16 Decembrie: „In cautarea lui Mos Craciun”

In incheierea acestui an, dorim sa va bucuram cu ocazia sarbatorilor de iarna! Pregatim pentru voi o surpriza inedita: pe 16 DECEMBRIE va asteptam la Caro Hotel Bucharest (sala M. Eminescu), pentru 2 ore de MAGIE si armonie muzicala!

⛄Incepand cu ora 11:00 vom juca spectacolul: „In cautarea lui Mos Craciun!” unde cele trei personaje: Pia, Vio si Kito pleaca in aventura spre Polul Nord!
⛄De la ora 12:00 Mos Craciun va sosi pentru a oferi tuturor copiilor un CD cu cele mai frumoase si mai recente melodii ale Trupei PAM PAM! Tot in acest interval vom organiza o sesiune foto, iar cei mici vor putea face fotografii cu Mosul si personajele lor preferate!

🎁Pentru ca ne place sa DARUIM, toti copiii sunt rugati sa aduca de acasa o cutie (de pantofi) cu bunatati pentru copilasii in nevoie. Toate cadourile vor fi distribuite mai departe de catre Asociatia Sansa Ta, in cadrul proiectului „Zambetul din cutie!” #DARUIESTEsiPRIMESTE

PRET BILETE: 40Ron/persoana
REZERVARE BILETE: Biletele se pot comanda la adresa de mail [email protected] sau la numarul de telefon: 0723.404.136, sau printr-un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook.
‼Numarul de locuri ESTE LIMITAT!

Nu rata ultimul spectacol de teatru muzical al Trupei PAM PAM din anul 2017!

https://www.facebook.com/events/387656848315232/

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 16 December 2017

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL