Atelier de Pictat Turtă Dulce și Povești de Crăciun

Copilării Urbane crede în magia Crăciunului! De aceea, vă propunem să ne reunim la Biblioteca Colorată, Tomis Mall, pentru un nou atelier plin de joacă și creativitate, de data aceasta cu tematică specifică lunii decembrie.

Atelierul va începe cu jocuri de cunoaștere, dar și colinde vechi și noi, pe care le ascultăm și cântăm împreună pentru a intra în atmosferă. Va urma un moment dulce așteptat de toată lumea, activitatea de pictat turtă dulce, fiecare copil plecând acasă cu pachețelul propriu, gata să înfrumusețeze masa de Crăciun.

Dar totuși, care sunt tradițiile pe care le avem în România în preajma Crăciunului? Au ele ceva în comun cu tradițiile altor țări din lume? Aflăm împreună! După ce știm cum arată Crăciunul pe întreg globul, în încheiere, realizăm și ilustrăm propria noastră poveste de Crăciun.

––––––-
Atelierul durează 2 ore și este dedicat copiilor cu vârste între 7 și 13 ani, iar înscrierile se pot face aici: https://forms.gle/h5LxhnPfUuM4ii3o8
Costul atelierului este de 60 de lei și include toate materialele necesare realizării activităților.
Numărul de locuri este limitat!

––––––
Cine suntem?

Lili Sumănaru este învățătoare din 2008 și pasionată de frumos în toate formele lui: pictură, pirogravură, origami, etc. Este o fire sportivă și energia ei fără sfârșit este prezentă mai ales alături de copii. ”Vreau să produc o schimbare în educația din Constanța și să răspândesc tradiția și arta către cei mici.”

Smaranda Vlad este pasionată de educație de 7 ani, organizator de tabere și conferințe naționale, trainer de dezvoltare personală. ”Mă încarc cu energie de la zâmbetele copiilor și ce îmi place cel mai mult la ei este că pun întrebări și sunt mereu curioși.”

–––
Contact: 0724401390(Lili), 0734741063(Smaranda) sau pe [email protected]

Tomis HUB Biblioteca Colorata Etaj 3 Tomis Mall Constanta

Tomis Mall, Etaj 3, Constanta


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Decembrie 2019

Program:
16:30 - 18:30

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL