi alte păduri din Bucureşti unde ieşim în familie: 

PĂDUREA RÂIOASA

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU