Atelier de Storytelling +8 ani cu Piese Lego la Little Texas Kids Village | Iași

17:00 - 20:00
Sâmbătă 01 Februarie 2020
Iasi

Copilul tău se poate antrena prin joacă să comunice mai fluent și să coopereze cu alți copii, fără stres. Timp de 2 ore, copiii cu vârsta peste 8 ani sunt invitați să intre în lumea imaginației la atelierul de creare povești cu piese LEGO®.

Familiarizarea copiilor cu metode diferite de a crea povești și povestiri se realizează într-o atmosferă non-formală, unde lucrăm adesea în echipe.

Transpunerea întâmplărilor reale sau imaginare în scenete din piese de LEGO® îi ajută pe copii să-și dezvolte gândirea spațială și abilitățile necesare pentru a vorbi în fața celorlalți cu încredere.

Activitățile individuale și de grup contribuie la înțelegerea legăturilor dintre limbajul verbal și cel non-verbal; stâpânirea emoțiilor și a vocii precum și explorarea gândirii critice necesare pentru analizarea formei și conținutului poveștilor și a povestirilor.

Încurajăm copiii să-și folosească creativitatea în mod pozitiv!

Durată atelier: 2 h
Durata petrecere : 1 h

Atelierul este destinat copiilor cu vârste peste 8 ani și prețul acestuia include pe lângă materialele necesare atelierului și meniu pentru cină, desert, apă și suc.

Preț atelier: 120 lei.
Pentru mai multe informații și rezervări: 0755.251.496.

Unde? Little Texas Kids Village, Stradela Moara de Vânt 31 – 33, Iasi, Romania

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Februarie 2020

Program:
17:00 - 20:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL