Atelier de creatie pentru copii 5-10 ani la Centrul Comercial Felicia Iasi

09:30 - 11:30
Sâmbătă 07 Martie 2020
Iasi

Odata cu venirea primaverii sarbatorim Ziua Mamei, zi in care ne aducem aminte cu drag de femeile din viata noastra, mama, bunica sau sora si dintre toate, cadoul cel mai special este cel care va fi daruit mamei.

Weekendul acesta celebram Ziua Mamei, la atelierele de creatie, de sambata si duminica, orele 09.30 – 11.30, unde copiii vor realiza tablouri cu flori. Acestea vor fi oferite cadou mamelor si vor fi facute din flori colorate si decupate din hartie.

Unde vor avea loc atelierele?

Atelierele vor avea loc, pe culoarul din mijloc, in Centrul Comercial Felicia. Participarea este gratuita, in baza rezervarilor facute telefonic, la numarul 0799 099 055.

*inscrierile pentru atelierele de creatie se fac in intervalul 2 – 6 martie, orele 9.00 – 20.00.

Cum se vor desfasura atelierele?


 RECOMANDARE


Incepand cu ora 09.30, vom face verificarea inscrierilor telefonice si completarea formularelor de catre parinti. La ora 10.00, va incepe activitatea, iar copiii vor realiza sub indrumarea coordonatorilor de la Zuper Party, tablourile cu flori. Noi va punem la dispozitie toate materialele necesare.

Regulament

Rezervarile se fac prin apel telefonic și nu mesaj text pe telefon sau pe pagina de Facebook a Centrului Comercial Felicia. Pentru rezervari, sunati in intervalul: luni – vineri (2 – 6 martie), orele 09.00 – 20.00.

Rezervarile se fac in limita a 60 de copii, pe atelier. Dupa ce se ocupa numarul de locuri, nu se mai fac rezervari.

Un copil poate participa la un singur atelier. Activitatea la atelierul de sambata este aceeasi si pentru activitatea de la atelierul de duminica.

Varsta minima pentru a participa este de 5 ani, iar varsta maxima este de 10 ani.

Nu se fac inscrieri pe loc, in ziua evenimentului, decat pentru cei care sunt prezenti la inceperea evenimentului si se elibereaza locuri dintre cele rezervate.

Nu se fac inscrieri la fata locului pentru celalalt atelier.

Verificarea rezervarilor se face in intervalul 09.30 – 10:00. In cazul in care ajungeti la eveniment dupa aceasta ora, locul va fi cedat altui participant.

Unde? Centrul Comercial Felicia Iasi, Str. Bucium nr. 36 (Baza 3), Iasi

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 07 Martie 2020

Program:
09:30 - 11:30

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL