Afterschool la Casa Pixie din 14 Septembrie | 6-10 ani

București

Afterschool-ul Casa Pixie este o continuare firească a școlii de vară ce are loc în aceeași locație de mai bine de 5 ani. Conceptul de bază este petrecerea timpului într-un spațiu sigur pentru copii, cu focus pe calitatea activităților de joacă propuse.

Din 14 septembrie, copiii între 6 și 10 ani își pot petrece timpul de după școală într-o căsuță cu parfum de vacanță, unde temele se rezolvă ca prin joacă, iar joaca este învățare deghizată. Pe deasupra, casa are la dispoziție o curte spațioasă, perfectă pentru jocuri de echipă, pauze de relaxare și respirat aer curat.

La Pixie, copiii beneficiază de ajutor specializat în realizarea sarcinilor de la școală, iar masa de prânz și gustarea îi ajută să se concentreze pe joaca cu sens. Relaxarea se produce atât prin activități alese liber, cât și prin ateliere tematice, ghidate de parteneri de joacă cu experiență. Atelierele au ca scop exersarea creativității și descoperirea abilităților și a talentelor, plimbându-i pe copii prin frumusețile naturii, magia artei și a experimentelor de știință distractivă sau arătându-le beneficiile sportului.

Pixie - dupa scoala Casa Pixie after-schoolAfterschool-ul Casei Pixie este construit nu pentru a face timpul să treacă, ci pentru a-l utiliza în beneficiul copiilor. Scopul este ca cei mici să capete cunoștințe noi și să aibă încredere în forțele lor. Organizatorii sunt pregătiți să se ocupe de copii și în cazul în care în București se adoptă scenariul galben sau cel roșu, putând acoperi întreaga zi cu activități interesante. Toate măsurile de igienizare și socializare responsabilă sunt respectate cu strictețe.

PROGRAM ŞI ÎNSCRIERI

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU