Atelier de fotografie pentru juniori intre 7-12 ani

18:30:00 - 18:30:00
Joi 21 Februarie 2013

Atelierul de fotografie pentru copii: Jocul cu lumina. Jocul cu emotia prin lentila foto incepe pe 21 februarie.

In fiecare joi, Mirona Radu, regizor & fotograf , ii asteapta pe copiii intre 7-12 ani la atelierul de fotografie.

Copiii iubesc camera foto, se hlizesc in fata ei, uneori se ascund strengareste..sau o butoneaza pe furis atunci cand nu ii vad parintii. Si cand se intampla sa priveasca prin lentila aparatului foto, lumea lor devine si mai fascinanta si total diferita de a noastra. Copiii simt fotografia. Percep imaginea cu multa sensibilitate. Intr-un fel unic. Specific doar lor.

 

Atelierul de fotografie îmbina jocul – activitatea de bază a copilului care îl încurajează să invete si sa se exprime liber – cu explorarea universului în care trăim prin intermediul aparatului de fotografiat, ce îi poate deveni un adevărat prieten. Lumea înconjurătoare este plină de detalii frumoase, cu atmosfere şi emoţii pe care în goana noastră zilnică nu le mai vedem.

Copiii văd, copiii simt, copiii sunt plini de energie creatoare, dar un exerciţiu susţinut în a vedea în jurul lor înca din copilărie le consolidează acest spirit creator, liber şi deosebit de sensibil. Simţim gingăşenia verdelui pal, puterea roşului aprins sau liniştea cerului albastru? Dinamismul diagonalelor, pacea liniilor ondulate, eleganţa liniilor verticale, rigiditatea pătratului? Vom fotografia atât în exterior cât şi în interior cu culorile, luminile, formele si tot ce are viata in jurul nostru. 

Ne vom împrieteni cu subiectele ce urmează a fi fotografiate şi ne vom bucura împreuna ochii şi sufletele prin discuţii ale propriilor fotografii cu scopul de a stimula imaginaţia, îndrăzneala, creativitatea articularea gândurilor şi sentimentelor, interacţiunea şi autocunoaşterea. Fara sa ignoram un aspect foarte important: caracterul distractiv si noii prieteni!

Coordonate

2 module, cate 6 intalniri saptamanale/modul

Durata sedinta: 1 ora si jumatate

Copiii au nevoie de o camera digitala compacta pe care sa o poata manevra usor un USB pentru descarcarea si pastrarea fotografiilor

Costul atelierului de fotografie este de 350 lei/modul (6 intalniri).

Participarea la atelier se face doar pe baza de inscriere prealabila la [email protected] si achitarea integrala sau a unui avans de 50% din contravaloarea atelierului cu cel putin 3 zile inainte de data de incepere, in limita locurilor disponibile. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior.

Atelierul va avea o durata de maxim 60 minute. Pentru inceperea atelierului este necesar sa existe un numar minim de 5 participanti inscrisi.

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta cash la sediul Lumea lui MOMO, din : Str. Grigore Cobalcescu Nr. 51, Et.1, (zona Cismigiu/Berzei) sau in contul RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA beneficiar LUMEA LUI MOMO S.R.L. mentionind numele atelierului ales.

 

Apasati aici pentru Informatii utile si alte detalii despre plata.

 

Detalii Eveniment

Data:
Joi 21 Februarie 2013

Program:
18:30:00 - 18:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL