Alice in Tara Minunilor. Teatru pentru copii

11:00:00 - 11:00:00
Duminică 15 Decembrie 2013

Spectacol de teatru pentru copii la Grand Cinema Digiplex – Alice in Tara Minunilor

alice1Romanul fantastic “Aventurile lui Alice în tara minunilor” a fost scris în 1865 de scriitorul englez Lewis Carroll si spune povestea unei fetite pe nume Alice care stand pe o banca cu sora ei vede un iepure cu ceas si il urmareste, cazând intr-o vizuina. Ajunge intr-o sala cu o masa pe care se afla o cheita care deschide o usa spre o gradina superba, insa Alice este prea mare pentru a intra. Atunci, bea dintr-o sticlutasi se micsoreaza, însa uita cheia pe masa. Lumea fascinanta imaginata de Lewis Carroll ca spatiu pentru povestirea aventurilor lui Alice a trezit mereu curiozitatea copiilor, care îsi doreau sa mai auda macar o parte din intâmplarile prin care trecea micuta eroina. Universul din tara Minunilor face ca necunoscutul si neintelesul sa para familiar, logic si cu siguranta foarte amuzant. Daca Alice poate sa treaca prin aceasta lume, sa traiascaîin ea si sa îsi faca prieteni, atunci orice devine posibil, iar imaginatia copiilor poate sa treaca dincolo de limitele impuse de lumea adultilor.

Eroina cartii lui Lewis Carroll este o fetita nostima,curioasa, care se comport ca un copil ceva mai mare decat varsta ei. Viseaza cu ochii deschisi, chiar si în miezul zilei, sa gaseasca “o lume a ei”. Este binecrescuta, manierata, politicoasa, iubitoare de animale, gata oricând de joaca.

Asistent regie: Gabriel Apostol
Sculptura papusi Marian Sandu
Scenografie: Marian Sandu, Alice Barb, Gabriel Apostol
Distributia: Alina Teianu/Daniela Ruxandra Mihai, Ioana Chelaru/Eugenia Barbu, Ilona Hrestic/Andreea Ionescu, Geo Dinescu/Alina Petrescu, Gabriel Apostol/George Nastase, Ioan Brancu/Adrian Lefter, Viorel Ionescu/Florin Mititelu
Traducere Tanti Antoniu
Versiune scenica, regie artistica, ilustratie muzicala, light design: Alice Barb

Pret bilet: 23 lei

Rezervari:

http://www.grandcinemadigiplex.ro/ro/spectacole/teatru-copii/item/584-teatru-alice-in-tara-minunilor

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 15 Decembrie 2013

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Grand Cinema Digiplex

Județ:
Bucuresti

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42D

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL