Atelier de pictura pe ceramica. Atelier pentru copii

11:30:00 - 12:30:00
Sâmbătă 19 Octombrie 2013

Plantam flori si pictam ghivece din ceramica pentru copii si parinti laolalta fara varsta sau pricepere cu Oana de la Flowersophy

images (1)Cum creste floarea in pamant? De unde vine ea? Si cat sunt de mari radacinile ei? Are mai multe? Cata apa are nevoie? Dar soare? Dar chiar  toate florile sunt colorate si au miros?

Copiii iubesc natura, adora florile, si sunt curiosi nevoie mare cand vine vorba despre cum se naste viata si creste mai departe.

Sambata aceasta ne vom picta ghiveciul din ceramica si apoi vom planta o tufanica colorata. O vom lua acasa, sa o asezam in fereastra. Iar Oana ne va invata cum se ingrijesc si se iubesc florile. Mamici, tatici si bunici, luati-va copii sau nepotii de mana, si veniti alaturi de noi!

Inscriere: 

Doar prin e-mail la [email protected], mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Detalii la telefon: 0734.397.375/ 0723.565.113

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 19 Octombrie 2013

Program:
11:30:00 - 12:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL