Atelier gratuit pentru copii. Eminescu și lumea bucureșteană în care a trăit.

11:00
Sâmbătă 15 Iunie 2024
București

Sâmbătă, 15 iunie 2024, de la ora 11.00, vă invităm la Palatul Suțu la un atelier pentru copii dedicat descoperirii lumii bucureștene în care a trăit Mihai Eminescu. Atelierul este susținut de scriitoarea Miruna Lepuș și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani.

În cadrul acestui atelier, copiii vor urmări traseele, viața și creația celui mai mare poet și jurnalist român în București, de la primul popas la șaisprezece ani, la perioada în care a lucrat la ziarul „Timpul” și la ultima ședere în Capitală.

Intrarea la atelier este gratuită în limita locurilor disponibile, însă rezervarea este obligatorie pentru a participa la eveniment.
Pentru a vă asigura locurile, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected]

Miruna Lepuș, doctor în filologie, este autoarea volumelor „Despre Eminescu și ce am învățat descoperindu-l” (Editura Vremea, 2009), „Nae Ionescu sau împlinirea prin tineri” (Editura Vremea, 2010), și „Tânăra generație interbelică” (Editura Vremea, 2015).

📍Muzeul Municipiului Bucureşti – Palatul Suțu

TOATE EVENIMENTELE


───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: link/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 15 Iunie 2024

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL