ABC-ul emotiilor cu Leo, Chit si Maggie

18:30:00 - 19:15:00
Luni 18 Noiembrie 2013

Prezinta-ti familia – Comunicare si desen expresiv. Atelier dezvoltare personala la Ateliere cu Maniere pentru copii 5-12 ani

oferta noiembrie color Leo, Chit si Maggie iti vor povesti despre familia lor. Vei afla despre o intamplare trista din viata lui Leo, dar vei auzi si despre o familie fericita ca a gainusei Maggie. Chit iti va spune despre cum se intelege cu parintii lui si care este visul lui cel mai mare pe care vrea sa il realizeze. Alatura-te si tu personajelor noastre si povesteste-ne ceva despre familia ta, deseneaz-o asa cum o vezi tu si vorbeste despre ce ai desenat.

Atelierul este organizat sub forma ludica, interactiva, de comunicare. Fiecare lucru invatat porneste de la o poveste. Personajele din aceasta poveste trec printr-o anumita situatie, relativ identica cu ceea ce se va exersa in acea zi cu copiii. Povestea va servi drept model in exercitiul desfasurat.

Aceasta are rolul de a simplifica explicarea sarcinilor si de a detensiona copiii, creand o atmosfera calda, apropiata. Astfel, copilul vede totul ca  pe o activitate relaxanta, distractive, placuta.
Copiii exerseaza si invata recunoasterea emotiilor celorlalti si intelerea motivului pentru care ceilalti simt un anumit lucru. Aceasta ajuta la dezvoltarea empatiei , a intelegerii si acceptarii celor din jur.
Se invata recunoasterea propriei emotii pe care copilul o simte intr-o anumita situatie,  acest lucru fiind util in gestionarea situatiilor de furie, neliniste, tristete, conflict, refuz. Cand copilul devine constient de emotia pe care o are – gaseste mai repede  o solutie de a iesi din acea stare, de a-si autoreleva comportamentul si de a se accepta pe sine.
Copilul isi optimizeaza stima de sine devenind mai constient de calitatile sale, de activitatile la care el se descurca foarte bine, de reusitele sale si oportunitatile viitoare.

Detalii:

Pret atelier 35 lei

Nr participanti : maxim 10

Inscrieri si detalii

Telefon: 0768.254.576

E-mail:   [email protected]

www.atelierecumaniere.ro

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Luni 18 Noiembrie 2013

Program:
18:30:00 - 19:15:00

Orasul:

Detalii Locație

Ateliere cu Maniere

Județ:
Sector 4

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Serban Voda nr 282

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL