20+ Locuri de Joacă Deosebite pentru Copii în Bucureşti. Ce Oferă Spaţiile de Joacă Altfel din Sectorul Tău

București

Îţi doreşti să inchiriezi un loc de joaca pentru copii pentru a îi oferi copilului tău o experienţă deosebită cu ocazia zilei de naștere? Vezi lista noastră de locuri de joacă deosebite pentru copii din Bucureşti, unde veţi găsi ceva special de făcut, nu doar un spaţiu cu măsuţe, tobogane şi piscină cu bile.

Cu siguranţă în Bucureşti găsim şi alte locuri de joacă deosebite, de aceea te invităm să postezi sugestiile tale într-un comentariu la finalul articolului!

Locuri de joacă deosebite pentru copii în București

SECTOR

1    2     3     4      5      6

Lista de Locuri de Joacă Deosebite pentru Copii în București Sector 1

1.

The Clouds

Petreceri de copii exclusiviste în București, Sector 1

The Clouds este locul ideal în care toți membrii familiei își pot sărbători ziua de naștere sau în care pur și simplu se pot relaxa.


 RECOMANDARE


the clouds Petreceri de copii exclusiviste Sector 1 Bucuresti 4Părinții în zona de bistro, iar cei mici pe tărâmul magic al norilor, acolo unde noi ne vom asigura că se distrează de minune, implicându-i în activități și ateliere distractive.

the clouds Petreceri de copii exclusiviste Sector 1 Bucuresti 1Cei mici se pot distra în căsuța din lumea magică, la piscina cu bile, în complexul de cățărare, descoperind panoul interactiv Knoocker ce combină lumea virtuală cu mișcarea fizică sau jucându-se cu multitudinea de jucării/jocuri din locație.

Pachetele de petreceri sunt atent gândite și au incluse opțiuni unice: animator pe toată durata evenimentului, supraveghetor calificat, accesorii party, piniata cu bomboane și confetti, spectacol de magie, ședinta foto profesionistă, free bar, șampanie adulți si copii, tort, candy bar, decor cu baloane, spectacol cu baloane de sapun și petreceri cu tematică personalizata. Va puteti configura petrecerea ideala pe TheClouds.ro – loc de joaca si petreceri copii.

DETALII LOCAȚIE

10 Escape Rooms în București pentru Copii Aventuroși

 

2.

Balonul Copiilor

Loc de Joacă pentru Copii în Sectorul 1 – Parcul Herăstrău

Balonul Copiilor este un loc de joacă și petreceri pentru copii, situat în sector 1, în Parcul Herăstrău. Locația aflată în incinta Complexului Herăstrău are o suprafață de 1300 mp și este special amenajată pentru sezonul rece.

Balonul-Copiilor-Petreceri-pentru-Copii-Sectorul-1-Parcul-Herastrau-loc-de-joaca-gokid-modular

Aici locul de joacă se poate închiria pentru spectacole, petreceri pentru copii, fiind o ambianță foarte plăcută și un loc ideal unde o familie își poate petrece timpul liber.

Balonul-Copiilor-Petreceri-pentru-Copii-Sectorul-1-Parcul-Herastrau-modular-gokid

În fiecare sâmbătă și duminică, aici au loc spectacole de teatru de păpuși începând cu ora 12:00, jocuri și concursuri cu personaje de animație și multe surprize.

50+ Lucruri de Făcut cu Copilul în București

Balonul Copiilor este locul ideal din sectorul 1 din București unde se sărbătoresc zilele de naștere ale copiilor. Petrecerile durează chiar și până la 4 ore!

Balonul-Copiilor-Petreceri-pentru-Copii-Sectorul-1-Parcul-Herastrau-modular-mese-gokidBalonul-Copiilor-Petreceri-pentru-Copii-Sectorul-1-Parcul-Herastrau-scaune-gokidAici au loc spectacole, petreceri pentru copii, fiind o ambianță foarte plăcută și un loc ideal unde o familie își poate petrece timpul liber.

DETALII LOCAȚIE

3.

Kiddo Play Academy

Loc de joacă educativ la Băneasa Shopping City

Locul de joacă Kiddo oferă peste 1200 de mp în care cei mici se îmbarcă într-o călătorie de neuitat într-un oraș imaginar cu 12 zone deosebite unde nu se plictisesc niciodată!

Kiddo Play Academy locuri de joacă sector 1
kiddo.ro

Copii pot face căţărare la Climbing Mania sau se pot juca în Adventure Play, un oraş în miniatură construit din piese moi de burete.

Kiddo Play Academy 3 locuri de joacă sector 1
kiddo.ro
Kiddo Play Academy locuri de joacă sector 1
kiddo.ro

Cei înclinaţi către artă pot lucra în zona Art Smart iar cei sportivi se pot întrece în Champions Arena.

Kiddo Play Academy 4 locuri de joacă sector 1
kiddo.ro

Dacă este un mic arhitect va aprecia zonele Cool Bricks şi Imagination Play, unde construieşte, dărâmă şi repară, în timp ce în zona Fun Science explorează într-un mod distractiv misterele științei!

Kiddo Play Academy 4 locuri de joacă sector 1
kiddo.ro

DEOSEBIT. Kiddo Play oferă entertainment educaţional. Locul de joacă este creat pentru dezvoltarea de abilități, talente și cunoștințe prin joacă și experiențe noi, în 12 zone cu destinaţii speciale.

zone Kiddo Play Academy locuri de joacă sector 1

 • Vârste: 1-13 ani
 •  Preţuri
  • PLAY PASS
   LUNI – VINERI 35 lei/zi
   WEEKEND & SARBATORI 55 lei/zi
  • FULL PASS
   LUNI – VINERI 60 lei/zi
   WEEKEND & SARBATORI 80 lei/zi

Citeşte şi: Salina Slănic în Familie. Distracţie de Weekend sau Tratament de Imunizare

4.

Baby Spa

Loc de Joacă în Aviaţiei

Locul de joaca este dotat cu tobogane, tunele, serpentine, saltea gonflabila cu multiple activitati, piscina cu bile. De asemenea, copiii pot testa tot soiul de jocuri educative intr-un mediu placut si sigur.

Baby spa locuri de joacă sector 1
babyspa.ro

Cu regularitate aici sunt organizate o serie de activitati menite sa dezvolte cunostintele si creativitatea copiilor, piese de teatru special gandite pentru cei mici.

Baby spa locuri de joacă sector 1
babyspa.ro
Baby spa locuri de joacă sector 1
babyspa.ro
Baby spa locuri de joacă sector 1
babyspa.ro
Baby spa locuri de joacă sector 1
babyspa.ro

DEOSEBIT. Educaţie acvatică pentru copii de la 0 ani şi kinetoterapie 0-7 ani. Pentru părinţi: sauna uscata şi umedă, aparate cardio fitness, masaj de relaxare. În locaţie găseşti chiar şi un restaurant!

Baby spa locuri de joacă sector 1
babyspa.ro

√ Supraveghere cu personal calificat

Citeşte şi: Începe Şcoala! Cum Ne pregătim?

5. 

Puzzle Rooms

Loc de Joacă pentru Familie în Sectorul 1

Puzzle Rooms oferă jocuri de evadare (Room Escape) pentru intreaga familie, in camere tematice special adaptate pentru toate categoriile de varsta, pregătite pentru a fi inchiriate ca loc de joacă și evadare pentru copii.

Puzzle Rooms 2 locuri de joacă sector 1
puzzlerooms.ro

Primul joc de acest tip a apărut pe Internet în 1988, atunci când John Wilson a lansat „Behind Closed Doors“, o aplicaţie de tip text ad­ven­ture, prin comenzi scri­se, în care jucătorul trebuia să eva­de­­ze dintr-o cameră folosind diverse obiec­te. Sintagma „Escape the Room“ a fost lansată în 2001, odată cu jocul „Mystery of Time and Space“ (MOTAS). Succesul a fost atât de mare încât în următorii ani s-au dez­vol­tat sute de mii de programe simi­la­re.

Puzzle Rooms 3 locuri de joacă sector 1
puzzlerooms.ro

DEOSEBIT. 4 camere tematice: Comoara Mayaşă,  Halloween Party, Serial Killer şi o noua aventura a faimosului detectiv Sherlock Holmes! Poveştile prind viaţă la Puzzle Rooms iar indiciile asteapta sa fie descoperite.

Puzzle Rooms 1 locuri de joacă sector 1
puzzlerooms.ro

 • Program: LUNI – DUMINICA 10:00 – 22:00
 • Preţuri:
  • 5 persoane – 40 RON/pers
  • 4 persoane – 45 RON/pers
  • 3 persoane – 50 RON/pers
  • 2 persoane – 60 RON/pers
 • Adresa: Str. Grigore Cobalcescu, nr 36, parter, lângă staţia de tramvai „Ostaşilor”, peste drum de service-ul auto Cobalcescu. (vezi pe hartă)
 • Telefon: 0755 PUZZLE (0755.789.953)
 • E-mail: [email protected]
 • Website: http://puzzlerooms.ro/

Te-ar mai putea interesa:

LOCAŢII – Recomandări de Excursii şi Ieşiri cu Copilul

EVENIMENTE – Spectacole, teatre, filme si ateliere in weekend!

ACTIVITATI – Selecţia GOKID de desene animate

6.

Orăşelul Cunoaşterii

Primul Muzeu Interactiv pentru Copii

Pe o suprafață de 400 mp în interior și 1000 mp în exterior, în Orăşelul Cunoaşterii vei găsi 8 zone de interes cu exponate – joc cu apă, aer, energie electrică, magneți, jocuri optice și senzoriale, echilibru și angrenaje de roți dințate, etc.

Orăşelul Cunoaşterii Primul Muzeu Interactiv pentru Copii Sector 1
oraselulcunoasterii.ro

Fiecare zonă are grupate laboratoare pentru experimente din domenile: fizică, matematică, logică, ecologie etc. În acest fel noțiuni abstracte pot fi înțelese mai ușor de către oricine.

Orăşelul Cunoaşterii Primul Muzeu Interactiv pentru Copii Sector 1
oraselulcunoasterii.ro

DEOSEBIT. Primul muzeu interactiv pentru copii din Romania cuprinde peste 80 de exponate-joc, fiecare constituind un experiment în sine. Copiii pot să acționeze bile sau mingi, să potrivească, să pipăie, să așeze corect, să apăse butoane, să învârtă moriști și multe altele.

jocuri in aer liber Orăşelul Cunoaşterii Primul Muzeu Interactiv pentru Copii Sector 1
oraselulcunoasterii.ro

VEZI DETALII

Vezi şi: Restaurante cu Loc de Joacă în Sectorul 1

__________

Locuri de joacă deosebite pentru copii în București

SECTOR

1    2    3    4    5    6

1
2
3
4
5
6
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

1 COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU