Atelier de Halloween cu tartacute,flori si zambete dragute

11:30:00 - 12:30:00
Sâmbătă 26 Octombrie 2013

Atelier de creatie pentru copii si parinti laolata fara varsta sau pricepere cu Oana de la Flowersophy

decoram tartacuteNoua ne place toamna si tot ce aduce ea mai bun, iar dupa ce ne-am ocupat de toate castanele din parc, de bogatia gradinilor de legume, de frunzele galbene si aramii cazute pe alei sau de bostanii rotofei, a venit si randul tartacutelor.

Le vom transforma in cele mai simpatice si vesele figurine -aranjamente florale pentru casa noastra, sa stea departe orice boare de urat sau de tristete.

Sculptam, lipim, bricolam, pictam si decoram..adaugam ochi, gura si urechi, iar la final umplem tartacutele cu flori de toamna, frunze si crengute!

Mamici, tatici si bunici, luati-va copii sau nepotii de mana, si veniti alaturi de noi la Atelierul de speriat HelloweenulSambata 26 octombrie, ora 11.30. O noua experienta de viata! Locul in care copiii si parintii se reconecteaza cu frumusetea naturii prin (re)descoperirea florilor, a culorilor si a felului in care pot fi acestea impletite in combinatii unice.
Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la activitati menite sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor.
Detalii organizatorice 

Durata atelier: 60 minute

Locuri disponibile: 8

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate parinte/bunic). 10% reducere pentru frati!

Inscriere: doar prin e-mail la [email protected], mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte.

Detalii la telefon: 0723.565.113

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 26 Octombrie 2013

Program:
11:30:00 - 12:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL