20+ Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Bucuresti

Cauţi un restaurant cu loc de joacă pentru copii în Bucureşti? Aici gaseşti restaurantele din Bucuresti care au spaţii de joacă pentru copii.

Când ai un copil și vrei să iei masa în oraș în familie sau cu prietenii- părinți, devine foarte importantă locația, ai nevoie de un restaurant cu loc de joacă pentru copii.

Aşadar, am pregătit o lista de restaurante în Bucuresti unde poţi merge liniştit cu copiii, sigur vor avea o ocupaţie, alta decat aceea de a se juca cu tacâmurile de pe masă ☺. De asemenea, dacă restaurantul nu este dotat, poate fi util să iei cu tine jucării, jocuri sau materiale cu care copilul să-şi ocupe timpul cât este la locul de joacă sau chiar la masa. 

Restaurante cu loc de joacă pentru copii în București

SECTOR

  1    2     3     4      5      6

Cu siguranţă mai sunt şi alte astfel de restaurante cu locuri de joaca şi te invităm să postezi sugestiile tale pe pagina noastra de Facebook!

__________

Lista de Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în București Sector 1

1. 

Phill

Restaurant cu Design Modern în Sectorul 1

 

Aflat într-o locaţie proiectată să fie grădiniţă, Restaurantul Phill nu a renunţat complet la destinaţia iniţială şi oferă locuri de joaca amenajate pentru copii deosebite, pe măsura designului locaţiei.

restaurant cu loc de joacă phill restaurantCopiii pot sta în locul separat, special amenajat pentru joacă, sau se pot poziţiona aproape de parinţii care stau la masă. Trebuie să ştii că preţurile nu sunt mici, famiiile din zonă pentru care masa la restaurant este o obişnuinţă cunosc deja locaţia şi o apreciază. 

restaurant cu loc de joacă phill restaurant


 –2.

White Horse

Restaurant în Sector 1, Bucuresti

Situat in zona Piata Dorobanti, restaurantul are un spatiu de joaca pentru cei mici de aproximativ 200 mp, unde acestia vor descoperi jucarii si accesorii distractive pentru fiecare dintre ei.

Copiii sunt supravegheati de personal calificat si au la dispozitie numeroase activitati educative si creative pentru a nu se plictisi cat timp parintii discuta la masa.

restaurant cu loc de joacă white horse

Te-ar mai putea interesa:

LOCATII – 11 locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul. Locatii de descoperit

EVENIMENTE – Spectacole, teatre, filme si ateliere in weekend!

ACTIVITATI – 10 cantecele pentru copii de gradinita


3.

Taverna Sârbului

Restaurant cu loc de joacă în Bucureşti

 

Se zice că o farfurie cu mâncare face, uneori, cât o călătorie. Iar un prânz la Taverna Sârbului poate echivala cu o excursie – gustoasă – chiar în inima Serbiei.

Taverna Sarbului restaurant cu loc de joacăBinecunoscutul local Taverna Sârbului oferă un bogat meniu balcanic şi românesc, cu accent evident pe gastronomia sârbească. Restaurantul te aşteaptă şi cu un loc de joacă clasic, cu televizor şi măsuţe la care copii pot desfăşura activităţi. Nu uita să iei materiale pentru cel mic, nu va gasi acolo decat cateva jucărele. 


4.

Trattoria Il Calcio Herăstrău

Restaurant cu Loc de Joacă pentru Copii în Sector 1

 

Trattoria Il Calcio Herastrau este situat pe Soseaua Nordului si dispune de o terasa cu 210 locuri, aer conditionat, plasma tv, vaporizatoare de aer rece pentru terasa, loc de joaca pentru copii.

Trattoria Il Calcio restaurant cu loc de joacă


5.

Chez Marie Garden 

Restaurant cu Terasă în Sector 1 Bucureşti

 

Un restaurant cu loc de joaca elegant si sofisticat, in zona Stirbei Voda, cu o gradina imensa cu cca 130 de locuri, unde se gaseste si locul de joaca pentru copii. 

chez marie restaurant cu loc de joacă terasă


6.

IKEA  

Restaurant cu Loc de Joacă în Sector 1 Bucureşti

 

Restaurantul de la magazinul Ikea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Nu pentru că ar oferi ceva spectaculos, pentru că nu e cazul, ci pentru că este foarte cunoscut şi salvator după o tură de shopping la magazin care ştim cât de mult poate să dureze. Aşa cum reuşeşte să ne încânte cu foarte multe dintre produsele magazinului, Ikea face o treabă bună şi cu restaurantul, fără pretenţii dar cu o bună organizare.

Restaurante cu loc de joacă IkeaLocurile de joacă sunt de 2 feluri: unul mare unde îţi poţi lăsa copilul sub supraveghere şi alte mai mici chiar în restaurant, unde se cei mici se pot juca chiar sub privirile părinţilor.

Restaurante cu loc de joacă Ikea

  • Adresa: Şos. Bucureşti-Ploieşti, nr. 42A – VEZI HARTA

7.

Combo Dinner

Restaurant cu Loc de Joacă în Băneasa Shopping City

[ÎNCHIS]

Cea mai nouă locaţie din Mall-ul Băneasa Shopping City te invită să savurezi bunătăţile din bucătăria americană într-un decor plăcut şi luminos.

restaurant cu loc de joacă combo diner terasaSituată pe acoperiş, terasa spaţioasă din Combo Diner te aşteaptă cu măsuţe elegante, răcoare, mult verde şi un loc de joacă special pregătit pentru cei mici, echipat cu o mulţime de jucării.

Cei de la Combo se mândresc cu burgerii lor, au fost şi la Burger Fest cu ei.

restaurant cu loc de joacă combo diner

__________

Restaurante cu loc de joacă pentru copii în București

SECTOR

  1    2    3    4    5    6

1
2
3
4
5
6
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

8 COMENTARII

  1. Buna ziua
    Referitor la articolul dvs ati omis cel mai nou si modern loc de joaca din sect 5/6 West Plaza Kids Land situat in incinta restaurantului Trattoria Vivaldi de langa Plaza Mall.

  2. Imi pare foarte rau, dar Taverna Sarbului nu este nici pe departe un restaurant in care esti binevenit cu copiii. Este adevarat ca au loc de joaca, dar atat. Noi am fost cu cei doi copii si pentru ca baietelul de 2 ani si jumatate se plimba printre mese ni s-a spus de catre seful de sala ca ori il „potolim”, ori vor fi nevoiti sa ne dea afara, propriu-zis. Evident ca am ramas socati, iar ei au continuat sa isi motiveze atitudinea motivand ca au loc de joaca, iar copii daca nu mananca, atunci sa stea la locul de joaca… Si asta s-a intamplat cam acum o luna…

  3. Multumesc pentru informatii si idei. Am vizitat o parte dintre muzeele propuse de dvs.
    Puteti mentiona si Choco Museum.
    Dintre restaurante prefer La Conac, cu loc de joaca.

ADAUGĂ COMENTARIU